2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar adet tarihime göre 6 hafta 6 gün gelişime göre 5 6 ve kesede kalp atışı duymadı moralim bozuldu Çarşamba tekrar gel dedi kesenin şeklini beğenmedi yaaaa çok üzüldük daha çok erken ama bilmiyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kalp atışı için erken bence 8. Haftaya kadar duyulmazsa sıkıntı şekli içinde bence üzülme inşallah birsey yoktur daha çok küçükler cunku

Ya erken degilmi kalp atisi icin 7+2 olcam gittigmde ben bence erken uzme kendini daha gelisecektir kese o zamana

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlar bugun doktora gıttık. keseyı gorduk Allaha sukur :) 5+3 hamılesın dedı dr. 10 gun sonrada kalp atısı ıcın cagırdı :) gayet guzel saglıklı gorunuyo dedı :)

kızlar bugun doktora gıttık. keseyı gorduk Allaha sukur :) 5+3 hamılesın dedı dr. 10 gun sonrada kalp atısı ıcın cagırdı :) gayet guzel saglıklı gorunuyo dedı :)

Hayirli olsunn canim

Canım bence canını boşuna sıkıyorsun kalp atışı için daha çok erken 5-6 haftalıkken kalp atışı duyulmazki.Kese şeklide zamanla düzelecektir inşaAllah.Bol bol dua et,canını sıkıp bebişini üzme annesi :)

Ya erken degilmi kalp atisi icin 7+2 olcam gittigmde ben bence erken uzme kendini daha gelisecektir kese o zamana

Canım hiiiic moralini bozma. Yengemin doktorda keseyi begenmediydi. Kiz şimdi 4.sinifta maşallah. Eğer sağlıklı bir bebek ise toparlar onu. Kalp atisi icin de cok erken benim doktor taaaaa 18inde gel dedi. Kocam da söyleniyor zaten bu cinsiyeti de söyler o zamana kadar diye hersey icin erken daha Birtanem

Bilemedik burdaki kızlar keseyi daha yeni görüyor cidden içim rahatladı ne bileyim doktorlar moral bozuyor

amiiiiinnnnn :) sen ne zaman keseyı gormeye gıdıceksın :) harıka bı duygu war ya anlatamam yanı :)

Canım benim geç döllenme olduğu için kese ancak 10 gün sonra falan gözükür.Adete göre 5 haftalık ama döllenmeye göre daha 2-3 haftalık civarı :)

Yorumlarınız moralimi yerine getirdi teşekkürler kızlar

Bilemedik burdaki kızlar keseyi daha yeni görüyor cidden içim rahatladı ne bileyim doktorlar moral bozuyor

:) Ben daha keseyi bile görmedim :) Geç döllenme olduğu için yaklaşık 10 gün sonra görürüm.Hiç canını sıkma,herkesin döllenmesi aynı olmadığı için kimisinde 6 haftalıkken kimisinde 5 haftalık olur.Benim adete göre 5 haftalık olması gerekirken ancak 3 haftalık civarı :) Ben yaklaşık 2 hafta geriden geleceğim :) Sen kalp atışını duyduğunda inşaAllah ben daha keseyi yeni göreceğim :)

Bende bir haftalık geriden geliyorm die üzüldüm aslında kadın korkuttu ama inşallah Allah'ın izni ile kalp atışını duyacağız

ayy hadı ınsallah sende hayırlısıyla gorursun canım :) bende sımdı 22 tem ı beklıyorum pıtpılar ıcın :)

Ay ne heyecanlı ya :) Ben birazda erken öğrendim şimdi beklemesi daha zor.Benim yengem 2 aylıkken öğrendi ilk kontrolünde pıtpıtları bile duydu :))) Aslında en güzeli hiç stres olmadı :)

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl.gazwomen oldum ateşle yaklaşınca patlıcan sanki.zart zurt rezil olcaz millete diye korkar oldum.bide su gibi akıntı var ıslak oluyorum kimi zaman.sizinde oluyo mu.

canım aynı sıkıntılar bende de var bede 5+3 iki tane kesemizi gördük doktorum 15 dün sonra gel de yani 7+ 3 haftalık felan olacak ıslaklık şikayetde zannedersem progestan dan oluyor vajinadan koydugumuz için eriyip geri cıkıyor

evet canlarrr dr dan geldim geçen sene ekim ayında hamile kalmıştım çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kalmıştı ne yazık ki eğer oğluşumu kaybetmeseydim bugün yarın doğuracaktım temmuz annesi olcaktım yani nasip değilmiş
onun yerine bugün allahımm o güzel kalp atışlarını duymayı nasip etti bana bu bir tesadüf değildir canlarr allahımın bir hikmetidir tam doğuracağım zamanda yeni bir kalp sesinin içimde atması ne hoş dimi canlar rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana bu günü gösterdi darısı siz dostlarıma olsun inşş bu arada benim kuzum bir hafta önden geliyor :))

Ay ne güzel maşaAllah ikiz mi :)

Hayırlı olsun canım,Rabbim bana ve henüz kalp atışlarını duymayan herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.Rabbim o kadar büyükki,birini alırken birisini böyle manidar bir zamanda verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…