evet cekirge öyle bişey varmış açlık tokluk baktırmak
çok sevinirim bilgi verirsen kasım sonu bende gidicem ve içimden hiç yaptırmak gelmiyorSıradaki kontrolde sorarım bi
Sıradaki kontrolde sorarım bi
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız? Bakıyorum da gündem şeker yüklemesi..benim daha yapılmadı ama umarım orda da bişeyim çıkmazve umarım herkesın de tahlilleri yolunda gider. Benim meme kitlesi nedeniyle takipte oldugumu hatırlarsınız, koltuk altım kocaman oldu, ultrasonum da Aralıkta yapılacak..Bu arada astım takibim için de dra gittim..Cok kötü durumdasın dedi dr....Bir ay sonra tekrar görecek, eger düzelmezse yatıracak..ama bu çok zorlu bir süreç olur dedi Astım ilaçlarıma başladık yeniden..Gerçekten nefesim çok zorlanıyor, konuşurken bile tıkanıyorum...tüm bunların yanısıra bir de genital bölgede daha önceden bir tane çıkmış olan benim, 4-5 tane daha çıkıp hızla ilerlemeye basladı...Dr randevuma da ıkı hafta var, mecbur beklıycez..Artık saglık durumum kabusum olmaya basladı, hergun yenı bısey daha cıkacakmı korkusundan uyuyamıyorum.. Umarım kötü bir hastalık cıkmadan saglıkla gebeliği tamamlarız
çok sevinirim bilgi verirsen kasım sonu bende gidicem ve içimden hiç yaptırmak gelmiyor
öyle bişey oluyorsa bizde yapsak ya, sorduktan sonra bizleri de haberdar et canım
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız? Bakıyorum da gündem şeker yüklemesi..benim daha yapılmadı ama umarım orda da bişeyim çıkmazve umarım herkesın de tahlilleri yolunda gider. Benim meme kitlesi nedeniyle takipte oldugumu hatırlarsınız, koltuk altım kocaman oldu, ultrasonum da Aralıkta yapılacak..Bu arada astım takibim için de dra gittim..Cok kötü durumdasın dedi dr....Bir ay sonra tekrar görecek, eger düzelmezse yatıracak..ama bu çok zorlu bir süreç olur dedi Astım ilaçlarıma başladık yeniden..Gerçekten nefesim çok zorlanıyor, konuşurken bile tıkanıyorum...tüm bunların yanısıra bir de genital bölgede daha önceden bir tane çıkmış olan benim, 4-5 tane daha çıkıp hızla ilerlemeye basladı...Dr randevuma da ıkı hafta var, mecbur beklıycez..Artık saglık durumum kabusum olmaya basladı, hergun yenı bısey daha cıkacakmı korkusundan uyuyamıyorum.. Umarım kötü bir hastalık cıkmadan saglıkla gebeliği tamamlarız
bende 20 sinde aile hekimine gidicem kasım sonuda doktora gidicem ben senden önce öğrenmiş olucam büyük ihtimal bilgi veririm27 Kasımda aile hekimine gideceğim tetanoz için
Ama orda şeker yüklemesi olmuyor dediler
Aralık başı kontrole gidebilirim o yüzden
Gidince yazarım inşallah
bende 20 sinde aile hekimine gidicem kasım sonuda doktora gidicem ben senden önce öğrenmiş olucam büyük ihtimal bilgi veririm
allah yardımcın olsunTamam sağ ol
14 ünde de tiroide gidiyorum benim Dr trafiğim çok kaırşık
Tamam sağ ol
14 ünde de tiroide gidiyorum benim Dr trafiğim çok kaırşık
canım çook geçmiş olsun, Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun
Benimde tiroid çok yüksekti şimdi çok düştü
Ortayı ayarlamaya çalışıyorlar
Kadın olmak zor iş..
Aynen benım de öyle ya...habıre hastanedeyım Allah beterınden saklasın..Bir de işin kötüsü işyerımde de hastaneye gıttıgım için disipline verildim..bir yandan onun sarsıntısı var...ve her hastaneye gıdısımde rapor getırıyorum artık..
Kizlar aile hekimliginde hemsiremiz israrla kan ilaci kullanmalisin-vucudunun ihtiyaci olacak diyor, doktorum ise gerek yok zaten elevitte var diyor. Ne yapicam bilemedim.
Gerçekten kadın olmak başlı başına hayatın zorluğu...Tiroidin ne gibi zararları oluyormuş..ilaç kullanıyorsun tabi di mi canım..allah şifasını versin inşallah
Hatırlıyorum, terbiyesizlik yaptıkları resmen..
İstesek bol bol rapor yazdırır evde yatarız ( ki örnekleri bizim burda mevcut )
Kontrole gidip geldiğimize şükretmiyorlar da, art niyetli davranıyorlar
Ben artık kapıdan çıksam, hakkımda işlem yapılıyor...Arkası kuvvetli üç beş edepsiz kafayı taktıgı için bana...HEp diyorum, doğmamış çocugun ahını aldılar, iflah olmazlar bundan sonra..bir yandan da panik ataklıyım ben ve çok da zor bir yaşam mucadelesi içindeyim, resmen tek basıma gebelik yaşıyorum ( iyi ki annem var, Allah onu başımdan eksik etmesin) Tüm bunları bile bile üstüme gelenler var..Allah görüyor..
Amin sağ ol cümlemize
Ben bilmiyordum gebelik testleri sırasında TSH yüksek çıktı ve özeldeki doktorum direk düşük yapabilirisn onu da yaptır bunu da yaptır dedi
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Başka hastaneye gittim çünkü daha önce de kansızlık için bile kaç tane test istedi, kansızsan demir hapı verilmez mi ? tahlil başına komisyon alıyor anladığım kadarıyla
Önce dahiliyeye, ordan endokrin uzmanına göründüm ve ilaca başladım
Şükür eskisi kadar tehlike kalmadı sanırım ama belli aralığı korumam lazım ( Gebelerde 0,27-2,50 )
6,12 yani yüksekti benim ilaçla düştü düştü dozu bence düzgün ayarlamadıklarından fena düştü
Son tahlilim 0,39... Daha da düşmesini istemiyorum, biraz azaldı ilaç dozum bu kez belli olacak
İnşallah 0,27 ninde dibine inmememişimdir
Evede mi kalmış onlar
Ne bu haset yani anlamadım
Aksine insan bir hamile gördü mü yardımcı olmak ister
Özel olmazsa neden teksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?