bana benzerse güler yüzlü olur babasına benzerse millet apartmanda selam vermeye korkuyor öyle suratsız :)
Bende sezeryan düşünüyorum
Kimi arkadaşım normal istiyodu da bazen olmayınc aolmuyo hem sancı çektiler hem yine sezeryanla son buldu
Ben normalden de korkuyodum hep zaten
Bi de bazen biirnci çocuk normalse bile ikinci sezeryan olabiliyo
Madem öyle tek yerden diksinler diyorum, ikinci kısmet gerçi ama
bana benzerse güler yüzlü olur babasına benzerse millet apartmanda selam vermeye korkuyor öyle suratsız :)
:):):):) aynı bizim oda işte Voyage'da mı kaldınız yoksa:)
Ben de plajdayken kola almaya diye kaybolur tuvalete giderdim:)
kızlar annelerine benzemeli bencegel gör ki benimki aynı babası
Hahahh kuzenimin eşi de öyle kızı aynı babasına çekmiş işte balık burcu ve güldüğünü çok nadir görüyoruz. En sevdiği oyuncaklarla oynarken bile ciddi
http://www.euromobilya.com/DetaySayfasi.aspx?a=zafir bebek odası&UrunNo=46269
Ben buna bayıldım
Ama gidip görmek lazım bi..
ya cok ciciiiiiii =)))
Bence de kızlar annesine benzesin benim kızım tip olarak babasının kopyası... Oğlum bana benzesin de eşitliği yakalayalım istiyorum
Ben mersinin ilçesinde oturuyorum bugun yaz geri geldi gibi olduCanım bende afyondayim ve nerdeyse bir aydır yakıyorum hatta bir fatura geldu bile en dusukte yakıyordum ama birkac gundur çok soğuk biraz daha artırdım
Benim eşimde pimpirikli bi tiptir
Orda burda bişeyler görür sürekli kurcalar üfler vs.
Gözünü de çok kaşır
Sanırım kızımız maalesfe ona çekecek
Detaylıda 2 kez gözünü kaşıdı
Dr sordu kime benziyo diye, aynı babası dedim güldük
INSALLAH bana benzer aynada hep kendıme bakıyorumHahahh kuzenimin eşi de öyle kızı aynı babasına çekmiş işte balık burcu ve güldüğünü çok nadir görüyoruz. En sevdiği oyuncaklarla oynarken bile ciddi
seni çoook iyi anlıyorum çekirgee
http://www.euromobilya.com/DetaySayfasi.aspx?a=zafir bebek odası&UrunNo=46269
Ben buna bayıldım
Ama gidip görmek lazım bi..
galiba bu dediğin çok doğru, benimkini en son gördüğümde 4 parmağı ağzında bir gör nasıl ciddi nasıl ciddicanım kızım benim çok önemli bir iş yapıyo tabi
valla bunda fırsat kaçtı ama bakalım belki diğerlerinde yakalarım
benim eşimde çok fazla panik ben hızına yetişemiyorum onun hemen oldu bittiye getirir herşeyiBenim eşimde pimpirikli bi tiptir
Orda burda bişeyler görür sürekli kurcalar üfler vs.
Gözünü de çok kaşır
Sanırım kızımız maalesfe ona çekecek
Detaylıda 2 kez gözünü kaşıdı
Dr sordu kime benziyo diye, aynı babası dedim güldük
Çok güzelmiş gönlüne göre bulursun inşallah
Tabi annesi ya büyümek beslenmek ciddi bir işAllah gönlüne göre versin bakarsın bu da sana benziyordur canım çıkana kadar çoook zaman var
özelde çalışmak ayrı bir dert canım yadoğrudur yani.... küçücük kuzucuklar nasıl bırakılır ki Allah anlayış versin ne diyeyim
Dr kız dediğinde idil meriç geçti çimden,erkek se daha bi isim dusunmedik
Benim eşim illaki çift isim istiyo.hatta tezi var.iki isimli olanka daha zeki,daha becerikli ve önemli kişilikler.doktorumuzda çift isimli aman yapmayın etmeyin çocuklara kıymayın çok zor oluyo diyodu.
Bu kontrolde eşim tek tek doktorun duvardaki diplomalarını sertifikalarını gösterdi doktorla bana.dekan,rektör,hoca tüm imza atanlar hep iki isimliydi:)
Birşey diyemedim koyacak:)
Bende sezeryan düşünüyorum
Kimi arkadaşım normal istiyodu da bazen olmayınc aolmuyo hem sancı çektiler hem yine sezeryanla son buldu
Ben normalden de korkuyodum hep zaten
Bi de bazen biirnci çocuk normalse bile ikinci sezeryan olabiliyo
Madem öyle tek yerden diksinler diyorum, ikinci kısmet gerçi ama
Sen bendensin:))bende 11 yıllık evli olduğum için tuvaletin kapısını bile kapatmayı unutuyorum bazen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?