2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba mart anneleri. Eğer bir problem olmazsa ben de mart annesi olma adayıyım inşallah. ilk öğrendiğimde bi doktora gittim 4 haftalık demişti dün gittiğim başka bir doktorda 6 haftalık dedi :) yani bebişimin haftasına tam karar veremediler henüz ortak karar geç döllenme olmuş diyorlar. Henüz kalp atışı duymadık (inşallah en kısa zamanda duyarız) ama her şey yolundaymış 1.43 cm dediler kesenin boyutuna.

Benim sormak istediğim şu kasık ağrılarım olduğu için doktor progestan 100 mg verdi günde 1 tane , decavit verdi günde 1 tane vee folic plus verdi günde 3 tane.. bu kadar vitamin normal mi sizce?

Canim bende ikiz annesiyim keselerimizi gorduk ama miniklerimi goremedim sen gordun mu

Gozunaydin canim ( masallah) darisi basimiza insallah

kızlar bugun doktora gıttık. keseyı gorduk Allaha sukur :) 5+3 hamılesın dedı dr. 10 gun sonrada kalp atısı ıcın cagırdı :) gayet guzel saglıklı gorunuyo dedı :)

Hayırlı olsunnnn canım darısı başıma ve bekleyen tüm arkadaşlara
Bekleyenler için dua edin olur mu teyzesi,hayırlısıyla biz de görelim sağlıkla

canım benım yaaa Allahım nelere kadır :) sewıncın mutlulugun daım olsun :) hepımız bebekklerımızı sag salım alırız :)

Aminnn canımbenimm inşallahhh.. eşim zaten koptu... telefon açıp bağrındı herkese....

İğnemi oldum canım hemen yatıyorum.. bencede vermeliydi ama anlatamadım. Doktorum Amerika ya gitmiş ben kaldım burda bi onla muhattab bi bunla muhattab( inşallah canım inşallah... saol canmm dua etmekten başka yapılacak bir şey yok zaten..

Ikinciye hamilelik daha zormus yatmak isteyince yatamazsin uykunu alamasan da cocuk uyanmissa tamam.bir de karnima ucan ziplamalar yerde yuvarlanma bogusma isteklerini savusturmak ayri mesele.bu daha baslangic.daha kiskanclik evresi gelecek.yine de anne olmak cok guzel uyumadan once seni seviyorum deyince dunyalar annelerin oluyor saglikla gelsin evimizin nesesi de saglikla buyusun insallah

Şu mübarek günlerde allah evladını sana bağışlasın inşallah arkadaşım..içini ferah tut.dua ediyorum hergün hepimize hayırlısıyla kucağımıza alalım allahın izniyle.

hoş geldin cnm.ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan listemize katılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…