2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sağol canım
geç olsunda güç olmasın şekerim

:)) aynen canikommm hahaaaa seni gördüğüme sevindim kuzum benim doğum mart başı şubat sonu diye tahmin ediyordum şimdi usg kağıdında farkettimde ben şubat annesiyim 27 şubat yazıyorr ayyy çok heyecan verici cidden sizi boşayacam kuzummm :)))

Aaa çok enteresan hep duyuyordum üstüne görme olayını ama ilk defa başına gelen birine rastladım
İlk hamileliğin kısa sürmüş o zaman 5 ayda bitmiş: )
Allah bağışlasın kızını da

Benimde ilk aylarda kanamam oldu progestan kullandım, zor dönemler
Allah herkese kolaylik versin
Bizim topigin hatunlari uyuyor size takilayim dedim

Ben bildiğin adet oluyordum bi gittim.cinsiyet falan hepsi gözüküyor koca kız 😊😊😊

6+1 de kalp atışını duyduğuna sevindim bana da umut oldu. cuma günü 6+0 da kalp atışı duyarım belki bende. haftasonunu da beklemeyim diye acele ediyorum bikaç gün daha geç gitsem iyiydi ama.

duymayabilirsinde ama cnm üzme kendini gidersende dr.umutsuzca baktı ama göründü işte

kızlar hastanedeyim sabah adet gibi fazla kanamam oldu dr a geldik baktı kese dr bebek de duruyor dedi kalp atımı var ama bu cihazla duyulmuyor dedi hemşireye 1 saat ped kontrolü yapın devam ederse serum takın dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar netten biraz araştırdım benim kese çok küçük moralim bozuldu neden acaba 😏😟😟

niye moralini bozuyorsun cnm bunun bir standartı yokki kesen oluşmuş bak dua et gelişmeye devam etsin belki geç döllenme oldu .

geçmiş olsun cnm kendi dr.una mı geldin.ne den olduğuda belli değil demi bak ne güzel bebişin duruyor.belki diğer bebişler tutunamadıda ondanmı ki kanama :26:

Ooo o zaman inşallah bu hamileliginde yaşayacaksın cinsiyet bekleme heyecanını: ))

Supermis, peki neden gittin doktora karnin mi şişti?
Çok az adet olmuştum dedim.sikinti mi var neden olamadim meğer olmam sıkıntılı ymis😊
niye moralini bozuyorsun cnm bunun bir standartı yokki kesen oluşmuş bak dua et gelişmeye devam etsin belki geç döllenme oldu .
Inşallah hayırlısı ya hep 8 9 mm yazıyor nette benim daha 4 mm çok küçükse nasıl kese gözüktü büyükse neden kese küçük kafam da hep sorular😊😊

Arkadaslar merhabalar..yine ben.. yazdıklarınızıñ hepsini hetgun kontrol ediyorum.. gebrik ediyorum yeni anne adaylarini da.. benim kasıktaki batma gibi olan agrım bitti ama.su bi haftadir belimin agrisi fazla. Yatakta sekilden sekile giriyorum agri olmasin diye. Muhtemel adet tarihim sun bugun ve yarin. Dunu bos gecirdim bir sey olmadi. Bugun de bos devam ediyorum. Normalde adet olacakmisim gibi hafta ici 3 4 gun agrim oldu ama.onlar 2 3 gundur yok.ve normalde her ay gogus agrim fazla olurdu dokunamazdim simdi onda da bir sey yok.. carsamba ve cuma test yaptim tek cizgi.. sizcr salı gununu eklemelimiyim testi tekrarlamak icin bir de hani icinize ne doguyor onu merak ediyorum burda tahminleriniz maşallah hep doğru çikiyor da.. saglikla mutlulukla kalın..

canım ben konyada yasıyorum ikinci denemem de hamile kaldım iki tane kese gördük yasım 28

cnm bi yanlışlıkmı oldu acaba belki o kese boyutu değildir çok küçük olsa gözükmezki zaten öyle değilmi

Gecmis olsun canim, Allah sifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canm işte insan üzülüyor ama dayanıcam sabredicem ve başarıcam inşallah allahın izniyle:)) bugün daha iyiyim... kanamam çoktu canm ya löp löp pıhtı kanıyodum ayağa kalltıkça sanki içim boşalıooo.. benim edetlerimde böle geçiyordu sanırım adet oldum bilmiorum.. efet tüp bebek:) insanın bilerek beklemesi çok zor bir şey... aaaaa adetim gecikti hamileymişim diyemedim:)) dün iğnemi oldum ve yatıorum aynı zamanda dediğin gibi çok sıvı tüketmeye çalışıyorum:) kanamam bitmedi ama azaldı biras.. iğne olduktan sonra ne zaman kesilio acaba kanama?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…