2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maskoda bulunabilir aslında da hiç gitmedim
Giden var mı fiyatlar nasıl ?

Gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına

Bebek odası konusunda kararsızım
Bellonanın kalitesinden eminim, orda büyüyen beşik ve dolap bakıtm kafama yattı gibi ama ben bembeyaz mobilyalar hayal ediyordum hep
O tarz bulamadım

canım ikitelli maskoya mutlaka bakmanı öneririm çok güzel bebek mobilyaları var.bende oraya bakıcam kısmet olursa.

canım ikitelli maskoya mutlaka bakmanı öneririm çok güzel bebek mobilyaları var.bende oraya bakıcam kısmet olursa.
MASKOyu bilmem ama anadolu yakasında masko gibi kocaman bır mobilya carsısı var adıda modoko dugun zamanı gıttık fıyatlar ucmus resmen carsı dısında kı magazalar daha uygun bız de carsı dısındakı magazanın bırınden aldık taş yerinde ağırdır sözü modoko için geçerli :)

Maskoda bulunabilir aslında da hiç gitmedim
Giden var mı fiyatlar nasıl ?

biz yiğenimin odasını ordan almıştık tabi onunki genç odasıydı.maskoda şoyle bi güzellik var çok pahalısıda var kesene uygun daha ucuzuda var.parça parça satan da var hani her parçasını almak zorunda kalmıyorsun.bi dolaş derim.

Zaten odam küçük ve beyaz bi kitaplığım vardı kibar bişey Allah'tan
O yüzden bi büyüyen beşik ve bi de dolap düşünüyorum sadece
Haftasonları açık dimi ? Gidip bi baksak..

Kızlar günaydın
Benim gibi Üşüyorum diyen var mı. Doğalgazı yakan var mı ben çoktan yakmaya başladım. Bu kış uzun geçecek
Canım bende afyondayim ve nerdeyse bir aydır yakıyorum hatta bir fatura geldu bile en dusukte yakıyordum ama birkac gundur çok soğuk biraz daha artırdım

Doğalgaz mı yaksan bi dert yakmasan bi :) bi de semt itibariyle tepede kalıyoruz biz esince uçucam sanıyorum durağa çıkarken bile

Çok konuştum bugün yine
Bi yemek yiyip geleyim :)
Görüşürüz

Doğalgaz mı yaksan bi dert yakmasan bi :) bi de semt itibariyle tepede kalıyoruz biz esince uçucam sanıyorum durağa çıkarken bile

Çok konuştum bugün yine
Bi yemek yiyip geleyim :)
Görüşürüz
bende yakıyorum 1 haftadır maalesef bulunduğum yer çok soğuk oluyor benimde afiyet olsun.

Zaten odam küçük ve beyaz bi kitaplığım vardı kibar bişey Allah'tan
O yüzden bi büyüyen beşik ve bi de dolap düşünüyorum sadece
Haftasonları açık dimi ? Gidip bi baksak..

evet cnm hafta sonları açık oluyor bende hafta sonu bakıcam.artık yavaş yavaş bakmak lazım bence..

maskodada çok uçuk fiyatlı yerler var ama uygun yerlerde var..çok fazla mobilyacı var zaten orda gez gez bitmiyor hazırlıklı gidin yorucu oluyor orası biraZ:))

Allah yardımcın olsun inşallah başka bir sorun çıkmaz olanları da en kısa zamanda atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…