canım aynı sıkıntılar bende de var bede 5+3 iki tane kesemizi gördük doktorum 15 dün sonra gel de yani 7+ 3 haftalık felan olacak ıslaklık şikayetde zannedersem progestan dan oluyor vajinadan koydugumuz için eriyip geri cıkıyor
evet canlarrr dr dan geldim geçen sene ekim ayında hamile kalmıştım çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kalmıştı ne yazık ki eğer oğluşumu kaybetmeseydim bugün yarın doğuracaktım temmuz annesi olcaktım yani nasip değilmiş
onun yerine bugün allahımm o güzel kalp atışlarını duymayı nasip etti banabu bir tesadüf değildir canlarr allahımın bir hikmetidir tam doğuracağım zamanda yeni bir kalp sesinin içimde atması ne hoş dimi canlar rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana bu günü gösterdi darısı siz dostlarıma olsun inşş bu arada benim kuzum bir hafta önden geliyor :))
kızlar bugun doktora gıttık. keseyı gorduk Allaha sukur :) 5+3 hamılesın dedı dr. 10 gun sonrada kalp atısı ıcın cagırdı :) gayet guzel saglıklı gorunuyo dedı :)
Ay ne heyecanlı ya :) Ben birazda erken öğrendim şimdi beklemesi daha zor.Benim yengem 2 aylıkken öğrendi ilk kontrolünde pıtpıtları bile duydu :))) Aslında en güzeli hiç stres olmadı :)
Hayırlı olsunnnn canım darısı başıma ve bekleyen tüm arkadaşlara
Bekleyenler için dua edin olur mu teyzesi,hayırlısıyla biz de görelim sağlıkla
Eki Görüntüle 1187301
bakın teyzelerı ben burdayım annemın karnında :)
Aminnnn canım inşallah,bekliyoruz heyecanla bakalımınsallah tatlım sende hayırlısıyla gorursun :) harıka bı duygu :)
evet canlarrr dr dan geldim geçen sene ekim ayında hamile kalmıştım çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kalmıştı ne yazık ki eğer oğluşumu kaybetmeseydim bugün yarın doğuracaktım temmuz annesi olcaktım yani nasip değilmiş
onun yerine bugün allahımm o güzel kalp atışlarını duymayı nasip etti banabu bir tesadüf değildir canlarr allahımın bir hikmetidir tam doğuracağım zamanda yeni bir kalp sesinin içimde atması ne hoş dimi canlar rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana bu günü gösterdi darısı siz dostlarıma olsun inşş bu arada benim kuzum bir hafta önden geliyor :))
canım çok geçmiş olsun başka dr a gitsene kuzum birde farklı bi göz görsün bakalım seninde dediğin gibi allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşş umarım bebğin seninle olacak ve annesini bırakmayacak allahın izniyle
Allah yardimcin olsun canim. Sen igneni vur, nolur ihmal etme. Basindan beri igne vermeliydi sana o doktor. Hersey olacagina varir, ben duzelecegine inaniyorum. Dualarim seninle insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim rabbim inşallah yavrunu sana bağışlar sen dinlen iş yapma wc dışında kalkma
Canim bende ikiz annesiyim keselerimizi gorduk ama miniklerimi goremedim sen gordun mu
Benim son adet tarihi 26 Mayıs.tahmini doğum tarihi 2 Mart
Arkadaşlar pıhtı şeklinde kanıyorum... doktora bugün zorla iğne yazdırdım... cirinone jel yeterli diyorlar peki neden kanamam azalmıyor yada durmuyor.. hastane beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.......doktor bu tarz vakalarda sonuç iyi olmuyor bir kaç güne bhcg değerlerin düşebilir dedi.... ona ulaşma hayalleri kurarken. Bende bir mart annesi balık burcu annesi olucağım diye sewinirken bugün yıkıldım....
Bir yandanda ya beni bırakmazsa diyorum... inat ederse bana tutunursa diyorum....
Herşeyden önemlisi rabbimin hayırlısını nasip etmesi... o olucak derse olucaktır doktorun bugün bana %80 düşebilir demesi herşeyin bittiği anlamına gelmez... rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlar kucağımıza almayı nasip etsin....
Dualarım aynı zamanda sizlerle 😊 bugünlerde herkes keseyi görmeye gidiyor.. bende sizin heyecanlarınızı okuyor ve burda mutlu oluyorum......
Şu mübarek günlerde allah evladını sana bağışlasın inşallah arkadaşım..içini ferah tut.dua ediyorum hergün hepimize hayırlısıyla kucağımıza alalım allahın izniyle.
Arkadaşlar pıhtı şeklinde kanıyorum... doktora bugün zorla iğne yazdırdım... cirinone jel yeterli diyorlar peki neden kanamam azalmıyor yada durmuyor.. hastane beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.......doktor bu tarz vakalarda sonuç iyi olmuyor bir kaç güne bhcg değerlerin düşebilir dedi.... ona ulaşma hayalleri kurarken. Bende bir mart annesi balık burcu annesi olucağım diye sewinirken bugün yıkıldım....
Bir yandanda ya beni bırakmazsa diyorum... inat ederse bana tutunursa diyorum....
Herşeyden önemlisi rabbimin hayırlısını nasip etmesi... o olucak derse olucaktır doktorun bugün bana %80 düşebilir demesi herşeyin bittiği anlamına gelmez... rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlar kucağımıza almayı nasip etsin....
Dualarım aynı zamanda sizlerle 😊 bugünlerde herkes keseyi görmeye gidiyor.. bende sizin heyecanlarınızı okuyor ve burda mutlu oluyorum......[/QUOTE
bol bol dua ediyorum hepimiz için Rabbim korusun inş. sen iyi Olcan ki Bebişin de iyi olsun arkadaşım
keseleri gördük doktorum içindeki beyaz çizgide bebegin olusacagını söylemişti
Merhaba mart anneleri. Eğer bir problem olmazsa ben de mart annesi olma adayıyım inşallah. ilk öğrendiğimde bi doktora gittim 4 haftalık demişti dün gittiğim başka bir doktorda 6 haftalık dedi :) yani bebişimin haftasına tam karar veremediler henüz ortak karar geç döllenme olmuş diyorlar. Henüz kalp atışı duymadık (inşallah en kısa zamanda duyarız) ama her şey yolundaymış 1.43 cm dediler kesenin boyutuna.
Benim sormak istediğim şu kasık ağrılarım olduğu için doktor progestan 100 mg verdi günde 1 tane , decavit verdi günde 1 tane vee folic plus verdi günde 3 tane.. bu kadar vitamin normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?