2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yurt dışında tetanoz ve seker yuklemesi yapiliyor mu?

Evet cnm var. Tetanoz aşısını hamile kalmadan önce hem eşim hem de ben yaptırdım, kontrole gittiğimde doktor yönlendirmişti. ( hatta iki tane daha aşı olduk aynı gün, sanırım biri kızamıktı..unuttum Şimdi adını)
Seker yüklemesi için de 27.11 de randevum var, ben de burada okuduklarımdan tereddüt ettim yapmasak mı diye, neden dediler zararı olsa sigorta karşılamazmış, özele girermiş o zmn. Yani herkes burda rutin kontrol gibi yaptırıyormuş.

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.
Arkadaslarinda varsa ödünç alabilirsin canim. Ben oyle yaptim. Eve gidince yazarim
Sevinirim canim

Sagol canim dergilere bakmadim hic onlarada bi goz gezdireyim

Allah yardimcin olsun. Hic ummadin kadar sorunsuz atlatirsin insallah.

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

Sevinirim canim
Dr.miriam stoppard gebe kalma, gebelik ve dogum. Ciltli bir kitap. Inkilap y.evi . Fena degil.

Yarın randevum var
Ama gittiğim hastanenin doktor odalarından ultrason cihazını kaldırmışlar.
Bebeğimi göremiyorum gittiğimde

Aaaa üşümez mi bacakları?
canim pijama icinde oluyor yani ayakli alt usttede bir uzun kollu ust giydiriliyor.alt ust takim olup tulum onun ustjne giydiriliyor tulum icine kilotlu corap tayt giydiren de var bana bebegi sıkıyor gibi geldiginden ben hep pijama alti giydirdiydim

Allah yardım etsin benimde damarım bulunmuyor malesef

günaydınnn canlarımmmm)))
dün ayrıntılı ultrasyonda bişeyy çıkmadı allaha şükür ama bende vasa plesanta sorunu çıktı öyle sorunu olan var mı?

Günaydın kızlar nasılsınız benim iş yeri konusunda biraz kafam karısık hamile olduğumu biliyorlar ama herhangi bir yazılı belge vermedim sizce vermem gerekiyor mu

dimi :)bende aslında onu begendim ama digeride marka ya tereddüt ettim çokta uygun almadıysan sende al.

ben kaçırdım kaçaymış fiyatları

ben pembe gördü mü diğer renge bakmadım bile:)

Bi de bunlar kaç aylıkken kullanılıyor kızlar? 6. aydan sonra kullanamaz sanki di mi atar mı kendini aşağı, kemer olsa da devrilir mi acaba?

günaydın kızlarrr bebişler napıyo ya ikizi üçüzü olanların bebekleri nası oynuyodur biri duruyodur diğeri oynuyodur dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…