2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal yapabılmek iyi dıyorlar da benım secım sansım olmadıgı ıcın zaten sezeryan dısı bıse dusunmemede gerek kalmadı.
oyuzden kesın sezeryan benım.
arkadasım hafta sonu normal dogum yaptı kapıda bekledım..sesler vs hersey duydun anlıcagın.cok zorrr cok zorrr
Ve eskıden orada hıc dıkıs olmuyor zannederdım meger kesıyorlarmıs orayı ozaman karnımı kessınler yanı dıye dusunerek serzeryan dısı bıse secemedıgıme uzulmuyorum artık =)

Hahahh kuzenimin eşi de öyle kızı aynı babasına çekmiş işte balık burcu ve güldüğünü çok nadir görüyoruz. En sevdiği oyuncaklarla oynarken bile ciddi

galiba bu dediğin çok doğru, benimkini en son gördüğümde 4 parmağı ağzında bir gör nasıl ciddi nasıl ciddi canım kızım benim çok önemli bir iş yapıyo tabi

Benim eşimde pimpirikli bi tiptir
Orda burda bişeyler görür sürekli kurcalar üfler vs.
Gözünü de çok kaşır

Sanırım kızımız maalesfe ona çekecek
Detaylıda 2 kez gözünü kaşıdı
Dr sordu kime benziyo diye, aynı babası dedim güldük

seni çoook iyi anlıyorum çekirgee

Çok güzelmiş gönlüne göre bulursun inşallah

galiba bu dediğin çok doğru, benimkini en son gördüğümde 4 parmağı ağzında bir gör nasıl ciddi nasıl ciddi canım kızım benim çok önemli bir iş yapıyo tabi

valla bunda fırsat kaçtı ama bakalım belki diğerlerinde yakalarım

Tabi annesi ya büyümek beslenmek ciddi bir iş Allah gönlüne göre versin bakarsın bu da sana benziyordur canım çıkana kadar çoook zaman var

benim eşimde çok fazla panik ben hızına yetişemiyorum onun hemen oldu bittiye getirir herşeyi

özelde çalışmak ayrı bir dert canım ya doğrudur yani.... küçücük kuzucuklar nasıl bırakılır ki Allah anlayış versin ne diyeyim

valla cok zor bir durum. Allaha cok sükür Almanya'da yasiyoruz. ben dogumdan 6 hafta öncesinden dogumdan 2 ay sonrasina kadar evde kalacagim. Anne koruma izni oluyor bu. sonrasinda esim 1 yil ebeveyn izni ile evde kalacak. benyönetici pozisyonundayim ve ise yeni girdim o sebeple benim evde kalmamamiz konusunda karar verdik. bebegimizi esim 1 yasina getirecek. cok mutlu bu konuda ve sabirsizlikla bekliyor babalik iznine cikacagi günleri. simdiden bebek bakimi kurslarini arastiriyor.
Dr kız dediğinde idil meriç geçti çimden,erkek se daha bi isim dusunmedik

bizim oglusun adi Emir Osman olacak Allahin izniyle. ama benim ailem Emir ve esimin ailesi Osman demeye basladi. benim icinde sadece Oglusum :)

dogru demis esin. dünya üzerindeki önemli insanlara bir bak bir cogunun hatta cogunlugun iki ismi var.

Allahim insallah bana normal dogumu nasip eder. malum yas geckin bebislerin arasina cok zaman girsin istemiyoruz. insallah birinci geldikten 6 ay sonra dondurulmuslari transfer ettiririz diye planliyoruz. gerci Almanlarin güzel bir sözü var "Insanlar planlar Tanri planlamalara güler" kismet artik.

Sen bendensin:))bende 11 yıllık evli olduğum için tuvaletin kapısını bile kapatmayı unutuyorum bazen:))

bizde bu konuda cok rahatiz. kapi kapanmaz hatta sadece misafir oldugunda kilitlenir. birimiz tuvaletteyken digeri lavabodaki islerini görebilir. Allahtan banyo büyük dipdibe degiliz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…