2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında hamilelikte rennie yada gaviskon şurup veriyor dr'lar ..o rahatlatıyor..sana vermedimi..dr'a gittiğinde sor bence en azından yatarken alırsın gece rahat uyursun..

Haftasonu annemde oldu talcid verdi emilenden , baktım internete senin dediklerinle beraber kullanılabiliyormuş ama dr umu bıraktım ve bıraktığımda 21 iydi buayın 21inde gidicem başka dr a ( kendime göre bir ay sonra diye planladım ). O zaman sorucam bunların hepsini.

alingirli Decavit i sağlık ocağının verdiğini bilmiyordum , iyi oldu öğrendiğim.

Benim tetanoz içinde aramadılar daha sağlık ocağından

Hafta deyince o kadar heyecanlı olmuyorda aylığa geçince 7 aylığız 8 aylığız deyince heyecanlanıyor insan doğuma kısacık bir zaman kalmış gibi oluyor :))

evet ya çok haklısın:) işyerindeki arkadaşlar daha dün öğrendi hamiş olduğumu, tahmin yürüttüler 4 aylık diye bende utandım düzeltmedim artıkbu zamana kadar nerde sakladın derler bir de nazar olur korkarım şöyle bir düşünüyorum da hemen hemen 3-3,5 ay sonra doğum iznine ayrılacağım zaman ne çabuk geçmiş ya insan çook heyecanlanıyor

En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi

Bak benım senden daha vahim....kocaman 8 kilo...ilk dogumumda da 16 kıloyla tamamlamıstım ben ama su anda ilk hamılelıgımde hamıle kaldıgım kılodayım, yanı baya bı zayıflayıp hamıle kalmıstım, onunla avunuyorum

Sütü bende biliyorum evet ama denedim yarım saat bekledim geçmedi.. Evet kızımda bu kadar erken başlamamıştı. Dediğiniz gibi hamurişlerinde çok yağlı ve salçalı yemeklerde bana yapıyor...

Sütü bende biliyorum evet ama denedim yarım saat bekledim geçmedi.. Evet kızımda bu kadar erken başlamamıştı. Dediğiniz gibi hamurişlerinde çok yağlı ve salçalı yemeklerde bana yapıyor...
geçmeyince tekrarlıyorum ben 2 -3 kerede geçiyo

bende 64 ile kaldım 67 oldum , mıde bulantısı ıle verılen kılolar hızla alınıyormus ama gerı kendı kılona gelmek kolay yanı , sen 64 ten sonrasını say bosver

tamam canım öylesi daha güzel, bu mesajların altında bir de çok çok çook beğendim butonu olmalı ne güzel yazmışın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…