2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin cnm hangi dr.a gidiyorsun hangi hastane bende bursadan

Canim ben once cekirge doruk tip mrkzine gittim cmrtsiydi kan tahlili gebelik onaylandi dra gorundum rastgele bos
olanlardan birine girdim orda ultrasona aldi keseyi gorduk folik asit yazdi 23.ne randewu verdi kalp atislari icin tahlil verdi hepsii yaptirdim ama ziya cetine randevu aldim cok tavsiye edildi yani daha dr a aslinda gitmedin kalp atislarini ilk ziyan cetinde dinlicez.. Eger kendimi rahat hissetmezsem birde Bulent kayhan di sanirim ona giderim.. Ama Ziya cetin cok kisi soyledi bakalimm

Neresinde yaziyorki ne kadarlik oldugu canim bi yardimci olur musun heyecandan unutmusuz elimizde ultrason fotolara bakip duruyoruz

sağ altta 4w4d yazıyor mesela benim (4week4day=4hafta 4 günlük)

bu kese boyuna göre ne kadarlık olduğu

üstte de son adet tarihine göre w d li bir şey yazar

bir bak bakalım

adet döngüm 23 yada 24 günde bir kuzum adetten bir gün önce değerim 524 çıktı döllenme zamanına göre farklılık gösterir

ziya beyi bende çok duydum. ben hastane dr.u istiyorum ama sonra ilaç yazdırma için de uğraşmam gerekiyor.bildiğim kadarıyla ziya çetininde kardeşi devlette k.doğumcu

sağ altta 4w4d yazıyor mesela benim (4week4day=4hafta 4 günlük)

bu kese boyuna göre ne kadarlık olduğu

üstte de son adet tarihine göre w d li bir şey yazar

bir bak bakalım

Elimdeki fotograf onda da birsuru sayi var senin dedigin gibi hic yok diger ciktilar esimde bi de ona bakayim hemen yazarim buraya insallah vardir esimle baktik hic bulamadik cunku

Gacılaarrr ayakları üşüyen var mı benim gibi uleynnn :)) bu yaz günü ayaklarım üşüyooo oğluşumda olmuştu böle şimdide patik giydim düşünün :))

Geçen hafta kese boyuna göre 4 2 idi Çarşamba son reglm göre ise 5 3 tü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…