2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben henüz duymadım

bu hafta belki giderim bakalım

dün gece kahverengi leke gelmiş biraz ,acile gittik ama bişey yapamayız,yapacak birşey yok ,beta kontrolü yapabiliriz dedi.ultrasonda göremedi.4+3 teyim.Daha çok küçük bebek var bile diyemeyiz dedi.Böyle bi durum yaşayan varmı hanımlar,çok korkuyorum

ikizler erkeği gitmiş en zorunu bulmuşum yine ya

amin cnm evet öle kontrol ediolar kırmızı olmasa bnde korkmucam ama kanama dı bildiğin. üstüne mi görüyorum ne anlamadım kesnin yanında felan kanama alanı yok dio dr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yardım imdat s.o.s. dün yomurtlama günümdü dün sabah ve bu sabah ilişki oldu bugün çok kötü kasık ağrım var ayakta duramıyorum ilişkiden mi gebelikten mi yoksa yumurtadan mı yoksa enfeksiyon mu anlamadım daha önce olmuşmuydu hiç dikkat etmedim kan testi ne zaman yaptırsam belli olur yoksa tarla işine gideceğim gebelik varsa tarla işine gelemez

ne tatlı bir dr çok şanslısın

ben zorluyorum kendimi su için

sebze ağırlıklı besleniyorum normalde.yemem içmem iyidir laf aramızda

hayatımda bir iki ufak değişiklik yaptım

bakliyatları,fındık bademi falan soktum hayatıma ve sütttt

ilk zamanlar gayet motive yiyorsun ama sonra sevdiğin şeyler bile bayıyor

ilk zamanlar 12 bardk su içiyordum ne yapıp ne edip.karnım davullll gibi geriliyordu çok rahatsız oluyordum.

o kadar şişince panik de yapıyorsun ne oluyor acaba içimde diye.

şimdi normalde ne kadar içiyorsam o kadar içiyorum.belki +bir iki bardak. karnım şişmiyor gayet rahatım

dr un dediğine geliyoruz yani.

çok zorlamayacağım ben de

yine de yemek yemek güzeldir

Eylül mesajını alıntıladım neden böle çıktı

bilmiyorumki canım

bakayım benim alıntılamam çıkacak mı

dikkat et kendineeeee

yaaat uyu dinlen

ayakları dik (altına yastık falan koy)

nazar değmesin sanaaaa

canım hiç bişey istemiyo içmem gereken ilaçlar var o yüzden mecbur yemem lazım yoksa akşama kadar aç bıraksan yine dururum bu da iyi değil mecbur zorlancam yani tril tril etek giyiyom wall herşey karnımı sıkıyo yaa sanada oluyo mu?

başka ne dedi kıs anlat anlat

Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti adetten üç gün önce idrar gtest yaptım negatifti akıntı falan yok yinede ihtimal varmı sizce

Tabiiki ihtimal olabilir canım,en iyisi kanda baktır eğer sabredemiyorsa.İnşaAllah vardır:)

gebelik varsa ilişkiden 15 gün sonra kanda çıkar canım

Son düzenleme:

beni de sıkıo her şeeeeeey

çok sinir oluyorum

artık evden hiiiiiiç çıkmıyorum

3-4 günde 1 kere bellllki

evde tiril tirillll oooooh

cnm sen doktora gittin mi

Merhaba arkadaslarim
Benim bir endisem var (hangimizin yokki su ara)
Simdi cok sukur sukur diyprum yinede benim daha bulantim bas donmem asiri uyku halim falan olmadi henuz. Daha ne istiyon diceksiniz belki ama.. boyle oluncada bi garip galiba..
Allah korusun bisey olsa olumsuz bir durum vs. Benim kanamam falan olur demi? 5 haftalikken bhcg 549.100 cikmisti. Suan yedi haftalik olduk.
Doktor randevum da 25 inde malesef. Bi gitsem rahatlicam belki ama...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

onlar da sıkıyoreeeee

girmedm yazmışım

gitmedim dr a canım

bendede çok az lekelenme vardı pedlik bişey yoktu gittim doktora hemen cnm. nolur nolmaz haber vermende yarar var bence. benim 1 düşüğüm olduğu için bi iğne verdi bide jel verdi jeli kullanıyorum bakalım ne kadar kullancaz. iğneyi yiyince hemen durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…