Yurt dışında tetanoz ve seker yuklemesi yapiliyor mu?
Sevinirim canimArkadaslarinda varsa ödünç alabilirsin canim. Ben oyle yaptim. Eve gidince yazarim
Sagol canim dergilere bakmadim hic onlarada bi goz gezdireyimben ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler '' diye bir kılavuz aldım. Oldukça ayrıntılı ve dünya çapında çok satan ansiklopedi niteliğinde bir kitap. Aklına takılan herşeyi bulabiliyorsun. 55 tl ye almıştım sanırım D&R dan. ama tabi doğum sonrası ve bebek bakımı ile ilgili pek bişi yok genellikle hamilelik süreci odaklı bi kitap. Şimdi '' Mahallenin en mutlu bebeği'' adlı kitabı önerdi bir kaç kişi onu alıcam. O bebek bakımı ile ilgiliymiş. Dergi alıyorum bir de ben. Dergiler daha eğlenceli.
Allah yardimcin olsun. Hic ummadin kadar sorunsuz atlatirsin insallah.merhaba kızlar 22+2 haftalığım,bebeğim 536 gr,biraz fazla suyum varmış ama tehlikeli değilmiş,bebeğimin gelişimi de 23 haftaya uygunmuş,bende 6 kg aldım,4 boyutlu resmini de gördüm,dudakları bana benziyor,yanakları eşime:) çok güzeldi,neyse gelelim asıl konuya,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve tiroid hastasıyım,şu an kanım 8.3 ve tiroid değeerim 1.25 tirodim çok iyi ancak ben talasemi taşıyıcısı olduğum için kanım az olunca kalp çarpıntısı oluyor şiddetli,yarın allah izin verirse kan takviyesi alıcam 1 tüp,işin kötü tarafı kanı düşük olan insanların damarı da kolay kolay bulunmuyor,kolumu ilk kan alımında kevgire çevirmişlerdi,nolur dua edin bu sefer ilk seferde damarımı bulsunlar..
Dr.miriam stoppard gebe kalma, gebelik ve dogum. Ciltli bir kitap. Inkilap y.evi . Fena degil.Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.
Sevinirim canim
canim pijama icinde oluyor yani ayakli alt usttede bir uzun kollu ust giydiriliyor.alt ust takim olup tulum onun ustjne giydiriliyor tulum icine kilotlu corap tayt giydiren de var bana bebegi sıkıyor gibi geldiginden ben hep pijama alti giydirdiydimAaaa üşümez mi bacakları?
Allah yardım etsin benimde damarım bulunmuyor malesefmerhaba kızlar 22+2 haftalığım,bebeğim 536 gr,biraz fazla suyum varmış ama tehlikeli değilmiş,bebeğimin gelişimi de 23 haftaya uygunmuş,bende 6 kg aldım,4 boyutlu resmini de gördüm,dudakları bana benziyor,yanakları eşime:) çok güzeldi,neyse gelelim asıl konuya,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve tiroid hastasıyım,şu an kanım 8.3 ve tiroid değeerim 1.25 tirodim çok iyi ancak ben talasemi taşıyıcısı olduğum için kanım az olunca kalp çarpıntısı oluyor şiddetli,yarın allah izin verirse kan takviyesi alıcam 1 tüp,işin kötü tarafı kanı düşük olan insanların damarı da kolay kolay bulunmuyor,kolumu ilk kan alımında kevgire çevirmişlerdi,nolur dua edin bu sefer ilk seferde damarımı bulsunlar..
çok çabuk bitiyor ama gelir stoklara takip etmek lazım.canım gerçkten sarının fiyatı çok uygunmuş hatta bu renginide çok beğendim ama stokta yokmuş iki rengide
dimi :)bende aslında onu begendim ama digeride marka ya tereddüt ettim çokta uygun almadıysan sende al.
biz gaz yakalı cok oldu evde soğuk zaten faturayı görmedik daha bakalım ne gelcekKızlar günaydın
Benim gibi Üşüyorum diyen var mı. Doğalgazı yakan var mı ben çoktan yakmaya başladım. Bu kış uzun geçecek
Kızlar günaydın
Benim gibi Üşüyorum diyen var mı. Doğalgazı yakan var mı ben çoktan yakmaya başladım. Bu kış uzun geçecek
GÜNAYDIN CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN BİŞEY ÇIKMAMASINA SEVİNDİMgünaydınnn canlarımmmm)))
dün ayrıntılı ultrasyonda bişeyy çıkmadı allaha şükür ama bende vasa plesanta sorunu çıktı öyle sorunu olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?