Benim eşimde pimpirikli bi tiptir
Orda burda bişeyler görür sürekli kurcalar üfler vs.
Gözünü de çok kaşır
Sanırım kızımız maalesfe ona çekecek
Detaylıda 2 kez gözünü kaşıdı
Dr sordu kime benziyo diye, aynı babası dedim güldük
Çok güzelmiş gönlüne göre bulursun inşallah
benim eşimde çok fazla panik ben hızına yetişemiyorum onun hemen oldu bittiye getirir herşeyi
valla aynen öyle
ayakta durmaktan oluyoo,yatıp uzanıp dinlenmek gerek bolca.. ama bence kanama olmadığı sürece normalmiş.internetten okudum kasık altlarında kasılma ağrı olabilir bundan sonra çocuk yukarıya çıkacak diye yazıyodukizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorumsizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
Nasıl bişi arkadaşım.benimde hafif regl ağrıdı gini ağrım oluyo başından beri.ayakta kalınca ya da çok oturunca oluyo.uzan.dene eğer uzanınca da geçmiyosa doktorunu ara ya da yakın bi acile gidiverkizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorumsizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
BU arada kızlar dudaklarım ve burnum benim büyümeye başlamış öyle diyorlar
kizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorumsizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
kizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorumsizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
Birde o var demi karnımızın büyüdüğü yetmez gibi dudak ve burun şişiyor kocaman oluyor
evet zaten kız mı dıyorlar hemen bana evet dıyorum nerden anladınız suratından bellı ama ben aynada bakınca anlamıyorum degısıklıgı
Bende anlamıyorum ama görneler yüzün biraz dolmuş dyo
Onlar geç görüyo ya fark ediyo demek
belkıde ama hic uzulmuyorum saglıkla bır alsam kucagıma bebısımı gobekmıs sıskınlıkmıs hepsı gececek
Bellonada beğenmiştim ama beyaz yoktu
Bu tarz beyaz, kitaplığımla da uyuyo herşeyimle de
Ve nevresim halı perdeyi renklendirmek kafi bence :)
Haftasonu bi bakınacaz, bulursam yazarım
evet zaten kız mı dıyorlar hemen bana evet dıyorum nerden anladınız suratından bellı ama ben aynada bakınca anlamıyorum degısıklıgı
Amin inşallah
Bekle bekle zaman geçmiyo ama
Bi arkadaşta diyo ki doğuma kadar öyle, doğumdan sonra çabuk geçiyo ne ara büyüdü bu kadar diyosun[/QUOTE
inş öyle olur 6-7 aylık bir olsalar :)
Benim burun kenarlarım kırmızı bikaç haftadır.bana göre şişeceği için ama millet şişmiş bile diyo:) erkek benimkiler bence alakası yok cinsiyetle.benim karnımda çizgide çıktı bu arada:)benim hoşuma gidiyo bunlar.yoksa nasıl anlıycaz hamile olduğumuzu:)belkıde ama hic uzulmuyorum saglıkla bır alsam kucagıma bebısımı gobekmıs sıskınlıkmıs hepsı gececek
Amin inşallah
Bekle bekle zaman geçmiyo ama
Bi arkadaşta diyo ki doğuma kadar öyle, doğumdan sonra çabuk geçiyo ne ara büyüdü bu kadar diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?