Aslında hamilelikte rennie yada gaviskon şurup veriyor dr'lar ..o rahatlatıyor..sana vermedimi..dr'a gittiğinde sor bence en azından yatarken alırsın gece rahat uyursun..
Hafta deyince o kadar heyecanlı olmuyorda aylığa geçince 7 aylığız 8 aylığız deyince heyecanlanıyor insan doğuma kısacık bir zaman kalmış gibi oluyor :))
En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi
bende 61 le başladım 57 ye düştüm şuan 63 kiloyum.arkadaşım doğum yapacak 2 haftaya toplamda 6 kilo almışben 64 le başladım, 60 lara kadar düştüm şimdi yeni yeni 66 oldum çok mu az mı bilemedim şimdi
mide yanması hamur işi ve ekmek yiynce oluyo. bunları kes. ben süt içtim üç yudumda soğuk süt içincede düzeliyor. doktora söledim daha cok erken mide yanmaları için dedi. renii yazdı ama hiç kullanmadım süt işimi gördü. ilaç almayayım geçmezse cok zorlarsa içerim dedim
sen şu abur cuburları ne zaman bırakcaksın doğumdan sonramı
ben sağlık ocağına daha gitmedim onlarda aramadılar ya bi uğrasam mı acaba ?
valla cocuk alıştı bi kere o senden gizli yemesinde doğunca :)Çocukluğumdan beri bırakmamışım
Bırakabileceğimi sanmıyorum
Ama çocuğumu alıştırmamak adına gizli yerim :)
ama beni hiç aramadılar ki kuzum bende çalıştığım için izin alıpta gitmedimSağlık Oacğının çağırdığı tarihten bir hafta geç gittim kontrollerini aksatma diye ısrarla aradılar. Aşının zamanı geçiyor falan dediler
geçmeyince tekrarlıyorum ben 2 -3 kerede geçiyoSütü bende biliyorum evet ama denedim yarım saat bekledim geçmedi.. Evet kızımda bu kadar erken başlamamıştı. Dediğiniz gibi hamurişlerinde çok yağlı ve salçalı yemeklerde bana yapıyor...
bende 64 ile kaldım 67 oldum , mıde bulantısı ıle verılen kılolar hızla alınıyormus ama gerı kendı kılona gelmek kolay yanı , sen 64 ten sonrasını say bosver
bende 61 le başladım 57 ye düştüm şuan 63 kiloyum.arkadaşım doğum yapacak 2 haftaya toplamda 6 kilo almış
Ben de gunde 1 defa kullaniyorum lohusaligin sonuna kadar kullanacamdemir hapları+folik asit+b12 karısımı haplar lohusalık donemıde dahıl kullanılıyormus ben gyneferon kullanıyorum gunde ıkı defa
valla cocuk alıştı bi kere o senden gizli yemesinde doğunca :)
ya ama abur cubur olmasa ne yaparız :) aralarda atıştırmak için iyi oluyo yoksa açlıktan ölürüm benSen hiç yemiyosun galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?