2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum tarihi hesaplatıyorum bu tarihten 15 gün öncede olabilir diyo hiç belli olmaz walla canları ne zaman isterde o zaman geliyomuş sıpalar

Canım çok çok geçmiş olsun... allah şifa wersin... inşallah en kısa sürede biter kesilir kanaman... güsel hbrlerini bekliyorus..

Çok şey bilmek cidden iyi değil huzursuz oldum içime kuşku düştü yok yere Dr da birsey demedi bilemedim 😟

yawrum soyle dusun ınsanların boyları bıle bırbırınden farklı herkesın kendıne aıt yapısı war,senın kuzunun da kendıne has boyu war annesı onu adam yerıne koymuyomusun :)

o daha gelısıcek buyuyecek annesı aklına kotu seyler getırme :)

Çok kötüyüm kan verdim beta olcturmeye gidişat kötü sağlıksız yada yeniden dış gebelik. çok korkuyorum kürtaj yapacaklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hastanedeyim sabah adet gibi fazla kanamam oldu dr a geldik baktı kese dr bebek de duruyor dedi kalp atımı var ama bu cihazla duyulmuyor dedi hemşireye 1 saat ped kontrolü yapın devam ederse serum takın dedi.
çok geçmiş olsun canım atlatırsın inşallah
megabıtlım nasılsın :) dun gıttım keseyı gorduk cok mutlu oldum :) sen ne zaman gıdıyosun kısmetse
gözün aydın canım. benim lekelenmem olunca cuma günü gittim keseyi gördük. iğne yaptırdı jel verdi onları kullanıyorum. iyiyim Allah a şükür.
Çok kötüyüm kan verdim beta olcturmeye gidişat kötü sağlıksız yada yeniden dış gebelik. çok korkuyorum kürtaj yapacaklar

cnm sonucu aldınmı? yanında kimse varmı?

canım cok gecmiş olsun insallah yanılıyorsundur

Selam kızlar gebeliğin ilk zamanlarında bulantı ne zaman başlıyor?karın şişliği olan varmı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun cnm kendi dr.una mı geldin.ne den olduğuda belli değil demi bak ne güzel bebişin duruyor.belki diğer bebişler tutunamadıda ondanmı ki kanama :26:

inşallah fatma abla kendi dr ma gittik baktı işte ultrasonla kese bebek duruyo dedi nedeni belli değil hemşireye 1 saat ped kontrolü yap kanama devam ederse serum takın dedi sonra 1 saat srnra baktı hemşire fazla yok kahverengi ye dönmüş dedi. taburcu olduk. kanama devam ediyo şu an. fazla olursa gel dedi..

Çok üzüldüm yaa ; ( inşallah hiç gerek kalmaz bunlara. . Inşallah bir yanlışlık vardır. .

aaa bılmıyodum ben sewındm ıyı olmana canım :)

Cok gecmis olsun canim rabbim yavrunu sana bagislasin bol bol yat dinlen hic kalkma canim

Selam kızlar gebeliğin ilk zamanlarında bulantı ne zaman başlıyor?karın şişliği olan varmı

karın şişliği normal. hemen hemen herkesin var

bulantı kişiden kişiye değişiyor ama genelde 6.-7. haftalarda başlıyormuş.

senin kaçıncı haftan?

doğacağı tarihe göre takvim ekleyebilirsin.

fatmaipek in yorumlarından birine "alıntı ile cevapla" der ve bilgilerini yazarsan seni listeye de ekler istiyorsan

canım sen kalp atışı duydun muuuuuuuuuuu? listede gördüm şimdi

aynı gün bizimkiler. kese boyuna göre 6. hafta benim,sat a göre 7. hafta.

ben de hafta içi gitsem mi acabaaaaaa?

heyecan yaptımmmm

sağol canım kardeşim geldi o bakcak bana. çocuk gelişimi okudu geldiği gibi başladı dırdıra şunu yicen bunu yicen diye heh dedim 3 ay bitmeden olurum 90 kilo

bana doktorum dedı kı bu 3 aylık donemde kendını yemek ıcın zorlama dedı canın ne zaman yemek ısterse o zaman ye dedı. zaten 1 2 haftaya kadar bulantıların baslar dedı. o zaman da ne mıgdenı bulandırmıyosa ne karnını doyuruysa onu ye dedı. zaten bulantıları atlattıktan sonra yeterınce ıstahın acılacak dedı :)

dar kıyafetler gıyersen akıntın daha cok olur dedı. ne kadar bol gıyersen o kadar ıyı dedı.oranın yapısı zaten bozulacak ama az bozmus olursun dedı.

5 hafta 2 gün lük bulantım hiç yok ama iftar sonrası acayip şişlik oluyo..Dr uma oruç tutabilirsiniz dedi..şişliğin sebebini anlayamadım bulantım hiç yok..daha da çok yeni olduğu için insan endişeleniyor..kalp atışını ne zaman duydunuz:)

çooooooooook geçmiş olsun canım

innnnşallah kötü bir durum olmaz

peddeki kahverengi akıntıya mı bakıyorlar?

dün benim de wc kağıdına kahverengi çok az bi akıntı geldi.pedde bişey yok. tedirgin oldum.

habire kontrol ediyorum. ped hep sarı.ama tuvalet kağıdına ara ara kahverengi çok az geliyor.

paniklemeyeym diyorum ama..................................

Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…