- 16 Nisan 2014

- 1.071

- 178

- 93

benım keyfım yerındecok sukur.Herkese Selam bayanlar , keyifler yerindemi ? Geçmişi okumak pek mümkün olmuyor maşallah :)
hareketlerı hıssetmek harıka:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım keyfım yerındecok sukur.Herkese Selam bayanlar , keyifler yerindemi ? Geçmişi okumak pek mümkün olmuyor maşallah :)
bide bunlar var dimi.bebek için yapılan alışveriş çok eglenceli.
evet muhim olan o zaten, ama abartarak yemeye son vermem gerek... Kilo alimim zaten yavaslar o zaman.
Nasil anlamadim, bebegin gelisimi mi 2 hafta önden gidiyor dediler?
4,5 kilo almışım şu ana kadar
fazla mı ya
kızçe anneleriii kızçeleriniz nasıl cok hareketli mi?
Canım bana da aynı şeyleri söyledi doktor sırf bişeyler yazmak için bile yazıyor olabilirler. bende 21+1 de gittim 396 Gramdı bizim kız da bence de gayet normal bak gramları bile aynı gibi hiç korkutma kendini önemli olan gelişimi dedi benim kendi doktorum. Ayrıntılıya gidip sonrasında kendi doktorlarına raporu yorumlatan arkadaşlar yok mu hiç burada veya biri kontrole gittiğin de doktoruna soruversin böyle böyle bakabilir misiniz diye yakın yerlere gidenlerden.Yoksa kimse doktora bağlamaz soramazsın sen yani.Birileri yardımcı olsun lütfenBenim de radyalogmuş canım bu arada o da görüyor yani sıkıntı yok
Arkadaslarinda varsa ödünç alabilirsin canim. Ben oyle yaptim. Eve gidince yazarimKızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.
Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.
medılıfe hastanesine gidiyorum kontrollerim için bana telefonda şeker yüklemesi fiyatı vermiyorlar ne saçmalık ya
ay evet ya cok kıpır kıpır ozellıkle kac gundur boyle masallah bıde kızlar sakın olur derler =) , uyu cocugum dıyorum calısıyorum dıkkatımı dagıtıyor aklım ona gıdıyor =))Moralini bozma canim gayet normal kilon, internetten biraz arastirdim ilk 4 ayda ortalama 4-6 kilo alinirmis
Masallah teyzesi benim kizim da kipir kipir hatta aksam babasi bile hissetti nasil guclu vuruyo diyo![]()
arkadaslar cok mu duzenlı saglıklı beslenıyorsunuz?
ben bazen tatlı falan yedıgımde yada bırgun yogurt veya sut ıcmezsem vıcdan azabı duyuyorum. nasıl yapmak lazım?
benım keyfım yerındecok sukur.
hareketlerı hıssetmek harıka:)
ben bazen tatlı falan yedıgımde yada bırgun yogurt veya sut ıcmezsem vıcdan azabı duyuyorum. nasıl yapmak lazım?
ben ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler '' diye bir kılavuz aldım. Oldukça ayrıntılı ve dünya çapında çok satan ansiklopedi niteliğinde bir kitap. Aklına takılan herşeyi bulabiliyorsun. 55 tl ye almıştım sanırım D&R dan. ama tabi doğum sonrası ve bebek bakımı ile ilgili pek bişi yok genellikle hamilelik süreci odaklı bi kitap. Şimdi '' Mahallenin en mutlu bebeği'' adlı kitabı önerdi bir kaç kişi onu alıcam. O bebek bakımı ile ilgiliymiş. Dergi alıyorum bir de ben. Dergiler daha eğlenceli.
3-4 gun once karnıma acıkken bakıyodum elımı koyup bır dalgalandı:) cok hoslandımm:) ben gorunurdekı o dalgalanmaların hareketlerın son aylarda olacagını sanmıstım:)Kesinlikle!!! Artık herkes dışardan hissedebiliyor önemli olan keyfinin gelip oynaması.![]()
3-4 gun once karnıma acıkken bakıyodum elımı koyup bır dalgalandı:) cok hoslandımm:) ben gorunurdekı o dalgalanmaların hareketlerın son aylarda olacagını sanmıstım:)
Takı yastığı hakkında ne düşünüyosunuz
nasıl bir şeyTakı yastığı hakkında ne düşünüyosunuz
çok ciciler lakin ben gereksiz buluyorum az biraz![]()
nasıl bir şey