2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bide bunlar var dimi.bebek için yapılan alışveriş çok eglenceli.

Evet
Ben daha başlamaıdm toplu alıcam inşallah 1 ay sonra

evet muhim olan o zaten, ama abartarak yemeye son vermem gerek... Kilo alimim zaten yavaslar o zaman.
Nasil anlamadim, bebegin gelisimi mi 2 hafta önden gidiyor dediler?

Evet 2 hafta önde
SAT ın yanlış olabilir dediler ama yanlış değil
İri bebekte şeker riski daha yükske sanırım ?

sağol canım... bebeğin gelişiminden anlarız dedi kendi doktorum geçip geçmediğini ben en kötü yine aynı perinatoloğa giderim

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.
Arkadaslarinda varsa ödünç alabilirsin canim. Ben oyle yaptim. Eve gidince yazarim

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

ben ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler '' diye bir kılavuz aldım. Oldukça ayrıntılı ve dünya çapında çok satan ansiklopedi niteliğinde bir kitap. Aklına takılan herşeyi bulabiliyorsun. 55 tl ye almıştım sanırım D&R dan. ama tabi doğum sonrası ve bebek bakımı ile ilgili pek bişi yok genellikle hamilelik süreci odaklı bi kitap. Şimdi '' Mahallenin en mutlu bebeği'' adlı kitabı önerdi bir kaç kişi onu alıcam. O bebek bakımı ile ilgiliymiş. Dergi alıyorum bir de ben. Dergiler daha eğlenceli.

medılıfe hastanesine gidiyorum kontrollerim için bana telefonda şeker yüklemesi fiyatı vermiyorlar ne saçmalık ya

Aile hekimine sor
Onlar daha ilgili oluyor ve ticari kaygıları da yok
Medilife gidip muayene için para vermen için telefonda bilgi vermiyordur

arkadaslar cok mu duzenlı saglıklı beslenıyorsunuz?
ben bazen tatlı falan yedıgımde yada bırgun yogurt veya sut ıcmezsem vıcdan azabı duyuyorum. nasıl yapmak lazım?

Moralini bozma canim gayet normal kilon, internetten biraz arastirdim ilk 4 ayda ortalama 4-6 kilo alinirmis

Masallah teyzesi benim kizim da kipir kipir hatta aksam babasi bile hissetti nasil guclu vuruyo diyo
ay evet ya cok kıpır kıpır ozellıkle kac gundur boyle masallah bıde kızlar sakın olur derler =) , uyu cocugum dıyorum calısıyorum dıkkatımı dagıtıyor aklım ona gıdıyor =))

ben bazen tatlı falan yedıgımde yada bırgun yogurt veya sut ıcmezsem vıcdan azabı duyuyorum. nasıl yapmak lazım?

Ben hala eskisi gibi dikkatsiz yiyorum
Kola vs. zraralı diye bırakıtm onun dışında hiç öyle kısıtlamıyorum kendimi

valla hala tamamen bulantıları geçmemiş biri olarak ben günü kurtarmaya ve bir şekilde doymaya çalışıyorum. günlerce et balık yoğurt meyve yemediğim de oluyor. Allaha emanet artık. Bulantı varken sadece yiyebileceğim şeyleri tercih ediyorum. zorla yemiyorum yani .

o kitabı ben de aldım ama ciltli olanı değil normal kitap oalrak aldım 35 tlydi sanrıım....
o klitabın devamı da var bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler tarzı

ben hergün yumurta (en zor kısmı bu 6:30da yumurta yemek) peynir, sut ya da yoğurt tüketiyorum illa ki... Bir de 2 saatte bir ara öğün yapıyorum ama bu benim geçmişten gelen diyet alışkanlıklarım zaten.

Meyveyi zaten gereğinden fazla yiyorum inşallah şekerim yoktur...

Balığı haftada 2 yemek gerekiyor haftada 1 yiyorum onun vicdan azabı var.
Kırmızı et yemediğim günler de oluyor, bazen de o gün sırf et yiyorum sebze olmuyor, bazen karnıbahar falan haşlıyorum üşenmezsem...
yani hergün hem et hem sebze hem bakliyat yiyemiyorum da hafta içine yaymaya çalışıyorum

he bi de hergün 3 ceviz yemeye çalışıyorum ama aksadığı oluyor onun da kırmaya üşeniyoruz falan

3-4 gun once karnıma acıkken bakıyodum elımı koyup bır dalgalandı:) cok hoslandımm:) ben gorunurdekı o dalgalanmaların hareketlerın son aylarda olacagını sanmıstım:)

ben akşamları göbeğimi açıp izliyorum çok çok çoook güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…