Fiziken tek değilim canım, ama çatırdayan bir evlilikte, sırf oğlum kardeş istediği için, yalnız büyüteceğimi bile bile ikinci hamileliğe kalkıştım ( ki nasıl hamile kaldığımı bir ben bir Allah bilir) Son derece ilgisiz, sevgisiz, şefkatsiz ve tüm sorumlulukların bende olduğu bir hayatın içinde bir de sağlıklı gebelik gecirmeye calısıyorum...cidden cok zor, cidden; ama insanlarda insanlık namına bişey kalmamış..
gyno ferro sanol
agrılarım vardı benımde calsıyum ve magnezyum ılacı verdı dr sıkayetlerımı anlatınca , hemen etkı ettı agrılarım gectı
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız? Bakıyorum da gündem şeker yüklemesi..benim daha yapılmadı ama umarım orda da bişeyim çıkmazve umarım herkesın de tahlilleri yolunda gider. Benim meme kitlesi nedeniyle takipte oldugumu hatırlarsınız, koltuk altım kocaman oldu, ultrasonum da Aralıkta yapılacak..Bu arada astım takibim için de dra gittim..Cok kötü durumdasın dedi dr....Bir ay sonra tekrar görecek, eger düzelmezse yatıracak..ama bu çok zorlu bir süreç olur dedi Astım ilaçlarıma başladık yeniden..Gerçekten nefesim çok zorlanıyor, konuşurken bile tıkanıyorum...tüm bunların yanısıra bir de genital bölgede daha önceden bir tane çıkmış olan benim, 4-5 tane daha çıkıp hızla ilerlemeye basladı...Dr randevuma da ıkı hafta var, mecbur beklıycez..Artık saglık durumum kabusum olmaya basladı, hergun yenı bısey daha cıkacakmı korkusundan uyuyamıyorum.. Umarım kötü bir hastalık cıkmadan saglıkla gebeliği tamamlarız
günde kaç kere kullanıyorsun canım
ben doktora sormayıda unuttum ne kadar süre kullanıcazki bunu
Bana da kramp için magnorm verdiler, daha başlamadım
bende ondan kullanıyordum ıkı gundur almıyorum ama bazen gece kasıgımda kasılmalar oluyor ve gobegım kızlar sızdede oylemı aksamları bıldıgın davullBana da kramp için magnorm verdiler, daha başlamadım
ben doktora sormayıda unuttum ne kadar süre kullanıcazki bunu
kramptan zıyade sırt agrım fenaydı , uykusuz kalıyordum agrıdan zombı gıbı evde dolanıyor kırmızı gozlerle ıse gelıyordum , basladım ben valla pazar gunu basladım 2 gecedır rahat uyuyorum sukur agrı yok
bende ondan kullanıyordum ıkı gundur almıyorum ama bazen gece kasıgımda kasılmalar oluyor ve gobegım kızlar sızdede oylemı aksamları bıldıgın davull
agrılarım vardı benımde calsıyum ve magnezyum ılacı verdı dr sıkayetlerımı anlatınca , hemen etkı ettı agrılarım gectı
bende ondan kullanıyordum ıkı gundur almıyorum ama bazen gece kasıgımda kasılmalar oluyor ve gobegım kızlar sızdede oylemı aksamları bıldıgın davull
kızlarrrrr 24.hafta 6 aylık oluyormuş :) yolu baya baya yarılamışız yalnızz ben bugünlerde hiç doymuyorumm yemek değil tatlı istiyo canım hep
yanlışmı gördüm :) haftalara göre baktım da 23-26 hafta arası 6 aylık yazıyorducanım 26. haftayı doldurunca 6 aylık oluyor galiba
kızlarrrrr 24.hafta 6 aylık oluyormuş :) yolu baya baya yarılamışız yalnızz ben bugünlerde hiç doymuyorumm yemek değil tatlı istiyo canım hep
Allah yardimcin olsun canimFiziken tek değilim canım, ama çatırdayan bir evlilikte, sırf oğlum kardeş istediği için, yalnız büyüteceğimi bile bile ikinci hamileliğe kalkıştım ( ki nasıl hamile kaldığımı bir ben bir Allah bilir) Son derece ilgisiz, sevgisiz, şefkatsiz ve tüm sorumlulukların bende olduğu bir hayatın içinde bir de sağlıklı gebelik gecirmeye calısıyorum...cidden cok zor, cidden; ama insanlarda insanlık namına bişey kalmamış..
Ben akşamları miden yanmasından korkuyorum bişey yiyemiyorumama yemesemde davul gibi çok gergin ve sert
demir ilaçlarını portakal suyuyla kullanınca emilimi daha cok artıyormuş. portakalla içmeye başlıcam bendemir hapları+folik asit+b12 karısımı haplar lohusalık donemıde dahıl kullanılıyormus ben gyneferon kullanıyorum gunde ıkı defa
şu an altıncı ayın ıcındeyız 26. hafta bıtınce bızımde 6. ayımız bıtıyor.yanlışmı gördüm :) haftalara göre baktım da 23-26 hafta arası 6 aylık yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?