Ay ne güzel maşaAllah ikiz mi :)
Hayırlı olsun canım,Rabbim bana ve henüz kalp atışlarını duymayan herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.Rabbim o kadar büyükki,birini alırken birisini böyle manidar bir zamanda verir :)
Bende bir haftalık geriden geliyorm die üzüldüm aslında kadın korkuttu ama inşallah Allah'ın izni ile kalp atışını duyacağız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sağol canım inş sende ve burdaki dostlarda duyacak o güzel sesi inşşş zaten bende öyle diyorum allahım gördü bebeğim için eşimle ne kadar çırpındığımızı hamd olsun yerini doldurdu dediğin gibi bu manidar zamanda :))
bana tarih vermedi canım. 15 gün sonra falan gelirsin bakarız dedi kalp atışlarına.
4+4 ken keseyi gördü.
netten araştırdım 6+4te kalp atışları karından görünür diyor. kafam karıştı
18 temmuzda 6+4 oluyor(keseye göre). o gün de 1 haftalığına bi yere gidecek gibiyiz. dr gidip yola çıkabilirim.amma karından baksın istiyrm işte
ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmm
İnşaAllah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder Rabbim,cümlemize.Bende geçen sene mart gibi düşük yaptım,bu bebeğim sağlıklı olursa martta dünyaya gelecek :) O bebeğimi kaybettikten 2 sene sonra kucağıma alacağım nasipse.Rabbim aratmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın.
Benim kese büyüklüğü 4 mm kaç haftalik oluyor Dr bana net birsey demedi ben de gittiğimde karindan muayene olmak istiyorum ona göre gideyim 😊
allah razı olsun canım inşşşşş sağlıkla sıhhatle kucağımıza alcaz meleklerimizi gözlerim dolu dolu oldu valla çok şükür rabbime allah olmayanlarada nasip etsin inşşş
Benim kese büyüklüğü 4 mm kaç haftalik oluyor Dr bana net birsey demedi ben de gittiğimde karindan muayene olmak istiyorum ona göre gideyim 😊
evet canlarrr dr dan geldim geçen sene ekim ayında hamile kalmıştım çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kalmıştı ne yazık ki eğer oğluşumu kaybetmeseydim bugün yarın doğuracaktım temmuz annesi olcaktım yani nasip değilmiş
onun yerine bugün allahımm o güzel kalp atışlarını duymayı nasip etti banabu bir tesadüf değildir canlarr allahımın bir hikmetidir tam doğuracağım zamanda yeni bir kalp sesinin içimde atması ne hoş dimi canlar rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana bu günü gösterdi darısı siz dostlarıma olsun inşş bu arada benim kuzum bir hafta önden geliyor :))
Masallah canim Allah tamamina erdirsin insallahhhh
Kızlar adet tarihime göre 6 hafta 6 gün gelişime göre 5 6 ve kesede kalp atışı duymadı moralim bozuldu Çarşamba tekrar gel dedi kesenin şeklini beğenmedi yaaaa çok üzüldük daha çok erken ama bilmiyorm Eki Görüntüle 1187139 Eki Görüntüle 1187140 Eki Görüntüle 1187141
Ultrason kağıdında yaziyo canım
Sol alt kosede
Mesela bende 5w 2d yaziyo
5 weeks (hafta) 2 days(gun) demek
Arkadaşlar pıhtı şeklinde kanıyorum... doktora bugün zorla iğne yazdırdım... cirinone jel yeterli diyorlar peki neden kanamam azalmıyor yada durmuyor.. hastane beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.......doktor bu tarz vakalarda sonuç iyi olmuyor bir kaç güne bhcg değerlerin düşebilir dedi.... ona ulaşma hayalleri kurarken. Bende bir mart annesi balık burcu annesi olucağım diye sewinirken bugün yıkıldım....
Bir yandanda ya beni bırakmazsa diyorum... inat ederse bana tutunursa diyorum....
Herşeyden önemlisi rabbimin hayırlısını nasip etmesi... o olucak derse olucaktır doktorun bugün bana %80 düşebilir demesi herşeyin bittiği anlamına gelmez... rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlar kucağımıza almayı nasip etsin....
Dualarım aynı zamanda sizlerle 😊 bugünlerde herkes keseyi görmeye gidiyor.. bende sizin heyecanlarınızı okuyor ve burda mutlu oluyorum......
Arkadaşlar pıhtı şeklinde kanıyorum... doktora bugün zorla iğne yazdırdım... cirinone jel yeterli diyorlar peki neden kanamam azalmıyor yada durmuyor.. hastane beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.......doktor bu tarz vakalarda sonuç iyi olmuyor bir kaç güne bhcg değerlerin düşebilir dedi.... ona ulaşma hayalleri kurarken. Bende bir mart annesi balık burcu annesi olucağım diye sewinirken bugün yıkıldım....
Bir yandanda ya beni bırakmazsa diyorum... inat ederse bana tutunursa diyorum....
Herşeyden önemlisi rabbimin hayırlısını nasip etmesi... o olucak derse olucaktır doktorun bugün bana %80 düşebilir demesi herşeyin bittiği anlamına gelmez... rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlar kucağımıza almayı nasip etsin....
Dualarım aynı zamanda sizlerle 😊 bugünlerde herkes keseyi görmeye gidiyor.. bende sizin heyecanlarınızı okuyor ve burda mutlu oluyorum......
çok sağol meryemim darısı senin kuzucuklara olsun inşşş :))
Bende yazmıyor çok dikkatli baktım şimdi yok 😊
slm anneler...dr.umuza gittik bugün karından baktı kalp atışını duyamayabiliriz dedi ama göründü bizim pıtpıtlar.bide bu ne biliyormusun diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?