2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi dün akşam ben de yaşadım. Çok az kahverengi leke gördüm. Eşim doktor, korkma bu çok normal implantasyon, yani bebek yerleştiği için olan normal bir şey dedi. İçini ferah tut arkadaşım. Herkeste olmuyormuş lekelenme ama kahverengi olduğu sürece sıkıntı yokmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu arada yarın öğleden sonra ilk kontrolüme gideceğim, çok heyecanlıyım. Geçen hafta cumartesi hcg değerim 39 pazar günü de 80 çıkmıştı. Normalde her iki güne bir 2 katına çıkar, benim ertesi gün 2 katına çıkmıştı. Çok merak ediyorum, acaba yarın kaç çıkacak. Ve acaba ikiz olabilir mi? Hcg çok hızlı artıyor ya, heyecan yaptım :)))

Hakkinizda hayirlisi olsun:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

tekrar deneyebilirsin.

peddeki kahverengi ye mi bakıyorlar?

wc kağıdına az geldi benim akıntı gibi.

önemli midir acaba?

o önemli değildi r sanırım diyorum ya bn sabah kanama şikayet i le gittim ondan baktılar o sırada kanama kahverengiye döndü dönmeseydi serum takacaklardı şimdi evdeyiz kanama hala devam edio

Ayy, sonıcuma tekrar baktım da 39 değil, 46,9 muş ilk değerim. Iki güne bir 3 kat artıyor yani

Ayni durumdayim oglumda kusmaktan bitap dusmustum bu sefer yok sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bir de rahimalti kanamam varmis yatiyorum hep.kendimi hamile gibi hissedemedim insallah kalbini duyarim diye dua ediyorum persembe kontrole gideceğiz 23une kalp atisi icin cagirdi

Gönlünden hangisinin olması geçiyorsa o olsun inşaAllah :) Beklemek zor oluyor erken öğrenince.Bende cuma günü öğrendim değerim 26,pazartesi tekrarlayacağım.Artışa bakacağız.

Gönlünden hangisinin olması geçiyorsa o olsun inşaAllah :) Beklemek zor oluyor erken öğrenince.Bende cuma günü öğrendim değerim 26,pazartesi tekrarlayacağım.Artışa bakacağız.

Aynen beklemek zor gerçekten, 9 ay bekleyeceğiz inşallah, hep tatlı heyecan bunlar :) Sağlıklı olsunlar da biz bekleriz inşallah :)

pedde mi kahverengi leke vardı canım?

benim pedde sarı ama tuvalet kağıdına çok az ama kahve akıntı geliyor bazen. pedde yok ama.sarı.

adet olmam gereken tarihte kahve akıntım olmuştu.o normal dedi dr. tekrar olursa gel demişti.

şimdi gitmeli miyim sence?

yok canım benim, tuvalet kağıdına bir şey gelmedi, günlük pedde vardı. için rahat etmiyorsa git, çünkü benim adetim 10 gün gecikti.

Selam kızlar 👭 Nasılsıniz.
Bende bulantilar bir gün çok oluyo diğer gün daha az niye böyle oluyorki pazartesi doktordan randevu alıcam ve ultrasona girmek isticem bakalım ne diyecek... Herşeyi kafaya takar oldum sinir bozucu bir durum :-S

Maşallah kızlar
Çok yeni hamilelikleriniz
Allah tutunmalarini sağlasın yavrularinizin
Ne heyecanlı günler

Selam canım aminnn hepimizinkini inşallah
Sağol canım yaparız ki :)
merhaba arkadaslar benide listenize alirmisiniz?mesaj sayim yeterli olmadigi icin,kisiye özel mesaj yazamiyorum
Hoşgeldin aramıza arkadaşım hayırlı olsun
Çok kötüyüm kan verdim beta olcturmeye gidişat kötü sağlıksız yada yeniden dış gebelik. çok korkuyorum kürtaj yapacaklar

Rabbim korktuğun yere uğratma zinşallah,bir an önce normale döner arkadaşım,dualarımız seninle
İçini ferah tut arkadaşım belki üstüne görmedir filan öyle oluyor mu bilmiyorum ama,güzel düşünelim güzel olsun,hayırlısıyla hiçbir şeycik olmaz

Yararlı bilgiler canım biz de nasiplenmiş olduk,sağol
Yerleşme kanaması da deniyor o lekeye arkadaşım,Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın,hayırlısıyla Allah'a emanet yavrularımız O'nun izniyle bi şey olmaz kuzucuğuna.Hem 4+3 te hiçbirimizin görünmemişti zaten(istisnalar varsa da bilmiyorum),bırak bebeği keselerimiz bile görünmedi.Nasipse 1 hafta sonra kesesini görürsün annesi.İçini ferah tut,dinlen,ağır iş yapma,bir yerlere uzanma,dua oku.Güzel haberlerle gel inşallah

Aynıyız seninle eylülcüm,kendim yazmış gibi okudum
Benim de öyle canım belirti olsa bi dert olmasa bi dert,bu 8 ay nasıl bitecek hadi hayırlısı
Endişelenme diyemicem çünkü kelin ilacı olsa başına sürer misali teyzesi
Hayırlısıyla keseydi,kalp atışlarıydı derken bi görsek rahatlıcaz,bol bol dua edelim

Ayy, sonıcuma tekrar baktım da 39 değil, 46,9 muş ilk değerim. Iki güne bir 3 kat artıyor yani

Hadi hayırlısı canım topiğimizin 4. ikiz annesi olursun belki de

Rabbim acil şifalar versin arkadaşım,hayırlısıyla bir an önce geçsin inşallah...
Sen stres yaparsan bebeğine de yansır annesi Hepimiz aynı durumdayız,çok endişeliyiz ama kendimize hakim olmamız lazım.Hayırlısıyla hepimiz ultrasonda keselerimizi de görücez kalp atışlarını da duyucaz inşallah

Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Kizlar nabersiniz? Bugun okudum da sizlere sorim dedim, tecrubeli olanlarimiz var sag kasikta agri varsa kiz, solsa erkek diyo. Dogrumu acaba 😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

awez cnm senn de mi kanaman var bnm rahimde veya kese de yok ama sürekli kanamam var bebek ii kalbi atıyo kese güzel dio.çok korkutuyo insanı

Kızlar slm,

ilk düşükten sonra çok uğramıyorum foruma.

Ama 1 hafta önce hasta olmam gerekiyordu. Olmadım. :) heme idrar tetsi yaptım çift çizgi. Derken 3 gün sonra gece bi kahverengi akıntı geldiki sorma. 3 gündür azala azala bitti deme yeridir bugün. Dün akşam yine idrar testi yaptım. Yine çift çizgi. :)

inatla doktora gitmiyorum. çünkü ilk düşük hikayem şuydu:

Rgl gecikmesindne 7 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 4 gün sonrada düştü. Düşük önceside kahverengi lekelenmem olmuştu. Doktor kromozomal falan dedi. Bide vajinal kontrol etti.

Bekliyorum. Bugün tam 5 hafta oldu . 1 hafta daha bekleyeceğim ve karından baksın istiyorum. Görülür mü 6 haftalıkta.

Bide progesterona inanmıyorum!!!! Düşerse düşer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…