2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de hoşlanmıyor niyeyse, çok önemli bir şey gibi görüyor şu soyadı olayını...

Bi de geçen gün poliklinikteki adam benim adımdan çıkarımla 2 kişi tahlil verdi sanıp iki kişilik para almaya kalkınca eşime gün doğdu malzeme çıktı

Fena olmuş :)

Bana dedi ki ne fark eder dilekçe yazma vs.
Dedim fark etmiyosa sen soyadını bırak benimkini kullanırsın :) sustu, dilekçeyi imzaladım

Yok:) 5 yıl flört 4,5 yıl evlilikten sonra kapatmak bile aklıma gelmiyo kapıyı.hatta misafirden misafire kapandığı için gacır gucur olmuş kapı :)))

Yok:) 5 yıl flört 4,5 yıl evlilikten sonra kapatmak bile aklıma gelmiyo kapıyı.hatta misafirden misafire kapandığı için gacır gucur olmuş kapı :)))

Bi arkadaşım da 1 yıllık evli birimiz tuvaletteyken diğerimiz diş fırçalar diyo da ben 20 yıl da geçse kapatırım ya... siz aşmışsınız olayı:)

Bi arkadaşım da 1 yıllık evli birimiz tuvaletteyken diğerimiz diş fırçalar diyo da ben 20 yıl da geçse kapatırım ya... siz aşmışsınız olayı:)

Eşim diyo ki kapıyı kapatıyosun da niye kilitliyosun ki
Zaten 2 kişiyiz
Diyorum bilmem alışkanlık, hem camlı kapı değil ışık yanıyo mu yanmıyo mu anlamayıp girilebilir diye kilitlerim ben yine

bizde 7 yıl flortten sonra evlendık =) ama ne bılım hıc ev ortamımız vc gıtme durumu fln olmamıstı , zor alıstım o konuya oyuzden

ya ben ne ara nişanlandım ne ara evlendim hiç bilemedim arası 1,5 ay sürdü ama o kadar kolay alıştık ki herşeye şimdi yazılanları gülümseyerek okuyorum bizde hiç böyle olmamıştı

Gözünüz aydı. Mutlu demekki içeride :)

içeride keyfi bayağı bi yerinde demekki annesi maşallah

Eşim diyo ki kapıyı kapatıyosun da niye kilitliyosun ki
Zaten 2 kişiyiz
Diyorum bilmem alışkanlık, hem camlı kapı değil ışık yanıyo mu yanmıyo mu anlamayıp girilebilir diye kilitlerim ben yine

ben de 6 kişilik bir evden çıkmayım, kapı kilitliyken bile zorlardı çocuklar niye açılmıyor diye:) ben de hala kilitlerim

maşallah canım ben renkli dopplere girdim fakat eşi bebeğin önünde olduğu için öyle resimlerini göremedim ayagının altını gördüm müthis bi duygu Allah saglıkla kucagımıza da almayı nasip etsin inşaalh

Ahhaha ben de öyle derdim ama eşim çok rahat ben de ona uyuyom.o ne yaparsa ben de öyle yaptım bu hale gedik.ay arkadaşım kas kas nereye kadar,saldık gitti boşver:)

canım bende de galiba eşi bebeğin önündeymiş bu durum tam olarak ne oluyor zararlı birşey mi

Gözünüz aydı. Mutlu demekki içeride :)

içeride keyfi bayağı bi yerinde demekki annesi maşallah

Teşekkür ederim canlar keyfi yerinde görünüyordu evet Bir de ben geçen hafta içinde balık burcu bebekleri çok memnuniyetsiz oluyor fazla gülmüyor ya bu bebeğim kızım gibi güleç olmazsa diye dertlenmiştim. Herhalde bana endişelenmemem için gülücükler attı

canım bende de galiba eşi bebeğin önündeymiş bu durum tam olarak ne oluyor zararlı birşey mi
yooo HAYIRhiç bir zararı yokmuş net görüntü alamıyorlar ama bu bebeği etkileyecek bi durum değil dedi şöyleki atıyorum Allah korusun kalbinde veya başka bir organında anormal bir durumu göremeyecek kadar büyük bir etken değil dedi benim göbeğim biraz da yağlı ondan da kaynaklanabilirmiş canım

bana benzerse güler yüzlü olur babasına benzerse millet apartmanda selam vermeye korkuyor öyle suratsız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…