2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız? Bakıyorum da gündem şeker yüklemesi..benim daha yapılmadı ama umarım orda da bişeyim çıkmaz ve umarım herkesın de tahlilleri yolunda gider. Benim meme kitlesi nedeniyle takipte oldugumu hatırlarsınız, koltuk altım kocaman oldu, ultrasonum da Aralıkta yapılacak..Bu arada astım takibim için de dra gittim..Cok kötü durumdasın dedi dr....Bir ay sonra tekrar görecek, eger düzelmezse yatıracak..ama bu çok zorlu bir süreç olur dedi Astım ilaçlarıma başladık yeniden..Gerçekten nefesim çok zorlanıyor, konuşurken bile tıkanıyorum...tüm bunların yanısıra bir de genital bölgede daha önceden bir tane çıkmış olan benim, 4-5 tane daha çıkıp hızla ilerlemeye basladı...Dr randevuma da ıkı hafta var, mecbur beklıycez..Artık saglık durumum kabusum olmaya basladı, hergun yenı bısey daha cıkacakmı korkusundan uyuyamıyorum.. Umarım kötü bir hastalık cıkmadan saglıkla gebeliği tamamlarız

Çok geçmiş olsun
Benimde tiroid çok yüksekti şimdi çok düştü
Ortayı ayarlamaya çalışıyorlar
Kadın olmak zor iş..

çok sevinirim bilgi verirsen kasım sonu bende gidicem ve içimden hiç yaptırmak gelmiyor

öyle bişey oluyorsa bizde yapsak ya, sorduktan sonra bizleri de haberdar et canım

27 Kasımda aile hekimine gideceğim tetanoz için
Ama orda şeker yüklemesi olmuyor dediler
Aralık başı kontrole gidebilirim o yüzden
Gidince yazarım inşallah

canım çook geçmiş olsun, Allah şifa versin

27 Kasımda aile hekimine gideceğim tetanoz için
Ama orda şeker yüklemesi olmuyor dediler
Aralık başı kontrole gidebilirim o yüzden
Gidince yazarım inşallah
bende 20 sinde aile hekimine gidicem kasım sonuda doktora gidicem ben senden önce öğrenmiş olucam büyük ihtimal bilgi veririm

Tamam sağ ol
14 ünde de tiroide gidiyorum benim Dr trafiğim çok kaırşık

Aynen benım de öyle ya...habıre hastanedeyım Allah beterınden saklasın..Bir de işin kötüsü işyerımde de hastaneye gıttıgım için disipline verildim..bir yandan onun sarsıntısı var...ve her hastaneye gıdısımde rapor getırıyorum artık..

Çok geçmiş olsun
Benimde tiroid çok yüksekti şimdi çok düştü
Ortayı ayarlamaya çalışıyorlar
Kadın olmak zor iş..

Gerçekten kadın olmak başlı başına hayatın zorluğu...Tiroidin ne gibi zararları oluyormuş..ilaç kullanıyorsun tabi di mi canım..allah şifasını versin inşallah

Hatırlıyorum, terbiyesizlik yaptıkları resmen..
İstesek bol bol rapor yazdırır evde yatarız ( ki örnekleri bizim burda mevcut )
Kontrole gidip geldiğimize şükretmiyorlar da, art niyetli davranıyorlar

Kizlar aile hekimliginde hemsiremiz israrla kan ilaci kullanmalisin-vucudunun ihtiyaci olacak diyor, doktorum ise gerek yok zaten elevitte var diyor. Ne yapicam bilemedim.

GUNAYDIN ARKADAŞLAR;

Cnm ben dr'uma kan ilacını almayı unutoyurm düzenli içermiyorum bu sorunmu diye sorduğumda bana dediki,7. aydan sonra kan tahlilinde kansızlık çıkarsa bu sefer o ilacı sabah akşam kullanman gerekicek çunku doğumda kan kaybın olucak deedi.arada bir tane unutman sorun değil ama mumkun olduğunca düzenli içmelisin demişti.vitamini hergun almana gerek yok dedi bana .ben haftada 2 gun içiyorum vitamini..

Gerçekten kadın olmak başlı başına hayatın zorluğu...Tiroidin ne gibi zararları oluyormuş..ilaç kullanıyorsun tabi di mi canım..allah şifasını versin inşallah

Amin sağ ol cümlemize

Ben bilmiyordum gebelik testleri sırasında TSH yüksek çıktı ve özeldeki doktorum direk düşük yapabilirisn onu da yaptır bunu da yaptır dedi
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Başka hastaneye gittim çünkü daha önce de kansızlık için bile kaç tane test istedi, kansızsan demir hapı verilmez mi ? tahlil başına komisyon alıyor anladığım kadarıyla

Önce dahiliyeye, ordan endokrin uzmanına göründüm ve ilaca başladım
Şükür eskisi kadar tehlike kalmadı sanırım ama belli aralığı korumam lazım ( Gebelerde 0,27-2,50 )
6,12 yani yüksekti benim ilaçla düştü düştü dozu bence düzgün ayarlamadıklarından fena düştü
Son tahlilim 0,39... Daha da düşmesini istemiyorum, biraz azaldı ilaç dozum bu kez belli olacak
İnşallah 0,27 ninde dibine inmememişimdir

Hatırlıyorum, terbiyesizlik yaptıkları resmen..
İstesek bol bol rapor yazdırır evde yatarız ( ki örnekleri bizim burda mevcut )
Kontrole gidip geldiğimize şükretmiyorlar da, art niyetli davranıyorlar

Ben artık kapıdan çıksam, hakkımda işlem yapılıyor...Arkası kuvvetli üç beş edepsiz kafayı taktıgı için bana...HEp diyorum, doğmamış çocugun ahını aldılar, iflah olmazlar bundan sonra..bir yandan da panik ataklıyım ben ve çok da zor bir yaşam mucadelesi içindeyim, resmen tek basıma gebelik yaşıyorum ( iyi ki annem var, Allah onu başımdan eksik etmesin) Tüm bunları bile bile üstüme gelenler var..Allah görüyor..

Evede mi kalmış onlar
Ne bu haset yani anlamadım
Aksine insan bir hamile gördü mü yardımcı olmak ister

Özel olmazsa neden teksin ?

Düşebiliyor olması (inatçı bir değer olmaması) çok iyi bir durum ama anladığım kadarıyla...İlaç dozu ayarlanarak dengede tutulabiliyorsa sorun kalmaz inşallah..Özellerde gerçekten gerekli gereksiz tahlil yaptırmayı çok seviyorlar...iyi ki başka hastaneye başvurmuşsun canım..Allah hepimizi beterınden saklasın

Evede mi kalmış onlar
Ne bu haset yani anlamadım
Aksine insan bir hamile gördü mü yardımcı olmak ister

Özel olmazsa neden teksin ?

Fiziken tek değilim canım, ama çatırdayan bir evlilikte, sırf oğlum kardeş istediği için, yalnız büyüteceğimi bile bile ikinci hamileliğe kalkıştım ( ki nasıl hamile kaldığımı bir ben bir Allah bilir) Son derece ilgisiz, sevgisiz, şefkatsiz ve tüm sorumlulukların bende olduğu bir hayatın içinde bir de sağlıklı gebelik gecirmeye calısıyorum...cidden cok zor, cidden; ama insanlarda insanlık namına bişey kalmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…