2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti adetten üç gün önce idrar gtest yaptım negatifti akıntı falan yok yinede ihtimal varmı sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Var tabi benim hic belirtim olmadi cnm adet gecikince anladim her ay belirtim olurdu hıh kesin var derdim adet olurdum :) gecikmis madem test yap hemen insallah vardir :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çok miğdem bulanıyo bulantıdan uyuyamıyorum kızlar bide Afedersiniz ishal de oldum çok feci vu durumu yaşayan oldu mu
ben ilk haftalarda ishal oldum ama günde 1 kere oluyodu. bol sıvı tüket benimki geçti şimdi. kabız olmaktansa ishal olmak daha iyi bence:44:
Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti adetten üç gün önce idrar gtest yaptım negatifti akıntı falan yok yinede ihtimal varmı sizce.

adet yoksa hala umut var demektir. benimde hiç akıntım olmadı. hala da yok:44:

Var tabi benim hic belirtim olmadi cnm adet gecikince anladim her ay belirtim olurdu hıh kesin var derdim adet olurdum :) gecikmis madem test yap hemen insallah vardir :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Korkuyorum canım ya bi iki gün bekleyim bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah kızlar
Çok yeni hamilelikleriniz
Allah tutunmalarini sağlasın yavrularinizin
Ne heyecanlı günler

Kızlar netten biraz araştırdım benim kese çok küçük moralim bozuldu neden acaba 😏😟😟

Hiç böyle şeyleri araştırıp moralini bozma derim
Bebeğin sağlığı için anne psikolojisi çok önemli
Allahım onu sen nasip ettin, sen koru diye dua edin kızlar

Maşallah yavruna canım yazdigindan çok etkilendim
Allah bu yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hiç böyle şeyleri araştırıp moralini bozma derim
Bebeğin sağlığı için anne psikolojisi çok önemli
Allahım onu sen nasip ettin, sen koru diye dua edin kızlar
Çok şey bilmek cidden iyi değil huzursuz oldum içime kuşku düştü yok yere Dr da birsey demedi bilemedim 😟

Çok şey bilmek cidden iyi değil huzursuz oldum içime kuşku düştü yok yere Dr da birsey demedi bilemedim 😟

Hamilelikte ınsan böyle herşeyi araştırıp kafasına takıyor canım, hele ilk haftalarda daha fazla
Hiç umursama kendini rahatlat
Kızlar gobeginizi sivazlayarak "Ya Musavvir celle celalu" diyin , en güzel şekli veren demekmiş anlami

Allah razı olsun canım ya ilk kızımı öğrendiğim de 4 aylık di hep üstüne gördüm hiç suphelenmedim ama çok rahattim ip atladım hali yıkadim uzun yola gittim neler neler elhamdulillah kafam beynim rahattim sağlıklı bi kızım oldu şükürler olsun şimdi erkenden öğrendim sonuç tedirgin endişeli ben 😟

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…