2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de bugün ilk defa lekelenmem oldu çok korktum sizce herşey yolundamıdır normal mdir yani bu. evde progerteron jellerim vardı onu sıktım

çok sağol canım inş sende ve burdaki dostlarda duyacak o güzel sesi inşşş zaten bende öyle diyorum allahım gördü bebeğim için eşimle ne kadar çırpındığımızı hamd olsun yerini doldurdu dediğin gibi bu manidar zamanda :))

Bende bir haftalık geriden geliyorm die üzüldüm aslında kadın korkuttu ama inşallah Allah'ın izni ile kalp atışını duyacağız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç üzülme öyle çok ki senin gibi olan 4+1de kese oluşmaya başlanmış dedi ama bebeği göremiyorum deyince panikledim biraz bana 2 hafta sonra gel dedi bak bugün gittim başka dr a oda dediki erken yumurtlamışsın ve usg de bir hafta önden geldik biraz sabırlı ol kuzum allah bebğini sana bağışlasın inşş

İnşaAllah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder Rabbim,cümlemize.Bende geçen sene mart gibi düşük yaptım,bu bebeğim sağlıklı olursa martta dünyaya gelecek :) O bebeğimi kaybettikten 2 sene sonra kucağıma alacağım nasipse.Rabbim aratmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın.

Canim bence 6. Haftada kalp atisi zor duyulur. Sen isini garantiye al, alttan bakmasini istemiyorum diyosan

allah razı olsun canım inşşşşş sağlıkla sıhhatle kucağımıza alcaz meleklerimizi gözlerim dolu dolu oldu valla çok şükür rabbime allah olmayanlarada nasip etsin inşşş

Masallah canim Allah tamamina erdirsin insallahhhh

Arkadaşlar pıhtı şeklinde kanıyorum... doktora bugün zorla iğne yazdırdım... cirinone jel yeterli diyorlar peki neden kanamam azalmıyor yada durmuyor.. hastane beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.......doktor bu tarz vakalarda sonuç iyi olmuyor bir kaç güne bhcg değerlerin düşebilir dedi.... ona ulaşma hayalleri kurarken. Bende bir mart annesi balık burcu annesi olucağım diye sewinirken bugün yıkıldım....
Bir yandanda ya beni bırakmazsa diyorum... inat ederse bana tutunursa diyorum....
Herşeyden önemlisi rabbimin hayırlısını nasip etmesi... o olucak derse olucaktır doktorun bugün bana %80 düşebilir demesi herşeyin bittiği anlamına gelmez... rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlar kucağımıza almayı nasip etsin....
Dualarım aynı zamanda sizlerle 😊 bugünlerde herkes keseyi görmeye gidiyor.. bende sizin heyecanlarınızı okuyor ve burda mutlu oluyorum......

Canim bu haftada kalp atisi duyulurmuymus ki? Senin doktorun panikletmis seni. Daha bismillah bebek olusmamistir bile tam. Uzme kendini de bebisini de

canım çok geçmiş olsun başka dr a gitsene kuzum birde farklı bi göz görsün bakalım seninde dediğin gibi allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşş umarım bebğin seninle olacak ve annesini bırakmayacak allahın izniyle

Allah yardimcin olsun canim. Sen igneni vur, nolur ihmal etme. Basindan beri igne vermeliydi sana o doktor. Hersey olacagina varir, ben duzelecegine inaniyorum. Dualarim seninle insallah

canım benim rabbim inşallah yavrunu sana bağışlar sen dinlen iş yapma wc dışında kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…