dün gece kahverengi leke gelmiş biraz ,acile gittik ama bişey yapamayız,yapacak birşey yok ,beta kontrolü yapabiliriz dedi.ultrasonda göremedi.4+3 teyim.Daha çok küçük bebek var bile diyemeyiz dedi.Böyle bi durum yaşayan varmı hanımlar,çok korkuyorum
Kızlar bu arada yarın öğleden sonra ilk kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım. Geçen hafta cumartesi hcg değerim 39 pazar günü de 80 çıkmıştı. Normalde her iki güne bir 2 katına çıkar, benim ertesi gün 2 katına çıkmıştı. Çok merak ediyorum, acaba yarın kaç çıkacak. Ve acaba ikiz olabilir mi? Hcg çok hızlı artıyor ya, heyecan yaptım :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkinizda hayirlisi olsun:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
tekrar deneyebilirsin.
peddeki kahverengi ye mi bakıyorlar?
wc kağıdına az geldi benim akıntı gibi.
önemli midir acaba?
Kızlar bu arada yarın öğleden sonra ilk kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım. Geçen hafta cumartesi hcg değerim 39 pazar günü de 80 çıkmıştı. Normalde her iki güne bir 2 katına çıkar, benim ertesi gün 2 katına çıkmıştı. Çok merak ediyorum, acaba yarın kaç çıkacak. Ve acaba ikiz olabilir mi? Hcg çok hızlı artıyor ya, heyecan yaptım :)))
Merhaba arkadaslarim
Benim bir endisem var (hangimizin yokki su ara)
Simdi cok sukur sukur diyprum yinede benim daha bulantim bas donmem asiri uyku halim falan olmadi henuz. Daha ne istiyon diceksiniz belki ama.. boyle oluncada bi garip galiba..
Allah korusun bisey olsa olumsuz bir durum vs. Benim kanamam falan olur demi? 5 haftalikken bhcg 549.100 cikmisti. Suan yedi haftalik olduk.
Doktor randevum da 25 inde malesef. Bi gitsem rahatlicam belki ama...
Gönlünden hangisinin olması geçiyorsa o olsun inşaAllah :) Beklemek zor oluyor erken öğrenince.Bende cuma günü öğrendim değerim 26,pazartesi tekrarlayacağım.Artışa bakacağız.
Aynı şeyi dün akşam ben de yaşadım. Çok az kahverengi leke gördüm. Eşim doktor, korkma bu çok normal implantasyon, yani bebek yerleştiği için olan normal bir şey dedi. İçini ferah tut arkadaşım. Herkeste olmuyormuş lekelenme ama kahverengi olduğu sürece sıkıntı yokmuş.
pedde mi kahverengi leke vardı canım?
benim pedde sarı ama tuvalet kağıdına çok az ama kahve akıntı geliyor bazen. pedde yok ama.sarı.
adet olmam gereken tarihte kahve akıntım olmuştu.o normal dedi dr. tekrar olursa gel demişti.
şimdi gitmeli miyim sence?
Aynen beklemek zor gerçekten, 9 ay bekleyeceğiz inşallah, hep tatlı heyecan bunlar :) Sağlıklı olsunlar da biz bekleriz inşallah :)
Maşallah kızlar
Çok yeni hamilelikleriniz
Allah tutunmalarini sağlasın yavrularinizin
Ne heyecanlı günler
Sağol canım yaparız ki :)Hamilelikte ınsan böyle herşeyi araştırıp kafasına takıyor canım, hele ilk haftalarda daha fazla
Hiç umursama kendini rahatlat
Kızlar gobeginizi sivazlayarak "Ya Musavvir celle celalu" diyin , en güzel şekli veren demekmiş anlami
Hoşgeldin aramıza arkadaşım hayırlı olsunmerhaba arkadaslar benide listenize alirmisiniz?mesaj sayim yeterli olmadigi icin,kisiye özel mesaj yazamiyorum
Rabbim korktuğun yere uğratma zinşallah,bir an önce normale döner arkadaşım,dualarımız seninleÇok kötüyüm kan verdim beta olcturmeye gidişat kötü sağlıksız yada yeniden dış gebelik.çok korkuyorum kürtaj yapacaklar
İçini ferah tut arkadaşım belki üstüne görmedir filan öyle oluyor mu bilmiyorum ama,güzel düşünelim güzel olsun,hayırlısıyla hiçbir şeycik olmazinşallah fatma abla kendi dr ma gittik baktı işte ultrasonla kese bebek duruyo dedi nedeni belli değil hemşireye 1 saat ped kontrolü yap kanama devam ederse serum takın dedi sonra 1 saat srnra baktı hemşire fazla yok kahverengi ye dönmüş dedi. taburcu olduk. kanama devam ediyo şu an. fazla olursa gel dedi..
bana doktorum dedı kı bu 3 aylık donemde kendını yemek ıcın zorlama dedı canın ne zaman yemek ısterse o zaman ye dedı. zaten 1 2 haftaya kadar bulantıların baslar dedı. o zaman da ne mıgdenı bulandırmıyosa ne karnını doyuruysa onu ye dedı. zaten bulantıları atlattıktan sonra yeterınce ıstahın acılacak dedı :)
dar kıyafetler gıyersen akıntın daha cok olur dedı. ne kadar bol gıyersen o kadar ıyı dedı.oranın yapısı zaten bozulacak ama az bozmus olursun dedı.
Yerleşme kanaması da deniyor o lekeye arkadaşım,Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın,hayırlısıyla Allah'a emanet yavrularımız O'nun izniyle bi şey olmaz kuzucuğuna.Hem 4+3 te hiçbirimizin görünmemişti zaten(istisnalar varsa da bilmiyorum),bırak bebeği keselerimiz bile görünmedi.Nasipse 1 hafta sonra kesesini görürsün annesi.İçini ferah tut,dinlen,ağır iş yapma,bir yerlere uzanma,dua oku.Güzel haberlerle gel inşallahdün gece kahverengi leke gelmiş biraz ,acile gittik ama bişey yapamayız,yapacak birşey yok ,beta kontrolü yapabiliriz dedi.ultrasonda göremedi.4+3 teyim.Daha çok küçük bebek var bile diyemeyiz dedi.Böyle bi durum yaşayan varmı hanımlar,çok korkuyorum
ne tatlı bir drçok şanslısın
ben zorluyorum kendimi su için
sebze ağırlıklı besleniyorum normalde.yemem içmem iyidir laf aramızda
hayatımda bir iki ufak değişiklik yaptım
bakliyatları,fındık bademi falan soktum hayatıma ve sütttt
ilk zamanlar gayet motive yiyorsun ama sonra sevdiğin şeyler bile bayıyor
ilk zamanlar 12 bardk su içiyordum ne yapıp ne edip.karnım davullll gibi geriliyordu çok rahatsız oluyordum.
o kadar şişince panik de yapıyorsun ne oluyor acaba içimde diye.
şimdi normalde ne kadar içiyorsam o kadar içiyorum.belki +bir iki bardak. karnım şişmiyor gayet rahatım
dr un dediğine geliyoruz yani.
çok zorlamayacağım ben de
yine de yemek yemek güzeldir
Benim de öyle canım belirti olsa bi dert olmasa bi dert,bu 8 ay nasıl bitecek hadi hayırlısıMerhaba arkadaslarim
Benim bir endisem var (hangimizin yokki su ara)
Simdi cok sukur sukur diyprum yinede benim daha bulantim bas donmem asiri uyku halim falan olmadi henuz. Daha ne istiyon diceksiniz belki ama.. boyle oluncada bi garip galiba..
Allah korusun bisey olsa olumsuz bir durum vs. Benim kanamam falan olur demi? 5 haftalikken bhcg 549.100 cikmisti. Suan yedi haftalik olduk.
Doktor randevum da 25 inde malesef. Bi gitsem rahatlicam belki ama...
Hadi hayırlısı canım topiğimizin 4. ikiz annesi olursun belki deAyy, sonıcuma tekrar baktım da 39 değil, 46,9 muş ilk değerim. Iki güne bir 3 kat artıyor yani
Ayni durumdayim oglumda kusmaktan bitap dusmustum bu sefer yok sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bir de rahimalti kanamam varmis yatiyorum hep.kendimi hamile gibi hissedemedim insallah kalbini duyarim diye dua ediyorum persembe kontrole gideceğiz 23une kalp atisi icin cagirdi
Sen stres yaparsan bebeğine de yansır annesiSelam kızlar 👭 Nasılsıniz.
Bende bulantilar bir gün çok oluyo diğer gün daha az niye böyle oluyorki pazartesi doktordan randevu alıcam ve ultrasona girmek isticem bakalım ne diyecek... Herşeyi kafaya takar oldum sinir bozucu bir durum :-S
Selam canım aminnn hepimizinkini inşallah
Sağol canım yaparız ki :)
Hoşgeldin aramıza arkadaşım hayırlı olsun
Rabbim korktuğun yere uğratma zinşallah,bir an önce normale döner arkadaşım,dualarımız seninle
İçini ferah tut arkadaşım belki üstüne görmedir filan öyle oluyor mu bilmiyorum ama,güzel düşünelim güzel olsun,hayırlısıyla hiçbir şeycik olmaz
Yararlı bilgiler canım biz de nasiplenmiş olduk,sağol
Yerleşme kanaması da deniyor o lekeye arkadaşım,Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın,hayırlısıyla Allah'a emanet yavrularımız O'nun izniyle bi şey olmaz kuzucuğuna.Hem 4+3 te hiçbirimizin görünmemişti zaten(istisnalar varsa da bilmiyorum),bırak bebeği keselerimiz bile görünmedi.Nasipse 1 hafta sonra kesesini görürsün annesi.İçini ferah tut,dinlen,ağır iş yapma,bir yerlere uzanma,dua oku.Güzel haberlerle gel inşallah
Aynıyız seninle eylülcüm,kendim yazmış gibi okudum
Benim de öyle canım belirti olsa bi dert olmasa bi dert,bu 8 ay nasıl bitecek hadi hayırlısı
Endişelenme diyemicem çünkü kelin ilacı olsa başına sürer misali teyzesi
Hayırlısıyla keseydi,kalp atışlarıydı derken bi görsek rahatlıcaz,bol bol dua edelim
Hadi hayırlısı canım topiğimizin 4. ikiz annesi olursun belki de
Rabbim acil şifalar versin arkadaşım,hayırlısıyla bir an önce geçsin inşallah...
Sen stres yaparsan bebeğine de yansır annesiHepimiz aynı durumdayız,çok endişeliyiz ama kendimize hakim olmamız lazım.Hayırlısıyla hepimiz ultrasonda keselerimizi de görücez kalp atışlarını da duyucaz inşallah
Ayni durumdayim oglumda kusmaktan bitap dusmustum bu sefer yok sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bir de rahimalti kanamam varmis yatiyorum hep.kendimi hamile gibi hissedemedim insallah kalbini duyarim diye dua ediyorum persembe kontrole gideceğiz 23une kalp atisi icin cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?