Bakınayım bi alsınlar tabii :)) yok benim oğluşum olucakk Allah sağlık versin hepimizinkineebebekte canım.bak yinede istersen.oh ne güzel alsın anneler tabi :)kızın mı olacak benim kızım olacak inş.
Benim de geçen perşembe oldu canım ertesi günü çok az ağrıdı sonra geçti :) geçmiş olsunnnBugun tetanos asisi oldum cumartesi de ayrintlya gircem insllh iyi gecer :) simdlk hic agri aci yok ertesi gun mu agrirki sizn nasil oldu ?
Ay benim 3 gün fena ağrıdı bir hafta çektşm inşllh ayrıntılında güzel geçerBugun tetanos asisi oldum cumartesi de ayrintlya gircem insllh iyi gecer :) simdlk hic agri aci yok ertesi gun mu agrirki sizn nasil oldu ?
canım inşllh güzel geçer ben tok gitmiştim ama öyle bi şart varmıydı bilmiyorum :)Slm arkadaşlar, çoh heyecanlıyım yarın ayrıntılı usg var:) tok karnına mı gitmem gerekio
çok güzelmiş buda canımCanim sarisi bencede daha guzel bende baktim onlara ama baska bir model hosuma gitti suan stokta yokmus ama takip ediyorum
Eki Görüntüle 1291746
Benim de yarin detayli var randevu kagidimda tok geliniz tatli bir seyler yiyiniz yaziyor canim insallah hayirli haberlerler doneriz cok heyecanliyim bennnSlm arkadaşlar, çoh heyecanlıyım yarın ayrıntılı usg var:) tok karnına mı gitmem gerekio
Cm i gramından daha önemli bence, onu ölçüyorlar çünkü :)
Aslında bebeğin gelişimi iyi doktorun dediğine göre ama çevrede bi kere doğurdu die kadın doğum uzmanı olanlar yok mu onlar moralimi bozuyo. Ne kadar bilimsel düşünüp takmayalım desek de insan takıyo normalde etkilenmem ama konu bebek oluncaCanim ben hic kilo vermedim 54 kilo ile hamile kaldim suan 1 yada 1,5 kilo almisimdir emin degilim haftaya kontrolum var bakalim. Benide gecen hafta supheye dusurduler kontrolume daha var diye devlet hastanesine gittim ama ordada daha cok sinir oldum gelisimini sordum 4 aylik baska bisey bilemem dedi doktor komedi yani. Moralini bozma cocugun gelisimi iyi olduktan sonra sorun yok bence, zaten son aylarda cok kilo alinirmis, ben anneme cekmisim o da 5. Aydan sonra kilo almis
Tesekkurler :)Benim de geçen perşembe oldu canım ertesi günü çok az ağrıdı sonra geçti :) geçmiş olsunnn
canım gerçkten sarının fiyatı çok uygunmuş hatta bu renginide çok beğendim ama stokta yokmuş iki rengideçok güzelmiş buda canım
Pecete kullan yani oyle soylemisti hocamiz bi ara egilemiyorsan bir sehba koy onune otur secdeye varcan zaman sehbaya egil daha rahat kilarsin canimYa benim sürekli akıntım var hiç temiz hissetmiyorum kendimi.bir gün başlıyorum ama tamamlıyamıyorum günü.ayakta kılamıyorum bayadır,düştüğüm için kuyrukta sıkıntı var hatta oturarak bile zor oluyo.çok üzülüyorum bakalım bi çözüm bulucam inşallah..
Ben de 1-1,5 aldim. Bir gun once yedigimw gore degisiyor. Bugun kontrolum de vardi. Takildi biraz kilo almamissin diye, ama bir şey drmed. Onemli olan bebislerin saglikli olmasi. Gecen yazdigini hatirliyorum. Senin dr tam cinsmis.Canim ben hic kilo vermedim 54 kilo ile hamile kaldim suan 1 yada 1,5 kilo almisimdir emin degilim haftaya kontrolum var bakalim. Benide gecen hafta supheye dusurduler kontrolume daha var diye devlet hastanesine gittim ama ordada daha cok sinir oldum gelisimini sordum 4 aylik baska bisey bilemem dedi doktor komedi yani. Moralini bozma cocugun gelisimi iyi olduktan sonra sorun yok bence, zaten son aylarda cok kilo alinirmis, ben anneme cekmisim o da 5. Aydan sonra kilo almis
Cnm y.dışındayım ve araştırdık, gittik baktık ve benim ilk bebişim olcak hayırlısıyla ve ilkine önermediklerini söylediler.[/QUOTE
yurt disinda tetanoz ve seker yuklemesi yapılıyor mu?
Yurt dışında tetanoz ve seker yuklemesi yapiliyor mu?Cnm y.dışındayım ve araştırdık, gittik baktık ve benim ilk bebişim olcak hayırlısıyla ve ilkine önermediklerini söylediler.
Tesekkur ederim cnm.Gözün aydın
Bende çok tereddüt ediyorum şeker yüklemesi konusunda
Gecmis olsun cnm.inss tek seferde skntisiz hallederler.merhaba kızlar 22+2 haftalığım,bebeğim 536 gr,biraz fazla suyum varmış ama tehlikeli değilmiş,bebeğimin gelişimi de 23 haftaya uygunmuş,bende 6 kg aldım,4 boyutlu resmini de gördüm,dudakları bana benziyor,yanakları eşime:) çok güzeldi,neyse gelelim asıl konuya,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve tiroid hastasıyım,şu an kanım 8.3 ve tiroid değeerim 1.25 tirodim çok iyi ancak ben talasemi taşıyıcısı olduğum için kanım az olunca kalp çarpıntısı oluyor şiddetli,yarın allah izin verirse kan takviyesi alıcam 1 tüp,işin kötü tarafı kanı düşük olan insanların damarı da kolay kolay bulunmuyor,kolumu ilk kan alımında kevgire çevirmişlerdi,nolur dua edin bu sefer ilk seferde damarımı bulsunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?