Kızlar herkese merhabalar Allahım saglıkla bebıslerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın:*
Benım sızlere bır sorum olacak gebelıgınızı ılk ogrendıgınızde beta hcg degerınız kactı? Ben adetten 3 gun once ogrendım beta hcg sonucumu ve 21.2 cıktı sızce normal mı ?
Sende bendesin o zaman beklicez birlikte
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gercekten mı sen hep sevındırıyorsun benı :) aslıdna tam deger 21,02 kımılerının degerlerını goruyorum yazmıs 2 bın kusurlu fln yada bın bılmem kac bende ondan telas yaptım canım acaba makıadan mı farkedıyor cunku benım test kagıdımda 5.8 - 71.2 3 haftalık / 9.5 - 750 4 haftalık yazıyor buna bkınca normal acaba makına olcumden mı farkedıo hanı bende 21.02 yazdılar ama 2102 de yazabılırmı baska makına olcumunde. chucheee yıne ıcımı rahatlattın sekerım :*
Evet.
Benim ilk gidisim. Olacak insallah
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Her dr randevuna öyle gideceksin cnm
canım bı de senın degerlerın nasıldı soyeleybılır mısın ? benım kasıklarım bıraz fazla agrıyo dıye we cok cabuk yoruluyorum dıye annem benım ıkız oldugumu soyluyo.esım de bebeklerımız ıye sewıyo. yanı bana gore tek bence ama senı gorunce bı sorayım dedım :)
benım betamm adetın ılk gunu 255 cıkmıstı 3. gunu de 1165 cıktı. deger fazla artınca bızımkıler ıkız ıhtımalını fazla dusunmeye basladı da :)
nasıl geçecek bu zamanlar yaa :)
Nasil basardin bu kadar beklemeyi
Canim benim tup bebekdi 5.gun transferi oldu ilk sonuc 676 cikti iki gun sonra1361 di dedigin gibi yuksek olunca ikizde olabilir insallah seninde vardir belirtim hic yok canim kasik agrisini ara ara bende cok cekiyorum ikizlerden mi bilmiyorum hala soktayim
Ogrendigimde 5+3 olmustu bile zaten :)
Saglik ocagindaki ebede bir hafta sonra giderseniz kalp atisini da duyarsiniz demisti.
Bende randevu icin arayinca hemen yarina gidebilicem sandim:)
Oda iki hafta sonraya verdi. Boyle iste
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızzzlar merhaba.. ben de aranıza yeni katıldımm =) 5.haftada hala kasık ağrınız oluyormuydu benim bir türlü geçmedi aklıma takılıyor..normal midir kiii
Günaydınnnn güzellleeeeerrrr
haftaya dr a gidicem 7. haftaya giricem kalp atışları duyulur artık inşşş yalnız kızlar mide bulantılarım fenaaa zorda olsa besleniyorum şu deli hormonlar bi geçsede rahatlasak artık herşey bebişim için yirimmm onu :)
kızlar şey demişsiniz yiyecek konusunda canınız bişey çektiğinde misalen kola diyelim dr eğer canın çooook istiyosa bi bardak iç demişti yani canınız çok çekerse hiçç yememmezlik etmeyin azda olsa yiyin canlarımm
Ben 2800 değerle ameliyat oldum dış gebelikten hiç ağrım sızı yoktu.2 gün içinde öğrendim ve kaybettim allah yavruma uzun ömür sağlık sıhhat versin kesesini de kalp atışında görmeyi kucağıma alıp büyümeyi nasip etsin.herkesinde tabi kiDış gebelik değer 2 günde bir düzenli artsa da oluyor mu arkadaşım? Ağrı sancı filan da yoksa? İlla kese görmek mi lazım? Keseyi görünce bitiyor mu?
Canim benim adet gunum 5 gun gecmisti 432 cikmisti seninki normal bencede
ay cok tesekkur ederım cvp verdıgınız ıcın kızlar ıcımı nasıl rahatlattınız ya
Normal bence canım benim 81 di ama çok değişiyor.. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
yok sekerım gerceklerı soyluyorum ınana bana. ordakı degerlere bakma sen doktorlar orayı baz almıyolar. ıste tamamen dollenmenın zamanına gore beta yukselıse gecıyo we sen adetten once ogrenmıssın erken dollenme muhtemelen. cunkı normalde doktorlar dıyo kı adetten 10 gun gecsın oyle gel garantı olsun dıyolarhıc makıneyle fln alakası yok yanı. pımpırıklenmeye yer arama yanı ıcın rahat olsun yarın yaptırcan dımı tahlıl ??
benım bu yuzden canımı cok yaktıkları ıcın bırını boyle gorunce canım acıyo.bu yuzden cekımser kalamıyorum hemen yazıyorum =)
Teyzeleriii biz geldik simdi hastaneden :) gorduk kesemizide icinde melegimizide gorduk cok sukur allahima rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin insallah :)) 10 gun sonra tekrar gidicez pitpitlari duymak icin :) doktora soracagim bir suru sey vardi hepsini unuttum mutluluktan :)) neyse artik haftaya kaldi :) buara da fatmacim ikiz degil tek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amınn ıns hepımızın cok sagolun ya gozlerım doldu valla dusukmu dusukmu dıyıp arastırıp duruyordum :*Allah hepımıze saglıkla kucagına almak nasıp etsın inş
en ıyısını yapıyorsun canım , yasayan bılır dıye bosuna dememısler yasadıgın ıcın anlıyorsun hısedıyorsun ondan yazıyorsun cok cok tesekkur ederım bı mutlu oldum kı sımdı bebısım benımleeee oleyyyy Allah ım hepımıze saglıkla nasıp etsın kucagına almayııı canlarr , buarada hesaplayıcıdan hesapladım tahını dogum tarıhı 19 mart dıyor :) tahlılı cumartesı yaptıracagım randevumu aldım doktorumdan :*
normal cnm bence .bendede ara ara oluyor ama öncekine göre daha az özellikle çok oturunca aynı yerde başlıyor ..
ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yaz senide ekliyeyim listeye
sorma canım sıkıntı stres yapacak bişeyin olmaması iştahsızlık ne zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş ramazan ilk zamanlarımıza denk geldiği için daha zor geçiyo tamda mide bulantımız ah ahhh neyse hakkımızda hayırlısı çok şükür ki Allah nasip etti bu güzelliği.(hoş benim daha kese dolu boş belli değil ama olsun )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?