:)) aynen canikommm hahaaaa seni gördüğüme sevindim kuzum benim doğum mart başı şubat sonu diye tahmin ediyordum şimdi usg kağıdında farkettimde ben şubat annesiyim 27 şubat yazıyorr ayyy çok heyecan verici cidden sizi boşayacam kuzummm :)))
kızlar hastanedeyim sabah adet gibi fazla kanamam oldu dr a geldik baktı kese dr bebek de duruyor dedi kalp atımı var ama bu cihazla duyulmuyor dedi hemşireye 1 saat ped kontrolü yapın devam ederse serum takın dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şey bilmek cidden iyi değil huzursuz oldum içime kuşku düştü yok yere Dr da birsey demedi bilemedim 😟
doğum tarihi hesaplatıyorum bu tarihten 15 gün öncede olabilir diyohiç belli olmaz walla canları ne zaman isterde o zaman geliyomuş sıpalar
ekledim cnm bilgilerini ikiz olduğu için kaçıncı bebiş kısmına 1.ve 2. yazdım
çok geçmiş olsun canım atlatırsın inşallahkızlar hastanedeyim sabah adet gibi fazla kanamam oldu dr a geldik baktı kese dr bebek de duruyor dedi kalp atımı var ama bu cihazla duyulmuyor dedi hemşireye 1 saat ped kontrolü yapın devam ederse serum takın dedi.
gözün aydın canım. benim lekelenmem olunca cuma günü gittim keseyi gördük. iğne yaptırdı jel verdi onları kullanıyorum. iyiyim Allah a şükür.megabıtlım nasılsın :) dun gıttım keseyı gorduk cok mutlu oldum :) sen ne zaman gıdıyosun kısmetse
Çok kötüyüm kan verdim beta olcturmeye gidişat kötü sağlıksız yada yeniden dış gebelik.çok korkuyorum kürtaj yapacaklar
Çok kötüyüm kan verdim beta olcturmeye gidişat kötü sağlıksız yada yeniden dış gebelik.çok korkuyorum kürtaj yapacaklar
geçmiş olsun cnm kendi dr.una mı geldin.ne den olduğuda belli değil demi bak ne güzel bebişin duruyor.belki diğer bebişler tutunamadıda ondanmı ki kanama :26:
çok geçmiş olsun canım atlatırsın inşallah
gözün aydın canım. benim lekelenmem olunca cuma günü gittim keseyi gördük. iğne yaptırdı jel verdi onları kullanıyorum. iyiyim Allah a şükür.
cnm sonucu aldınmı? yanında kimse varmı?
aaa bılmıyodum ben sewındm ıyı olmana canım :)
inşallah fatma abla kendi dr ma gittik baktı işte ultrasonla kese bebek duruyo dedi nedeni belli değil hemşireye 1 saat ped kontrolü yap kanama devam ederse serum takın dedi sonra 1 saat srnra baktı hemşire fazla yok kahverengi ye dönmüş dedi. taburcu olduk. kanama devam ediyo şu an. fazla olursa gel dedi..
Selam kızlar gebeliğin ilk zamanlarında bulantı ne zaman başlıyor?karın şişliği olan varmı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) aynen canikommm hahaaaa seni gördüğüme sevindim kuzum benim doğum mart başı şubat sonu diye tahmin ediyordum şimdi usg kağıdında farkettimde ben şubat annesiyim 27 şubat yazıyorr ayyy çok heyecan verici cidden sizi boşayacam kuzummm :)))
sağol canımkardeşim geldi o bakcak bana. çocuk gelişimi okudu geldiği gibi başladı dırdıra şunu yicen bunu yicen diye heh dedim 3 ay bitmeden olurum 90 kilo
karın şişliği normal. hemen hemen herkesin var
bulantı kişiden kişiye değişiyor ama genelde 6.-7. haftalarda başlıyormuş.
senin kaçıncı haftan?
doğacağı tarihe göre takvim ekleyebilirsin.
fatmaipek in yorumlarından birine "alıntı ile cevapla" der ve bilgilerini yazarsan seni listeye de ekler istiyorsan
inşallah fatma abla kendi dr ma gittik baktı işte ultrasonla kese bebek duruyo dedi nedeni belli değil hemşireye 1 saat ped kontrolü yap kanama devam ederse serum takın dedi sonra 1 saat srnra baktı hemşire fazla yok kahverengi ye dönmüş dedi. taburcu olduk. kanama devam ediyo şu an. fazla olursa gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?