• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi cevap yokmu :KK43: boyle bisey duyan yokmu
banada geçen ay öyle demişti en son gittiğimde aşağıda fln demedi ama bi çok tanıdığımın doğanaa kadar aşağıda durmuş bebekleri ama hepsi sapasağlam doğdu bişeyle karşılaşmadılar genelde uzun boylularda böyle bi durummu ne oluyomuş sanırım. içini ferah tut sadece biraz daha dikkatli olursun bişey olmaz cnm

Herkese gunaydin mutlu bi hafta olsun inşallah. Izmirde hala havalar güzel üşümeye baslamadik daha bende sevmiyorum üşümeyi:110: Detayliya girecek anneler güzel sonuçlarla dönün inşallah:KK49:
aynen canım süper hatta bende sevmiyorum üşümeyi:-)amin canım bizim daha bir haftamız var

canım ben bunları hamilelikten once atak krizlerimde yaşıyordum ama seninki hamilelikle ilgili olabilir.tansiyonun felan mı yükseliyor acaba.bence bu durumu dr'unla mutlaka konuş.
randevum 11inde ozaman konuşucam inşallah bi daha olmaz, tansiyonum düştüğünde genelde gözlerim kararır kısa süreliğine hiç elim ayağım uyuşmaz böyle kötü olmazdım ama inşallah gebelikten ve geçici bi durumdur.

banada geçen ay öyle demişti en son gittiğimde aşağıda fln demedi ama bi çok tanıdığımın doğanaa kadar aşağıda durmuş bebekleri ama hepsi sapasağlam doğdu bişeyle karşılaşmadılar genelde uzun boylularda böyle bi durummu ne oluyomuş sanırım. içini ferah tut sadece biraz daha dikkatli olursun bişey olmaz cnm
Boyum uzun degil. Insallah cikacak yukariya. Rahim agzindaymis

Günaydın Kızlar,

Bu akşam detaylı ultrasona gideceğim inşallah hiç bir problem yoktur, mutlu ayrılırım ultrasondan...

geçen hafta 2 gün bebek çok hareket etmiyordu seyrekti endişeleniyordum spnra baktım ki kasıkların orada değil daha yukarıda vuruyor ancak elimi koyunca anlayabildim, daha yağlı bölge oduğu için kasık kadar net anlaşılmıyo..
şimdi yine aradakasık çevresnden vuruyor...

@baby23 senin de ultrason bugün değil mi? Fetus'ta nakite indirim falan gibi birşey var mı acaba? Bazı lab.larda oluyor, sen sordun mu hiç fiyatla ilgili birşey?

Umarım güzel haberlerle çıkarsın oradan , ben kartla 260 TL ödedim...

CNM çok güzel geçti bir problemi yok kalbine baktı.. bobreklerine gelen giden kan hersey normal. kız olduguda kesınlestı bu arada.. ayaklarını ellerını gorduk yumruk yapmıs.. :) bırtek bebegın esı bebegın onundeymıs o yuzden net goruntu alamadı surattan :)
ayy hadi bakalım darısı bizim başımıza iyi haberleri inş.bizde alırız cinsiyetimizi kesinleştiririz:-)

kızlar geçen gün ve bugün olmak üzere 2 kere çok fena baş dönmesi yaşadım, başta hafif bi baş dönmesi sonra gittikçe artıyo ve mide bulantısı, ellerim kollarımda hafif uyuşma, nefes darlığı, ateş basması içimin çok fena sıkılması olarak bi beş dk kadar sürüyo bu durum ve o an sanki beyin kanaması mı geçiriyorum ölücekmiyim diye düşünceler geçiyo aklımdan. hamilelikten dolayımıdır yoksa başka bişeymi acaba? bugünde olunca iyice korktum :KK43: varmı böyle olanınız?

Bence o an hemen tansiyonunu ölçtür...
Biliyorsun hamilelikte tansiyon yükselmesi çok tehlikeli.. Geçenlerde bir kase turşu yedim yükselmiş benim biraz.
ama düşmüş de olabilir senin

kızlar bilemiyorum ama kasımın sonunda gittiğimde bana şeker yüklemesi yapılacak doktorum öyle dedi sizce ne yapmalıyım ?

kızlar detaylı ultrason sonrası doktora gitmeye gerek var mı tekrar?
zaten detaylıyı yapam uzman söler bi sıkıntı olsa..
Ben ekstradan doktor randevusu almadım bu aya da ondan soruyorum

Bence o an hemen tansiyonunu ölçtür...
Biliyorsun hamilelikte tansiyon yükselmesi çok tehlikeli.. Geçenlerde bir kase turşu yedim yükselmiş benim biraz.
ama düşmüş de olabilir senin
akşam turşu yemiştim bende tuzlu bi takip edeyim bu durumu tuzlu çok yediğimde mi oluyo diye, tansiyon aletide almak şart sanırım

kızlar detaylı ultrason sonrası doktora gitmeye gerek var mı tekrar?
zaten detaylıyı yapam uzman söler bi sıkıntı olsa..
Ben ekstradan doktor randevusu almadım bu aya da ondan soruyorum

Bende almadım gerek yok diye düşündüm

akşam turşu yemiştim bende tuzlu bi takip edeyim bu durumu tuzlu çok yediğimde mi oluyo diye, tansiyon aletide almak şart sanırım

ben turşu yediğimin ertesi sabahı 12 saat açlıkla kan vermeye gitmiştim normalde tansiyonum 10/6'dır aç gidince daha da düşerdi o sabah aç aç 12/8 çıktı... Hemşire de şaşırdı...
bi önceki akşam başım ağrıyodu sabah da kusmuştum uzun aradan sonra, ona bağladım ben de demek ki daha da yüksekti ki açlıktan anca o kadar düşmüş normale gelmiş dedim...

tuzu azalttım şimdi biraz...

Küçük odam boş diye bebek odası yapacağım kısmetse
Büyüyen beşik ve 3 kapılı dolaba karar verdik ( Şifonyer vs. istemiyorum )

Ama ilk zamanlar hem yatak odamızda kalabilmesi hemde odadan odaya taşıyabilmem için en iyi ne önerirsiniz ?

Park yatak mı, babam beşik mi ?
ben bambu beşiğe karar verdim cibinlikli alıcam süslü püslü olsun :)

Back
X