2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geceleri gaz sancisindab uyaniyorum bazen. Gaviskon iciyorum 1 kasik geciriyo. Uyku halini hiiiic soleme ben nereye gtsem esne esne agzim ayriliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gaz dan mı bu kadar şişikiz?

benim karnım çok şişiyor akşama doğru.gaz maz çıkmıyor ya.

sabaha kadar iniyor karnım. yoksaaaa yoksaaaa

Benimde o agzimdaki tat mahfediyor.sanki zehir yemisim .çöplük yutmusum.çok fenayim.şekeri bende deniyim cnm .inşallah iyi gelir

Vucudumuz alisana kadar sabredicez valla, kolay degil anne olcak insallahhh :) :)

inşallah

kalp atışlarını 7. haftada mı duyuyoruz?

dr um bana 15 gün sonra gel dedi. haftaya cumartesiye geliyor. bir sonraki haftaya mı gitsem haftaya mı?

haftaya kese büyüklüğüne göre7. hafta, sat a göre 8. hafta.

alttan baksın istemiyorum

bana fikir verir misiniz?

Canim benimki 5+5 bugun. Benim doktorum 12 gun sonra cagirdi. Yani 7+2 falan oluyo. Bence sen de doktorunun cagirdigi tarihte git, onlar hesapliyolar sonucta ne zmn duyulucagini. Sen kese buyuklugune gore hesapla, sata bakma artik

bana tarih vermedi canım. 15 gün sonra falan gelirsin bakarız dedi kalp atışlarına.

4+4 ken keseyi gördü.

netten araştırdım 6+4te kalp atışları karından görünür diyor. kafam karıştı

18 temmuzda 6+4 oluyor(keseye göre). o gün de 1 haftalığına bi yere gidecek gibiyiz. dr gidip yola çıkabilirim.amma karından baksın istiyrm işte

ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmm

Benim kese büyüklüğü 4 mm kaç haftalik oluyor Dr bana net birsey demedi ben de gittiğimde karindan muayene olmak istiyorum ona göre gideyim 😊

Ben persembe gidicem ultrasondan bakicaz 5+1 oluyoruz gittigimde keseyi goruruz insallah kizimda kalp atisino 7+2 de duymustum darisi bu bebise ve tum arkadaslara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasılsınız bakalım anne adayları..

Bebişim de benim gibi mart doğumlu olacak inşallah çok mutluyum ama hafif depresif hallerim var sizde de var mı?

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl.gazwomen oldum ateşle yaklaşınca patlıcan sanki.zart zurt rezil olcaz millete diye korkar oldum.bide su gibi akıntı var ıslak oluyorum kimi zaman.sizinde oluyo mu.

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl.gazwomen oldum ateşle yaklaşınca patlıcan sanki.zart zurt rezil olcaz millete diye korkar oldum.bide su gibi akıntı var ıslak oluyorum kimi zaman.sizinde oluyo mu.

Bnmde oluyo ozellikle aksamlari sabahta bi kalkiyorum gobegim sirtima yapiscak gibi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Nasılsınız bakalım anne adayları..

Bebişim de benim gibi mart doğumlu olacak inşallah çok mutluyum ama hafif depresif hallerim var sizde de var mı?

Arada oluyo bana da :) hem sinirleniyorum hemde hamilelikten oluyo doye kendimi teskin ediyorum sonra da guluyorum :)

Herkeste farkli da olabilir canm doktorun neden demedi ki aslinda
V

4 yada 5 haftalik kesin birsey diyemem dedi bende bayram da yolculuğa çıkacağım ayin 25 i gibi gideyim diyorum o zamana da kesin duyulur inşallah
Ultrason kağıdı üzerinde yazar mı ki dikkatli bakmadım da 😊

Son düzenleme:
4 yada 5 haftalik kesin birsey diyemem dedi bende bayram da yolculuğa çıkacağım ayin 25 i gibi gideyim diyorum o zamana da kesin duyulur inşallah

Bencede duyulur beni. Taa 21 i ne cagirdi nasil gececek diyordum 9 gunu gecti gitti 8 gun kaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…