- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Allah kabul etsin canım.. yapmayı bilsem bende yapıcam da olmazsa o kadar malzeme boşa gider diye korkuyorum yaHerkese merhabalar dün tetanoz aşısını yapıldım ama kolum baya ağırıyor şuanBu arada muharrem ayı herkese bolluk bereket getirsin ben aşurelerimi dağıttım :)
ya ama abur cubur olmasa ne yaparız :) aralarda atıştırmak için iyi oluyo yoksa açlıktan ölürüm ben
Herkese merhabalar dün tetanoz aşısını yapıldım ama kolum baya ağırıyor şuanBu arada muharrem ayı herkese bolluk bereket getirsin ben aşurelerimi dağıttım :)
Ben de gunde 1 defa kullaniyorum lohusaligin sonuna kadar kullanacam
Allah kabul etsin canım.. yapmayı bilsem bende yapıcam da olmazsa o kadar malzeme boşa gider diye korkuyorum ya
bende ilk yapıldığı an severim soğuyunca sevmiyorum... o yüzden annem, kv ve görümcem hep hafta sonuna denk getirirler ki ben yiyeyimBende bilmiyorum ve sevdiğim için yapan beni çağırıyo :)
bende ilk yapıldığı an severim soğuyunca sevmiyorum... o yüzden annem, kv ve görümcem hep hafta sonuna denk getirirler ki ben yiyeyim
ağzım mı sulandı neBende öyle seviyorum :) afiyet olsun
Alemsin:))) çok güldümÇocukluğumdan beri bırakmamışım
Bırakabileceğimi sanmıyorum
Ama çocuğumu alıştırmamak adına gizli yerim :)
benimde kolayla fazla aram yok ama cips özellikle her çeşidini yiyebilirim şuan eskiden aklıma gelmezdi diyebilirm.Bende hamilelikte başladım sürekli acıkıyorum atıştırmadan duramaz oldum. 2 -3 senedir cips yemişliğim bile yok kolada içmem hiç ama şimdi canım bir cips çekiyorki anlatamam off off olsada ysek :)
Alemsin:))) çok güldüm
Bırakırım da demiyosun:) amaan sağlıklı ol da bırakma.ben tatlıyla yaşıyodum resmen.alkol gibi sigara gibi bağımlıydım.çikolatalar pastalar of of.sonra birden şu insülin direnci ve şeker tehtidi bir çıktı, hepsine veda ettim. Çok zor alıştım.sağlıklı ol da ye gitsin...Napim kötü örnek olmak istemem çocuğuma :)
:)) evet canım onlar veriyo hemen ben kendimi teselli etmek adına söylüyorum açlık konusuna gelince bende doymuyorum hiç bugünlerdeHerkese merhaba arkadaşlarBende bilmiyorum yapmayi ya bir sürüde malzemesi var yapamazsam ziyan olur günah Ben kendimde sevmem zaten eşim de sevmio
Bu arada ben de sürekli açım yemekten kalkiyorum yarim saat gecmeden midem kaziniyor resmen napti bu ufakliklar bize
@glsnn cugum demet akalin o kadar kilo aldi ama daha kac ay olmadan verdi maşallah biz ne yapacağız bakalım
Benimkiler erkek o yğzden ben de mobilyayı bembeyaz aksesuarları maviş istiyorum.boyalı mdf malzemelerde var beyaz.ben bi yer buldum imalat yeri oraya sipariş vermeyi düşünüyorum..Bebek odası konusunda kararsızım
Bellonanın kalitesinden eminim, orda büyüyen beşik ve dolap bakıtm kafama yattı gibi ama ben bembeyaz mobilyalar hayal ediyordum hep
O tarz bulamadım
Bırakırım da demiyosun:) amaan sağlıklı ol da bırakma.ben tatlıyla yaşıyodum resmen.alkol gibi sigara gibi bağımlıydım.çikolatalar pastalar of of.sonra birden şu insülin direnci ve şeker tehtidi bir çıktı, hepsine veda ettim. Çok zor alıştım.sağlıklı ol da ye gitsin...
Benimkiler erkek o yğzden ben de mobilyayı bembeyaz aksesuarları maviş istiyorum.boyalı mdf malzemelerde var beyaz.ben bi yer buldum imalat yeri oraya sipariş vermeyi düşünüyorum..
Herkese merhaba arkadaşlarBende bilmiyorum yapmayi ya bir sürüde malzemesi var yapamazsam ziyan olur günah Ben kendimde sevmem zaten eşim de sevmio
Bu arada ben de sürekli açım yemekten kalkiyorum yarim saat gecmeden midem kaziniyor resmen napti bu ufakliklar bize
@glsnn cugum demet akalin o kadar kilo aldi ama daha kac ay olmadan verdi maşallah biz ne yapacağız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?