- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Bana da öyle geldi yapsam mı bilemedim
Kapı süsü gibi zevke göre beyaz yastığı süslemişler 70 yazıyodu bi yerde
Ben kendim yaparım düşünürsem
Ama buyrun buraya takın gibi de algılanmasın özle takı yatsığı olunca
Hiç bilmiyorum ki cnm ama iki plastik bardaktı. özel hastanede yaptırdım ben Başkent Üniversitesi Hastanesinde 5 TL aldılar :)kaç mg'lık şeker verdiler 50 mi 75 mi?
bence kesınlıkle algılanır yanı ben olsam aklımdan gecer
Görünüşü hoş hatta bebeğin adı da yazılabiliyo ama anlamı utandırıcı
çok hoş ama takı için hazırlanmış olması kötü ben utanırım şahsen:)Takı yastığı hakkında ne düşünüyosunuz
4,5 kilo almışım şu ana kadar
fazla mı ya
Benimde ayni bana cok geliyor ama iyi diyorlar asil onemli olan bundan sonra cok kilo almamak
Ne fazlasi ben 8 kilo aldim sen gayet iyisin
Aynen bende 6 kilo aldım,bu son hafta bi kilo daha almisimdir kesin…siz cok iyisiniz
kızlar bugün seker yüklemesi yaptırdım öncelikle korkmanıza gerek yok oğlumda 50 lik yapmışlardı ve iki bardak suya katılan beyaz tozdan içmiştim o zor gelmişti.bu sefer 75 lik yaptılar ve kola kutuu seklinde tadı elmalı soda gibi olan karışımdan içirerek yaptılar hem tadı cok güzeldi rahat içtim hem de bulantı vs yapmadı.75 lik yüklemede önce aç karnına kan alıyorlar sonra içiyorsunuz 1.ve 2.saatin sonunda iki kere daha kan alıyorlar ortalamasına göre bir değer belirliyorlar.3 saatte sonucu çıkıyor en gec.sekerim çıkmadı sevindim
sonra ayrıntılı ultrasona gittik her sey yolunda ancak bebeğimizin yüzünü göremedim ellerini hiç çekmedi yüzünden.sonra kan ve idrar tahlillerine bakıldı.her sey oh derken dr ailede kalp kapakçığı rahatsızlığı olup olmadığını sordu.6 ay önce babamı kalp krizi sonucu kaybettim ve kalp kapakığı hastasıydı ameliyat olmasına rağmen kaybettik.dr izmir behcet uz çocuk hastanesine fetal eko yapılmak üzere çocuk kardiyolojisine yönlendirdi.telefon ve internetten randevu alamadık(18 yaş üstüne hastane bakmıyor) yarın tekrar görüşeceğiz moralim bozuldu tedbiren yapılıyor ama acımı yeniden bana hatırlattı ve korkuttu.bizden haberler böyle.23+0 da kilo 640 gram boy 32 cm.ben de toplam 1.5 kg almışım
arkadaslar cok mu duzenlı saglıklı beslenıyorsunuz?
ben bazen tatlı falan yedıgımde yada bırgun yogurt veya sut ıcmezsem vıcdan azabı duyuyorum. nasıl yapmak lazım?
kızlar bugün seker yüklemesi yaptırdım öncelikle korkmanıza gerek yok oğlumda 50 lik yapmışlardı ve iki bardak suya katılan beyaz tozdan içmiştim o zor gelmişti.bu sefer 75 lik yaptılar ve kola kutuu seklinde tadı elmalı soda gibi olan karışımdan içirerek yaptılar hem tadı cok güzeldi rahat içtim hem de bulantı vs yapmadı.75 lik yüklemede önce aç karnına kan alıyorlar sonra içiyorsunuz 1.ve 2.saatin sonunda iki kere daha kan alıyorlar ortalamasına göre bir değer belirliyorlar.3 saatte sonucu çıkıyor en gec.sekerim çıkmadı sevindim
sonra ayrıntılı ultrasona gittik her sey yolunda ancak bebeğimizin yüzünü göremedim ellerini hiç çekmedi yüzünden.sonra kan ve idrar tahlillerine bakıldı.her sey oh derken dr ailede kalp kapakçığı rahatsızlığı olup olmadığını sordu.6 ay önce babamı kalp krizi sonucu kaybettim ve kalp kapakığı hastasıydı ameliyat olmasına rağmen kaybettik.dr izmir behcet uz çocuk hastanesine fetal eko yapılmak üzere çocuk kardiyolojisine yönlendirdi.telefon ve internetten randevu alamadık(18 yaş üstüne hastane bakmıyor) yarın tekrar görüşeceğiz moralim bozuldu tedbiren yapılıyor ama acımı yeniden bana hatırlattı ve korkuttu.bizden haberler böyle.23+0 da kilo 640 gram boy 32 cm.ben de toplam 1.5 kg almışım
Cnm gozunaydın korkma hiçbişey olmaz Allahın ıznıyle masallah sana ben de 23de gttim benimki 473 gr ıı bakmıssın bebısıne :)
Merhaba öncelikle baş sağlığı diliyorum.Bende şeker yüklemesine karşı çok tedirginim.Yaşadıklarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Bence Dr.nuzun yönlendirmesi için, teşhis ve ön tedbirleri için takdir etmek lazım klasiktir genetiğe göre araştırmaya giriyor Dr demekki.iyi yönden bakmak lazım birşey olup da geç kalınmış olması gibi bir durumu kimse yaşamak istemez ama haberlerde bunları bol bol duyuyorum.Anneligin büyük bölümü endiselenmekmiş öyle diyorlar.Siz olumlu düşünün gönlünüzü ferah tutun dilerim hersey yolunda giderkızlar bugün seker yüklemesi yaptırdım öncelikle korkmanıza gerek yok oğlumda 50 lik yapmışlardı ve iki bardak suya katılan beyaz tozdan içmiştim o zor gelmişti.bu sefer 75 lik yaptılar ve kola kutuu seklinde tadı elmalı soda gibi olan karışımdan içirerek yaptılar hem tadı cok güzeldi rahat içtim hem de bulantı vs yapmadı.75 lik yüklemede önce aç karnına kan alıyorlar sonra içiyorsunuz 1.ve 2.saatin sonunda iki kere daha kan alıyorlar ortalamasına göre bir değer belirliyorlar.3 saatte sonucu çıkıyor en gec.sekerim çıkmadı sevindim
ben hergün yumurta (en zor kısmı bu 6:30da yumurta yemek) peynir, sut ya da yoğurt tüketiyorum illa ki... Bir de 2 saatte bir ara öğün yapıyorum ama bu benim geçmişten gelen diyet alışkanlıklarım zaten.
Meyveyi zaten gereğinden fazla yiyorum inşallah şekerim yoktur...
Balığı haftada 2 yemek gerekiyor haftada 1 yiyorum onun vicdan azabı var.
Kırmızı et yemediğim günler de oluyor, bazen de o gün sırf et yiyorum sebze olmuyor, bazen karnıbahar falan haşlıyorum üşenmezsem...
yani hergün hem et hem sebze hem bakliyat yiyemiyorum da hafta içine yaymaya çalışıyorum
he bi de hergün 3 ceviz yemeye çalışıyorum ama aksadığı oluyor onun da kırmaya üşeniyoruz falan
alta çıtçıtlı içe hava soğuksa pijama giyiliyor üstüne tulum.hava güzelse çıtçıtlı üstü tulumKızlar malum bizimkiler kış bebişi.tulumların ya da takımların altına üste çıtçıtlı bady giydiriceğiz peki alta giydirmek için ne alıcaz.ben 2 tane hm den çok ince ayaklı pijama almıştım penye.o tür şeyler mi giydiricez:)ay hiç bir bilgim yok yaa kıyafetlerden yana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?