5 hafta 2 gün lük bulantım hiç yok ama iftar sonrası acayip şişlik oluyo..Dr uma oruç tutabilirsiniz dedi..şişliğin sebebini anlayamadım bulantım hiç yok..daha da çok yeni olduğu için insan endişeleniyor..kalp atışını ne zaman duydunuz:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben henüz duymadım
bu hafta belki giderim bakalım
ikizler erkeği gitmiş en zorunu bulmuşum yine ya
bana doktorum dedı kı bu 3 aylık donemde kendını yemek ıcın zorlama dedı canın ne zaman yemek ısterse o zaman ye dedı. zaten 1 2 haftaya kadar bulantıların baslar dedı. o zaman da ne mıgdenı bulandırmıyosa ne karnını doyuruysa onu ye dedı. zaten bulantıları atlattıktan sonra yeterınce ıstahın acılacak dedı :)
dar kıyafetler gıyersen akıntın daha cok olur dedı. ne kadar bol gıyersen o kadar ıyı dedı.oranın yapısı zaten bozulacak ama az bozmus olursun dedı.
Eylül mesajını alıntıladım neden böle çıktı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana doktorum dedı kı bu 3 aylık donemde kendını yemek ıcın zorlama dedı canın ne zaman yemek ısterse o zaman ye dedı. zaten 1 2 haftaya kadar bulantıların baslar dedı. o zaman da ne mıgdenı bulandırmıyosa ne karnını doyuruysa onu ye dedı. zaten bulantıları atlattıktan sonra yeterınce ıstahın acılacak dedı :)
dar kıyafetler gıyersen akıntın daha cok olur dedı. ne kadar bol gıyersen o kadar ıyı dedı.oranın yapısı zaten bozulacak ama az bozmus olursun dedı.
Arkadaşlar benim adet iki gün gecikti adetten üç gün önce idrar gtest yaptım negatifti akıntı falan yok yinede ihtimal varmı sizce
kızlar yardım imdat s.o.s. dün yomurtlama günümdü dün sabah ve bu sabah ilişki oldu bugün çok kötü kasık ağrım var ayakta duramıyorum ilişkiden mi gebelikten mi yoksa yumurtadan mı yoksa enfeksiyon mu anlamadım daha önce olmuşmuydu hiç dikkat etmedim kan testi ne zaman yaptırsam belli olur yoksa tarla işine gideceğim gebelik varsa tarla işine gelemez
canım hiç bişey istemiyo içmem gereken ilaçlar var o yüzden mecbur yemem lazımyoksa akşama kadar aç bıraksan yine dururum bu da iyi değil mecbur zorlancam yani tril tril etek giyiyom wall herşey karnımı sıkıyo yaa sanada oluyo mu?
başka ne dedi kıs anlat anlat
çooooooooook geçmiş olsun canım
innnnşallah kötü bir durum olmaz
peddeki kahverengi akıntıya mı bakıyorlar?
dün benim de wc kağıdına kahverengi çok az bi akıntı geldi.pedde bişey yok. tedirgin oldum.
habire kontrol ediyorum. ped hep sarı.ama tuvalet kağıdına ara ara kahverengi çok az geliyor.
paniklemeyeym diyorum ama..................................
Allah yardımcımız olsun
Eylül mesajını alıntıladım neden böle çıktı
beni de sıkıo her şeeeeeey
çok sinir oluyorum
artık evden hiiiiiiç çıkmıyorum
3-4 günde 1 kere bellllki
evde tiril tirillll oooooh
cnm sen doktora gittin mi
utanmasam sadece iç çamaşırlarıyla gezcem walla
utanmasam sadece iç çamaşırlarıyla gezcem walla
onlar da sıkıyoreeeee
girmedm yazmışım
gitmedim dr a canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?