Bende geceleri gaz sancisindab uyaniyorum bazen. Gaviskon iciyorum 1 kasik geciriyo. Uyku halini hiiiic soleme ben nereye gtsem esne esne agzim ayriliyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gaz dan mı bu kadar şişikiz?
benim karnım çok şişiyor akşama doğru.gaz maz çıkmıyor ya.
sabaha kadar iniyor karnım. yoksaaaa yoksaaaa
merhabalar
kese görünmeyenler üzülmesin,inşallah yakında görürler..benim hcg 6500 ken zorla görünmüştü..
bu arada ağzımda kötü bir tat var beni mahvediyor..
dilimin gerisinde ve resmen hayattan gönlüm geçiyor
ama çaresini buldum,
minik minik meyveli şekerler atıyorum ağzıma idare ediyor o biraz..
Vucudumuz alisana kadar sabredicez valla, kolay degil anne olcak insallahhh :) :)
inşallah
kalp atışlarını 7. haftada mı duyuyoruz?
dr um bana 15 gün sonra gel dedi. haftaya cumartesiye geliyor. bir sonraki haftaya mı gitsem haftaya mı?
haftaya kese büyüklüğüne göre7. hafta, sat a göre 8. hafta.
alttan baksın istemiyorum
bana fikir verir misiniz?
Canim benimki 5+5 bugun. Benim doktorum 12 gun sonra cagirdi. Yani 7+2 falan oluyo. Bence sen de doktorunun cagirdigi tarihte git, onlar hesapliyolar sonucta ne zmn duyulucagini. Sen kese buyuklugune gore hesapla, sata bakma artik
Canim benimki 5+5 bugun. Benim doktorum 12 gun sonra cagirdi. Yani 7+2 falan oluyo. Bence sen de doktorunun cagirdigi tarihte git, onlar hesapliyolar sonucta ne zmn duyulucagini. Sen kese buyuklugune gore hesapla, sata bakma artik
Benim kese büyüklüğü 4 mm kaç haftalik oluyor Dr bana net birsey demedi ben de gittiğimde karindan muayene olmak istiyorum ona göre gideyim 😊
5. haftadasın sanırım canım
Benim kese büyüklüğü 4 mm kaç haftalik oluyor Dr bana net birsey demedi ben de gittiğimde karindan muayene olmak istiyorum ona göre gideyim 😊
Nasıl hesaplanıyor ki 😊😊
Canim benim 4+5 te 9 mm idi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Nasıl yani benim ki nerdeyse yarısı o zaman kese nasıl gözüktü ki anlayamadim ben bu işi 😊
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl.gazwomen oldum ateşle yaklaşınca patlıcan sanki.zart zurt rezil olcaz millete diye korkar oldum.bide su gibi akıntı var ıslak oluyorum kimi zaman.sizinde oluyo mu.
Nasılsınız bakalım anne adayları..
Bebişim de benim gibi mart doğumlu olacak inşallah çok mutluyum ama hafif depresif hallerim var sizde de var mı?
4 yada 5 haftalik kesin birsey diyemem dedi bende bayram da yolculuğa çıkacağım ayin 25 i gibi gideyim diyorum o zamana da kesin duyulur inşallahHerkeste farkli da olabilir canm doktorun neden demedi ki aslinda
V
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
4 yada 5 haftalik kesin birsey diyemem dedi bende bayram da yolculuğa çıkacağım ayin 25 i gibi gideyim diyorum o zamana da kesin duyulur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?