2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal bence canım benim 81 di ama çok değişiyor.. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

yok sekerım gerceklerı soyluyorum ınana bana. ordakı degerlere bakma sen doktorlar orayı baz almıyolar. ıste tamamen dollenmenın zamanına gore beta yukselıse gecıyo we sen adetten once ogrenmıssın erken dollenme muhtemelen. cunkı normalde doktorlar dıyo kı adetten 10 gun gecsın oyle gel garantı olsun dıyolar hıc makıneyle fln alakası yok yanı. pımpırıklenmeye yer arama yanı ıcın rahat olsun yarın yaptırcan dımı tahlıl ??

benım bu yuzden canımı cok yaktıkları ıcın bırını boyle gorunce canım acıyo.bu yuzden cekımser kalamıyorum hemen yazıyorum =)

Canim benim tup bebekdi 5.gun transferi oldu ilk sonuc 676 cikti iki gun sonra1361 di dedigin gibi yuksek olunca ikizde olabilir insallah seninde vardir belirtim hic yok canim kasik agrisini ara ara bende cok cekiyorum ikizlerden mi bilmiyorum hala soktayim

nasıl geçecek bu zamanlar yaa :)

sorma canım sıkıntı stres yapacak bişeyin olmaması iştahsızlık ne zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş ramazan ilk zamanlarımıza denk geldiği için daha zor geçiyo tamda mide bulantımız ah ahhh neyse hakkımızda hayırlısı çok şükür ki Allah nasip etti bu güzelliği.(hoş benim daha kese dolu boş belli değil ama olsun )

Nasil basardin bu kadar beklemeyi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ogrendigimde 5+3 olmustu bile zaten :)
Saglik ocagindaki ebede bir hafta sonra giderseniz kalp atisini da duyarsiniz demisti.
Bende randevu icin arayinca hemen yarina gidebilicem sandim:)
Oda iki hafta sonraya verdi. Boyle iste

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

benım yumurtlamadan berı kasık agrım we gogus agrım hep wardı. ama adete dogru artık rahat yuruyemıyodum yatıyodum halsızlık cok wardı fln. annem geldı de rahatladım. o da sımdı benı boyle gorunce ıkız dıyo bu yuzden boyle bu kadar cabuk yoruluyosun dıyo. ben ıhtımal wermıyorum ama hayırlısı olsun olursa da bısey demem yanı cok mutlu olurum :)

gırdıgın soku tahmın edebılıyorum :)

iyiymis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızzzlar merhaba.. ben de aranıza yeni katıldımm =) 5.haftada hala kasık ağrınız oluyormuydu benim bir türlü geçmedi aklıma takılıyor..normal midir kiii

normal cnm bence .bendede ara ara oluyor ama öncekine göre daha az özellikle çok oturunca aynı yerde başlıyor ..

ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yaz senide ekliyeyim listeye

Arkadaşlar benim bugün adet günümdü BHCG değerim 261 çıktı iki gün önce de 81 di... Aklıma takılan progesteronum 26 çıktı doktor yine de PROGESTAN 200 mg verdi günde bir kez ne olur ne olmaz diye... Sizin değerler nasıldı kullanan var mı bu hapı??

Canim senin keseni gordugunde bebekte gorunmusmuydu

Dış gebelik değer 2 günde bir düzenli artsa da oluyor mu arkadaşım? Ağrı sancı filan da yoksa? İlla kese görmek mi lazım? Keseyi görünce bitiyor mu?
Ben 2800 değerle ameliyat oldum dış gebelikten hiç ağrım sızı yoktu.2 gün içinde öğrendim ve kaybettim allah yavruma uzun ömür sağlık sıhhat versin kesesini de kalp atışında görmeyi kucağıma alıp büyümeyi nasip etsin.herkesinde tabi ki

Normal bence canım benim 81 di ama çok değişiyor.. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

amınn ıns hepımızın cok sagolun ya gozlerım doldu valla dusukmu dusukmu dıyıp arastırıp duruyordum :*Allah hepımıze saglıkla kucagına almak nasıp etsın inş

en ıyısını yapıyorsun canım , yasayan bılır dıye bosuna dememısler yasadıgın ıcın anlıyorsun hısedıyorsun ondan yazıyorsun cok cok tesekkur ederım bı mutlu oldum kı sımdı bebısım benımleeee oleyyyy Allah ım hepımıze saglıkla nasıp etsın kucagına almayııı canlarr , buarada hesaplayıcıdan hesapladım tahını dogum tarıhı 19 mart dıyor :) tahlılı cumartesı yaptıracagım randevumu aldım doktorumdan :*

Gozunaydin canim rabbim kucagina da almayi nasip eder insallah banada 15 gun sonra dedi ama ben melekletimi goremedim seninki ne kadarlik cikti canim

amiiiiin rahatlamana sewındım canım :)

normal cnm bence .bendede ara ara oluyor ama öncekine göre daha az özellikle çok oturunca aynı yerde başlıyor ..

ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yaz senide ekliyeyim listeye

Teşekkür ederim cevap icin:)
29 yaş
Eskişehir
Ilk bebiş
8 Mart 2015 beklenen doğum tarihi 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senide listeye ekliyimmi

benıde lısteye eklermısınızzz :)

yas :26
istanbul
ilk bebeik
tahmını dogum tarıhı 19 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…