• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O bende de vardi gecen gunku kontrolde biraz yukari cikmis dedi dr rahatladim biraz sanada cok gecmis olsun
Aa benimde biraz öyleydi ama doktor 28. Haftaya kadar plesenta aşağıda diyemeyiz çünkü genelde çıkar demişti.o yüzen bidaha ne ben sırdum ne o bişi dedi.12. Haftada ilişki sonrası çok az kanamam olmuştu da bu bilgiyi de ondan vermişti.bidaha kanama da olmadı.meraklandım şimdi kontrolde sorayım bakalım.

Aa benimde biraz öyleydi ama doktor 28. Haftaya kadar plesenta aşağıda diyemeyiz çünkü genelde çıkar demişti.o yüzen bidaha ne ben sırdum ne o bişi dedi.12. Haftada ilişki sonrası çok az kanamam olmuştu da bu bilgiyi de ondan vermişti.bidaha kanama da olmadı.meraklandım şimdi kontrolde sorayım bakalım.
Canim bende pihti seklinde geliyirdu kanama es asada oldugu icin dedi dr 20.haftadan sonra yukari cikar yuksek ihtimalle dedi igne de kullandim dinlendim de cok sukur artik kanama yok

Moralini bozma canim gayet normal kilon, internetten biraz arastirdim ilk 4 ayda ortalama 4-6 kilo alinirmis

Masallah teyzesi benim kizim da kipir kipir hatta aksam babasi bile hissetti nasil guclu vuruyo diyo :KK49:
Benim kizceme belli olmuyo bazen cok hissedyrm bazense cok az :) mesela cumrtsi gunu 8.30 da uyandrdi beni kipir kipir karnmda tekme atiyo uyutmadi :) haftsnu erken kalkmk zorunda kaldm acikti diye

Tebrikler, sağlıklı beslenen anne budur işte :KK5:
Ben şu an hasta yatıyorum ve canım hiçbirşey istemiyor. Ama hergün yemesemde 2 günde bir kahvaltıma yumurta haşlıyorum ve 1 bardak pastorize süt içiyorum. Ceviz de gözümün önünde duruyo, ama kıran yok:rolleyes:

Yumurtayi hergun yemeye calis dedu doktor ben de cok skldm sabahin korunde yemekten ama zorluyorum sen de menemen seklinde fln tuket bence cok sevmiyosan da...
Cevize de alerjim var dilim sisiyo hmn:( taze ceviz aliyorum ic kabugunu da soyup yiyorum, kuflenmesin diye doktum koca bi kaba, kiracagi da icine attim gelip gecerken kirdrtyorum esime

Kızlar aranızda kilo almayan var mı? Ben başta 4 kilo verdim şu anda 1 kilo aldım -3teyim yani. aslında kilom fazla olduğu için almıyo olabilirim 74 kiloyum şu an ama endişelenyrm

Benim oglusum ete bayiliyor et haslamasi yapiyorum suyunuda iciyorum hem kabizligida iyi geliyor ne zaman yesem kipir kipir vurmasini disardan gorebiliyorum ve hissedilebiliyor
Donus yaptigi zaman cok tuhaf oluyorum sanki midemde bi heyecanlanma var gibi vuruslarinin didinda da minik kipirdanmalari titriyor gibi titresimli gibi bi hareketlilik var ve bugun hamile oldugumun daha cok farkina vardim cunku artik corabimi egilip giyemiyorum
Abdest alirken bile ayagimi yikamada zorlaniyorum nefes nefese kaliyorum
Namazida artik oturarak kilmaya basladim
Yolu yarilamisiz cogu gitmis azi kalmis
Cok sukur.
Ben NAMAZI hala çok şükür ayakta kılıyorum ama bende zorlanmaya başladım.bakalım nereye kadar kılabilirsem

Ben NAMAZI hala çok şükür ayakta kılıyorum ama bende zorlanmaya başladım.bakalım nereye kadar kılabilirsem
Ya benim sürekli akıntım var hiç temiz hissetmiyorum kendimi.bir gün başlıyorum ama tamamlıyamıyorum günü.ayakta kılamıyorum bayadır,düştüğüm için kuyrukta sıkıntı var hatta oturarak bile zor oluyo.çok üzülüyorum bakalım bi çözüm bulucam inşallah..

Kızlar aranızda kilo almayan var mı? Ben başta 4 kilo verdim şu anda 1 kilo aldım -3teyim yani. aslında kilom fazla olduğu için almıyo olabilirim 74 kiloyum şu an ama endişelenyrm

Canim ben hic kilo vermedim 54 kilo ile hamile kaldim suan 1 yada 1,5 kilo almisimdir emin degilim haftaya kontrolum var bakalim. Benide gecen hafta supheye dusurduler kontrolume daha var diye devlet hastanesine gittim ama ordada daha cok sinir oldum gelisimini sordum 4 aylik baska bisey bilemem dedi doktor komedi yani. Moralini bozma cocugun gelisimi iyi olduktan sonra sorun yok bence, zaten son aylarda cok kilo alinirmis, ben anneme cekmisim o da 5. Aydan sonra kilo almis

kızlar selam inşallah herkesin bebişleriyle arası iyidir. ben bugün ayrıntılı usg ye girdim herşey yolunda çok şükür. ama doktor bebek biraz iri ve suyun biraz fazla dedi. şeker yükselmesinden kaynaklı olabilirmiş. o yüzden bana şeker yüklemesi önerdi aslında hiç düşünmüyordum yaptırmayı ama doktor öyle diyince biraz pipiriklendim. başka bir doktora daha gidiyorum bakalım haftaya da ona soracağım oda yaptır derse yaptıracağım sanırım. aranızda benm gibi olan var mı?? bu arada bnm bebek 5 gün önden gidiyor bu zamana kadar ki kontrollerde hep böyle oldu. sanırım günümü biraz daha erkene çekeceğiz 2 mart değilde 26 şubat olabilirim yani. herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun da günler önemli değil tabiki. mutlu hamilelikler hepimize :)

Son düzenleme:
bu arada kızlar beşik bebek arabası kıyafet gibi konularda karar kıldınız mı? acaba yavaştan yavaştan alsak mı diyorum bi yandan sonrasında ağırlaşırsa durumumuz gezmek bakmak daha zor olur diye. ama bi yandan da malum o kısmı söylemeye cesaret edemiyorum. biz bi kaç kıyafet zıbın hastane çıkışı battaniye nevresim dışında pak birşey almadık. çimde o kadar çok alma hevesi var ki anlatamam her beğendiğimi almak istiyorum :)

kızlar selam inşallah herkesin bebişleriyle arası iyidir. ben bugün ayrıntılı usg ye girdim herşey yolunda çok şükür. ama doktor bebek biraz iri ve suyun biraz fazla dedi. şeker yükselmesinden kaynaklı olabilirmiş. o yüzden bana şeker yüklemesi önerdi aslında hiç düşünmüyordum yaptırmayı ama doktor öyle diyince biraz pipiriklendim. başka bir doktora daha gidiyorum bakalım haftaya da ona soracağım oda yaptır derse yaptıracağım sanırım. aranızda benm gibi olan var mı?? bu arada bnm bebek 5 gün önden gidiyor bu zamana kadar ki kontrollerde hep böyle oldu. sanırım günümü biraz daha erkene çekeceğiz 2 mart değilde 26 şubat olabilirim yani. herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun da günler önemli değil tabiki. mutlu hamilelikler hepimize :)
benimki 1 hafta onden gidiyor ne demek oluyor yani bu

kızlar sizce hangisi?

Eklentiler

• a6afcfe1-e34d-4643-82c2-239053767871.webp
    a6afcfe1-e34d-4643-82c2-239053767871.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 113
  • lBYP-T12OR_1.webp
    lBYP-T12OR_1.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 112
dimi :)bende aslında onu begendim ama digeride marka ya tereddüt ettim çokta uygun almadıysan sende al.
Canım sarı daha güvenli gibi geldi bana pembişe göre hangi siteden baktın ben almadım gerçi ama annemler alıcaz dediler bende hiç araştırmadım ki :KK51:

Canım sarı daha güvenli gibi geldi bana pembişe göre hangi siteden baktın ben almadım gerçi ama annemler alıcaz dediler bende hiç araştırmadım ki :KK51:
ebebekte canım.bak yinede istersen.oh ne güzel alsın anneler tabi :)kızın mı olacak benim kızım olacak inş.

Back
X