• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gurup Bitirim 4. Sınıf ogrencisi: öğretmenim siz evli misiniz. Evet. Peki hamilemisiniz. Çokmu belli oluyor. Çok değil en fazla 3 aylık filandir. Peki öğretmenim karniniz çok büyük olunca gelmeyecek misiniz. Hayır ama çok az gelmemezlik yapıcam. Cinsiyeti belli mi. Evet kız. Oleyyy kızmış.

Kızlar ya göğüslerim karnim o kadar çok kasiniyor ki surekli bebe yagi lierac sürdüğüm halde resmen böyle kuruluktan kırışmiş gibi duruyor başka bisey mi kullanmalıyım acaba:KK43: göğüslerim 2beden büyüdü bi tane sütyen aldim onun dışında hicbiri olmuyor sizinde boyle mi? o_O

Canim bende senin gibiyim sürekli kasiniyor ve hamileligimin basindan beri kocaman oldu.. Eski camasirlarimi hic kullanmiyorum ve hepsi daha yeni.. Kasimaktan uyuyamiyorum bazen.. Karnimin değilde goguslerimi kasimaktan kendimi alamiyorum..

akşam turşu yemiştim bende tuzlu bi takip edeyim bu durumu tuzlu çok yediğimde mi oluyo diye, tansiyon aletide almak şart sanırım

ya bi de evde ölçülen tansiyon doğru çıkmaz diyolar hamilelikte bi de dijital aletle ölçülmüyomuş sanırım...
eczane en güveniliri

ben bambu beşiğe karar verdim cibinlikli alıcam süslü püslü olsun :)

bana da arkadaşım kendinnkini verecek zaten bikaç ay kullanılıyor boşa alma dedi bambu baya kaliteli bişey almışlar...

beyaz tül var etrafından ona ek pembe taç tül falan bişeler takabilirm belki ben extradan

Çok güzel onlar
Ama ben ayrıca büyüyen beşik alacağımdan ikinciyi biraz uygun bişey düşünmem lazım
Sanırım senin dediklerin 600 TL civarı
en fazla 450ye kadar gördüm ama başka yerde nasıl bilemiyorum. 2 yaşına kadar kullanılan büyükleride varmş ondan alıcam. daha sonrada genç odası alırım diyorum :KK49:

CNM çok güzel geçti bir problemi yok kalbine baktı.. bobreklerine gelen giden kan hersey normal. kız olduguda kesınlestı bu arada.. ayaklarını ellerını gorduk yumruk yapmıs.. :) bırtek bebegın esı bebegın onundeymıs o yuzden net goruntu alamadı surattan :)

cnm sağlıklı haberlerini almışsın çok sevindim varsın yüzünüde net gormeyiver yeterki sağlıklı olsun:)

ben turşu yediğimin ertesi sabahı 12 saat açlıkla kan vermeye gitmiştim normalde tansiyonum 10/6'dır aç gidince daha da düşerdi o sabah aç aç 12/8 çıktı... Hemşire de şaşırdı...
bi önceki akşam başım ağrıyodu sabah da kusmuştum uzun aradan sonra, ona bağladım ben de demek ki daha da yüksekti ki açlıktan anca o kadar düşmüş normale gelmiş dedim...

tuzu azalttım şimdi biraz...
hm anladım cnm bende turşuya dayanamıyorum tuzu azaltayım inşallah geçer ve tekrarlamaz bi daha, sanada geçmiş olsun

ya bi de evde ölçülen tansiyon doğru çıkmaz diyolar hamilelikte bi de dijital aletle ölçülmüyomuş sanırım...
eczane en güveniliri
hadi ya, eczanede uzak ofisten gitmm zor ama eşimi ararım en kötü bi daha olursa çok sağol cnm

en fazla 450ye kadar gördüm ama başka yerde nasıl bilemiyorum. 2 yaşına kadar kullanılan büyükleride varmş ondan alıcam. daha sonrada genç odası alırım diyorum :KK49:

2 yaşa kadar kullanılıyosa iyi
Benim gördüğüm daha küçüktü ama çok güzeldi süslü püslü
Ufak olmasına rağmen 600 dü
2 beşik alacağımdan diğerini hemuygun hem pratik bişey seçmem lazım

Merhaba,güzel bir hafta olsun inşallah.1 haftadır giderek netleşerek hissediyorum bebeklerimi.sabahları hiç kıpırtı yokken bi iki lokma bişi atyorum ağzıma anında başlıyolar pıtpıtlara:)Allahım isteyen her kadına yaşatsın inşallah,nasıl güzel bişi bı yaa:))

Canim bende senin gibiyim sürekli kasiniyor ve hamileligimin basindan beri kocaman oldu.. Eski camasirlarimi hic kullanmiyorum ve hepsi daha yeni.. Kasimaktan uyuyamiyorum bazen.. Karnimin değilde goguslerimi kasimaktan kendimi alamiyorum..
Canım ben artik bunun catlayacagi icin olduğunu düşünmüyorum ya başka bisey mi var acaba gece benimde elim hep göğsümde catlasa karnim falan bu kadar kasinmaya catlardi sende varmi çatlak:110: Ben doktoruma soracağım cumartesi günü randevumda baska bi ilac falan verir belki:anneadayı:dogurana kadar kafam kadar olacak heralde bu memisler:63:

Benim de göğüs uçlarım felaket durumda.çok kötü çatladı özellikle duş sonrası ve üşdüğünde ölüyorum acısından.ben dün lansinoh krem aldım.emzirme döneminde de çok işe yarıyomş.ayrıca temizlemeye gerek yokmuş direk süt verilebiliyomuş kullanırken.akşam başladım sürmeye hafifledi acısı.tavsiye ederim.nasılsa doğum sonrası alcaz.şimdiden başlayalım bari..

Merhaba,güzel bir hafta olsun inşallah.1 haftadır giderek netleşerek hissediyorum bebeklerimi.sabahları hiç kıpırtı yokken bi iki lokma bişi atyorum ağzıma anında başlıyolar pıtpıtlara:)Allahım isteyen her kadına yaşatsın inşallah,nasıl güzel bişi bı yaa:))

Amin isteyen herkese :)

kızlar detaylı ultrason sonrası doktora gitmeye gerek var mı tekrar?
zaten detaylıyı yapam uzman söler bi sıkıntı olsa..
Ben ekstradan doktor randevusu almadım bu aya da ondan soruyorum
Benim randevum 4 kasimda ayni hastanede yaptiriyorum detayliyi doktorum detaylidan cikinca yanima gel sonuclarla ama muayene icin sira alma dedi sadece sonuclara bakacak herhalde sonraki randevunu da 4 aralika al dedi

ayrıntılı ultrasonu yapan doktora şeker yüklemesini yaptırmalımıyım dıe sordum yaptır dedı 28 kasımda hem kontrole hem de seker yuklemesıne gıdıcem

ilk oğluma hamileliğimde arka dişim kırılıp defalarca iltihaplanmıştı son aylara geldiği için cekilemedi doğumdan sonra da defalarca farklı dişçilere gittim hiç biri cekmedi üni ye diye salladılarperşembe günü dayanılmaz bir agrı,kedi memesi gbi sarkan bir apseyle güne başladım gün içinde kusmaya başladım.acil diş hastanesine gittim kesinlikle hemen cekilmesi lazım dediler ve antibiotik başladndı bu sabah da cekildi.cok fena agrım var üç gün evdeyim.oğlum da 41 derece ateşle haftasonunu hastanede gecirdi.zor br hafta sonu oldu bize.inşallah cabucak iyileşiriz

Back
X