Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti adetten üç gün önce idrar gtest yaptım negatifti akıntı falan yok yinede ihtimal varmı sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen de mi ilk defa gideceksin dr.a. ilk defa anne olacakmisim gibi merak icindeuim.
ben ilk haftalarda ishal oldum ama günde 1 kere oluyodu. bol sıvı tüket benimki geçti şimdi. kabız olmaktansa ishal olmak daha iyi bence:44:çok miğdem bulanıyo bulantıdan uyuyamıyorum kızlar bide Afedersiniz ishal de oldum çok feci vu durumu yaşayan oldu mu
Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti adetten üç gün önce idrar gtest yaptım negatifti akıntı falan yok yinede ihtimal varmı sizce.
Var tabi benim hic belirtim olmadi cnm adet gecikince anladim her ay belirtim olurdu hıh kesin var derdim adet olurdum :) gecikmis madem test yap hemen insallah vardir :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim bi düşüğüm var geçen gün de lekelenme olunca koştur koştur doktora gittim keseyi gördük
senin kaçıncı bu
Korkuyorum canım ya bi iki gün bekleyim bakalım
İkinci cocugum olcak ins.
Gozunaydin canim ( masallah) darisi basimiza insallah
canım benım yaaa Allahım nelere kadır :) sewıncın mutlulugun daım olsun :) hepımız bebekklerımızı sag salım alırız :)
benim bi düşüğüm var geçen gün de lekelenme olunca koştur koştur doktora gittim keseyi gördük
senin kaçıncı bu
Kızlar netten biraz araştırdım benim kese çok küçük moralim bozuldu neden acaba 😏😟😟
Maşallah yavruna canım yazdigindan çok etkilendimevet canlarrr dr dan geldim geçen sene ekim ayında hamile kalmıştım çok sevinmiştim ama sevincim kursağımda kalmıştı ne yazık ki eğer oğluşumu kaybetmeseydim bugün yarın doğuracaktım temmuz annesi olcaktım yani nasip değilmiş
onun yerine bugün allahımm o güzel kalp atışlarını duymayı nasip etti banabu bir tesadüf değildir canlarr allahımın bir hikmetidir tam doğuracağım zamanda yeni bir kalp sesinin içimde atması ne hoş dimi canlar rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana bu günü gösterdi darısı siz dostlarıma olsun inşş bu arada benim kuzum bir hafta önden geliyor :))
Çok şey bilmek cidden iyi değil huzursuz oldum içime kuşku düştü yok yere Dr da birsey demedi bilemedim 😟Hiç böyle şeyleri araştırıp moralini bozma derim
Bebeğin sağlığı için anne psikolojisi çok önemli
Allahım onu sen nasip ettin, sen koru diye dua edin kızlar
Maşallah yavruna canım yazdigindan çok etkilendim
Allah bu yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok şey bilmek cidden iyi değil huzursuz oldum içime kuşku düştü yok yere Dr da birsey demedi bilemedim 😟
amin canım allah razı olsun inş sende sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alırsın :))
megabittoooo gözün aydın hayırlı olsun kuzum ben seni yeni gördüm :)))
Hamilelikte ınsan böyle herşeyi araştırıp kafasına takıyor canım, hele ilk haftalarda daha fazla
Hiç umursama kendini rahatlat
Kızlar gobeginizi sivazlayarak "Ya Musavvir celle celalu" diyin , en güzel şekli veren demekmiş anlami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?