2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasım annelerinde bi arkadaş var ona sordum
Sağlık sektöründe çalışıyor
Açlık tokluk baktırmış yükleme istememiş
Bende böyle desem tercihe bağlı olur mu ki

dr unla bı konus olur belkı , ben yaptıracagım yukleme o arkadası dınledıkten sonra buna karar verdım e yaptıran cok kısı var etrafımda kımseye bıse olmadı ,

adı ne ilacın

Geçmiş olsun. İyi düşünelim hep iyi ve güzel olsun. Allah şifa versin canım.

Rabbım yar ve yardımcın olsun Allah buyuktur caresız hastalık vermesın mevlam , cok gecmıs olsun hepsı bır an once son bulur inşallah..

Canım, yazdıklarını okudum ve şaşkınlıklar içerisindeyim.
TÜM ÇALIŞAN GEBE ANNE ADAYLARINA SESELENİYORUM!!!. Gebe ve emziren kadın işçiler yönetmeliğini OKUYUNUZ.

Gebe çalışanın muayene izni
MADDE 11 –
(1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir.

Seni kimse muayene yada doktora gittiğin için disipline gönderemez. aba altından sopa göster. disipline ettiklerine dair evrağı al ve 170 telefonunu ara, şikayet et. seni ne işten çıkarabilirler, ne söz söyleyebilirler. işten çıkarırlarsa doğuma kadar maaşını tıkır tıkır ödemeleri gerekir çalışmasan bile

Kizlar merhaba, 3 gun oncr detayli ulttasonumvardi yazmistim buradan. Kontrolde hersey normaldi butun olcumler olmasi gerektigi gibiydi yalniz bebegimin kalbinde sol karincikta kasta bi miktar kalsiyum birikmesine bagli bir parlama gordu dr. Ekojenik odak deniyor. Beni muayene edendr sisli memorial hastanesinde cihangir yilanlioglu idi. Tip dilinde bisiler soyledi aciklama pek yyapmad. İkili uclu testimi sorduikili testimde kombine riskim 1:8600 ccikmisti kendi doktrum ucluye gerek duymamisti. Neyse ben toparlanip masaya oturdum o da raporlari yazdi hersey normal sadece ekojenik odak goruldu poİsyon dolayisiyla yuzunu gorememis bebegimin bi haftabsonra yine cagridi. Aydinlanmak istiyorum dr bey dedim. Bu ekojenik odak ileri ultrason cihazlarinda gorebildigimiz bisey dedi, tek basina hic bir onem arzetmez bebegn sagligina hic zarari yoktur yuzde 95 ucuncu trimester da kaybolur dedi. Ama baska bulgular da olursa bu down lu bebeklerde de goruldugu icin ileri tetkik gerekebilir dedi. Gulumser halde ve rahat soyledi bunu haftaya gel bakalim dedi. Ben o anda iyiydim ama sonra sonra ya oyleyse diye dusunup surekli interneti karistirir oldum. Boyle bisi yasayan ya da etrafinda duyan var mi baya endiselendim insallah bebegim sagliklidir. Bunu tecrube edenlerden ya da etrafinda yasayanlardan yorum bekliyorum

çok geçmiş olsun..umarım daha fazla sorun yaşamadan bebeğini sağlıkla kucağına alabilirsin.benim bir arkadaşımda astım ve ritim bozukluğu hastası ve şu anda 8 aylık hamile..onunda senin gibi zor zamanları oldu ama gunleri sayılı kaldı inşallah sende bu donemi atlatıcaksın cnm:)

Biz çoktaaannn aştık bunları canım Bu yönetmelikten önce İş Kanunu md 74 var zaten ve ben sendika temsilcisiyim işyerımde :) hastaneye gıderken de mazeret izin formu doldurup ekine de gebe oldugumu gosterır raporu iliştiriyorum ve acıklamasına da ıs kanunu md 74e ıstınaden yazıyorum...Ve disipline sevk edilip ifade verdim Maksat ugrasmak, kasıtlı bir savasın ıcındeyım yani anlayacagın...Kanunlar benden yana olsa kaç yazar, düşman namertse, sen mert olsan kaç yazar :)

canim uzulme daha bu bir sorun var anlamina gelmiyor benim 2li testimde de 24 de 1 cikti down riski detayliyi dun yaptirdim rahatladm cok sukur hersey yolundaydi kafana takmamaya calis merak etme hersey düzelecek

Herkese Selam , güzel bir gün olur umarım. İki gündür kalcamdan diz kapaklarıma kadar ağrı var dayak yemiş gibiyim... böyle olan varmı?

Arada bir bende kan hapını unutuyorum ama bir günü geçmiyor , vitaminide gün aşırı içiyorum.

Çay çok açık olmakla beraber 3-4 tane içiyorum.

Vee dün dışardan oynamalarını izledik küçük adamın :) muhteşem bişeydi :)

*** T tbrglou arkadaşım açtığım konularda Prof.Dr. Recep has diye bir konum var okuyabilirsin aynı durum bende de var.

Haa evet unuttum, ritm bozuklugum da var ne güzel yazmışsın arkadaşım atlatacaksın diye..çok sağol..atlatacağız inşallah...3,5 ay kaldı hayırlısıyla..Allah hepimizi saglıkla kavustursun ınsallah

agrılarım vardı benımde calsıyum ve magnezyum ılacı verdı dr sıkayetlerımı anlatınca , hemen etkı ettı agrılarım gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…