2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

değerin gayet güzel cnm .ben progesteron ölçtürmedim.dr. önlem amaçlı vermiştir bebek güzelce yerleşsin diye

hiç üzülmeee canım sen yemesende bebeğin büyüyor savaş zamanında okdar aç kalan kadınlar hep sağlıklı bebek dogurmuşlar doktorum sölemişti....

Yuppiiiii ) tam da bir umutsuzluk anımda gördüm mesajini ... İnsallh bu istahszlık en kısa zamanda biter

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba bende allah kismet ederse mart2015 annesi olucam 5 gun once ogrendim anne olcagimi.. 1 yillik evliym buarada Bursadan sevgiler..

Gozunaydin canim rabbim kucagina da almayi nasip eder insallah banada 15 gun sonra dedi ama ben melekletimi goremedim seninki ne kadarlik cikti canim
Tesekkur ederim tatlim seninde gozun aydin :) ben gordum cok sukur sende gorursun annesi 2 tane oldugu icin erkendir belki daha bidahaki gittiginde gorursun :) 5 haftalik diye gozukuyo suan 10 gun sonrada pitpitlar icin gidicez insallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende allah kismet ederse mart2015 annesi olucam 5 gun once ogrendim anne olcagimi.. 1 yillik evliym buarada Bursadan sevgiler..

Hosgeldin taze anne aramiza :)) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende bursadanim :)

Ben 4 +4 de gitmiştim sadece kese vardı bebişi c.tesi gorecegim inşallah

O zaman normal dimi bu durum sen sorunca bi an korktum niy yoklar diye:18:ablacim heyecan sormayi unutmusuz diye fotonun neresinde yaziyir bide olasi dogum tarihi de mi yaziyir ultrasonda bana bilgi verirsen coooook rahatlicam
Ayrica tablidaki halimi gorunce coooooooook mutlu oldum 1-2. Yzmişsin ya ilk once anlamadim sonra jetonum dustuellerin dert gormesin ablacimmmmm

Canim senin keseni gordugunde bebekte gorunmusmuydu

canım öncelikle gözün aydın kuzum maşallah kuzucuklarına ben 10 gün önce gittiğimde 4+1 dim kesem 9 .0 mm idi haliyle bebeğim görünmedi canım bana 2 hafta sonra gel demişti salı gidicem inşş 6+1 olcam hayırlısı allahtan bakalım

ikiz olduğunu bir şekilde belli etmek lazımdı cnm. benim usg kâğıdında sağ üst köşede yazıyor mart 2015 li bi tarih varmı

Neresinde yaziyorki ne kadarlik oldugu canim bi yardimci olur musun heyecandan unutmusuz elimizde ultrason fotolara bakip duruyoruz

Neresinde yaziyorki ne kadarlik oldugu canim bi yardimci olur musun heyecandan unutmusuz elimizde ultrason fotolara bakip duruyoruz

Valla canim heycandan bizde unutmusuz ayni durumdayiz yani :)) bende ultrason goruntusunden anlamaya calisiyorum ama bulamadim

ikiz olduğunu bir şekilde belli etmek lazımdı cnm. benim usg kâğıdında sağ üst köşede yazıyor mart 2015 li bi tarih varmı

Ultrason goruntusunu sana ozelden atmaya calistim ama beceremedim :))

Bendeki fotografi ama bunda hic yok 2015 yazan esim aldi diger ciktilari bende dursun diye vermedi isten gelsin de bi bakayim hemen yazarim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…