hoş geldin cnm hangi dr.a gidiyorsun hangi hastane bende bursadan
Neresinde yaziyorki ne kadarlik oldugu canim bi yardimci olur musun heyecandan unutmusuz elimizde ultrason fotolara bakip duruyoruz
fotoğtafı atabilirmisin buraya
..Hosgeldin taze anne aramiza :)) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende bursadanim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[MENTION][/MENTION]
Dosya ekle dedigi yerdense olmuyor telefondan giriyorum olmuyor
Kızlar herkese merhabalar Allahım saglıkla bebıslerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın:*
Benım sızlere bır sorum olacak gebelıgınızı ılk ogrendıgınızde beta hcg degerınız kactı? Ben adetten 3 gun once ogrendım beta hcg sonucumu ve 21.2 cıktı sızce normal mı ?
Canim ben once cekirge doruk tip mrkzine gittim cmrtsiydi kan tahlili gebelik onaylandi dra gorundum rastgele bos
olanlardan birine girdim orda ultrasona aldi keseyi gorduk folik asit yazdi 23.ne randewu verdi kalp atislari icin tahlil verdi hepsii yaptirdim ama ziya cetine randevu aldim cok tavsiye edildi yani daha dr a aslinda gitmedin kalp atislarini ilk ziyan cetinde dinlicez.. Eger kendimi rahat hissetmezsem birde Bulent kayhan di sanirim ona giderim.. Ama Ziya cetin cok kisi soyledi bakalimm
sağ altta 4w4d yazıyor mesela benim (4week4day=4hafta 4 günlük)
bu kese boyuna göre ne kadarlık olduğu
üstte de son adet tarihine göre w d li bir şey yazar
bir bak bakalım
Elimdeki fotograf onda da birsuru sayi var senin dedigin gibi hic yok diger ciktilar esimde bi de ona bakayim hemen yazarim buraya insallah vardir esimle baktik hic bulamadik cunku
keseyi gördünmü
Ultrason goruntusunu sana ozelden atmaya calistim ama beceremedim :))
sağ alta bak
GA 4w4d
benimki
özel msj gelmemiş cnm
senide listeye ekliyimmi
Evet canim cunku resim atmayi beceremedim :)) ama buldum GA=05 w 4 d yaziyo demekki 5+4 oluyo dimi :))
Ama yoook 2+3 trim var o olabilir mu
Merhaba bende allah kismet ederse mart2015 annesi olucam 5 gun once ogrendim anne olcagimi.. 1 yillik evliym buarada Bursadan sevgiler..
evvvvet işte o
GA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?