seninki de sıvı değil mi? küçük şişeler halinde. mide bulantısı yapıyor mu? malum işe gidince sıkıntı olmasın. ben de öğlene doğru alırım o zaman. peki sabah kalkar kalkmaz aç karnına aldın mı hiç?öğlen yemeğinden önce açken içiyorum yarım saat kala. şimdide yanında portakal mandalinada yemeye başladım. günde 1 tane içiyorum
Bende perşembe günü yazdırdım hiç öyle bişi demediler.
daha bugün aile hekimi istegim üzerine elevit yazdı bana. madem öyle niye vermediler ki yaBu arada decavit yazdırayım dedim sağlık ocağında sağlık bakanlığı ücretsiz dağıtıyor diye iki kutu verdiler bittikçe biz vericez dediler
Biraz bulunduğun kiloya da bağlı sanırım
Bi arkadaşım 72 kilo ile hamile kaldı, vücudu şekillendi karında toplandı. 7.ayında ve 69 kiloda zayıfladı bile yani
Ben 54 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum daha da yolumuz var :)
yanlışmı gördüm :) haftalara göre baktım da 23-26 hafta arası 6 aylık yazıyordu
Bir daha ki gittiğimde sorayım bi.Daha d vitamini damlası falanda veriyorlar. Bilmiyorumki neden vermediler. Kan hapınıda veriyormuş.
eve şişede. ama ben hiç kalktığımda içmedim midem kötü olur diye. zaten hemen kahvaltı yapıyorum. şekerli su gibi çok kötü bişe değil. bazıları kan kokuyo falan diyoda bana öle gelmedi kırmızı bişe şurup gibi düşünseninki de sıvı değil mi? küçük şişeler halinde. mide bulantısı yapıyor mu? malum işe gidince sıkıntı olmasın. ben de öğlene doğru alırım o zaman. peki sabah kalkar kalkmaz aç karnına aldın mı hiç?
kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara
çoğu yerde birbirinden farklı yazıyor canım ondandır:) ama az kaldı
Canım rabbim gönül ferahlığı iç huzuru versin. Rabbim tez zamanda şafi ismiyle tecelli etsin inş.
dua et bolbol Allah yardımcın olsun arkadaşım. evlilik çok önemli özelliklede hamile kalınca anlıyor insan .
kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara
mide yanması hamur işi ve ekmek yiynce oluyo. bunları kes. ben süt içtim üç yudumda soğuk süt içincede düzeliyor. doktora söledim daha cok erken mide yanmaları için dedi. renii yazdı ama hiç kullanmadım süt işimi gördü. ilaç almayayım geçmezse cok zorlarsa içerim dedimBen akşamları miden yanmasından korkuyorum bişey yiyemiyorumama yemesemde davul gibi çok gergin ve sert
4 kılo normal bı kılo zaten senınkı yanı , bende 3 kilo aldım
sen şu abur cuburları ne zaman bırakcaksın doğumdan sonramıEn çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi
ben 64 le başladım, 60 lara kadar düştüm şimdi yeni yeni 66 oldum çok mu az mı bilemedim şimdi
demet akalın bile 34 kilo almış sıkıntı yapmayalım :)En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?