2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seninle ayni durumdayim erken ogrendim.Degerim 26ydi cuma gunu.Pazartesi testi tekrarlamami istedi doktorum.InsaAllah bizde hayirlisiyla saglikli bir sekilde keselerimizi gorup kalp atislarini duyariz:) Beklemekte zor:)

inşallah canım hayırlısıyla keselrimizi ve pıtpıtları da duyarız inşallah... bugün dayanamdım kan testine gittim acilde, 152 çıktı, cuma günü de 57 ydi canım. bu hafta cumartesi tekrar çağırmıştı doktorum, inşallah kesemiz görünür...

ağrın var mıdı cnm düşük de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimide tam tersi diyor erkek sağa yerleşirmiş diye.zamanı gelince ögrenicez ama şimdiden merak sardı dimi

Kimide tam tersi diyor erkek sağa yerleşirmiş diye.zamanı gelince ögrenicez ama şimdiden merak sardı dimi

ya kızlar benim sağ kasığıma bişey batıp çıkıyo bazen her zaman değil ani hareket edince falan. bu normal mi belimede vuruyo ama kesinlikle ağrı değil:44:

MaşaAllah 2 katından fazla yüklsemiş :) Darısı başıma :) Benimde doktorum yarın test yaptırmamı istedi.Test sonucuma göre ilk kontrol zamanımı söyleyecek herhalde.Bakalım yarın kaç çıkacak.Sanırım kesen cumartesiye görünür artışın güzel maşaAllah.

inşallah canım gözükür, çünkü pazar günü memlekete gideceğim o yüzden içim rahat olur görürsem keseyi ... inşallah senin artışında güzel bi şekilde artar yarın...umarım her şey hepimiz için çok güzel olur.................

Kızlar ii dilekleriniz icin saolun.saat bir buçuk gibi kürtaj oldum malesef artık degerin düşmesi beklenecek eger dusmezse dış gebelik tanısı konup ilac tedavisi. Ben mart annesi olamıyorum Allah sizin Çocuklarınızı size bagislasin ins.

bilgilerini yaz cnm senide ekleyelim hayırlı olsun .hoş geldin konumuza

Tesekkür ederim hosbulduk. Bilgilerim söyle.

Yasim 28
yasadigim sehir Almanya
3. bebegim
Kesin dogum tarihimi henüz bilmiyorum diger iki dogumumda sezeryan oldugu icin ,buda sezeryan olacak .
yarin Doktor randevum var hesaplama yapilacak .

Keseyi Yarin görecegim Insallah Allah c.c. izin verirse

Rabbim yardimcın olsun bir daha insallah böyle birsey yasatmasin sana Dualarim seninle arkadasim en kisa zamanda insallah bebegin yine seninle olacaktir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Rabbim yardimcın olsun bir daha insallah böyle birsey yasatmasin sana Dualarim seninle arkadasim en kisa zamanda insallah bebegin yine seninle olacaktir

Amin cnm inşallah. Bu ikinci kere başıma geliyo onda da bir hafta keyfini çıkarmıştım hamileligin bu da böyle oldu. Inşallah kisa zamanda toparlanirim

canım sen kalp atışı duydun muuuuuuuuuuu? listede gördüm şimdi

aynı gün bizimkiler. kese boyuna göre 6. hafta benim,sat a göre 7. hafta.

ben de hafta içi gitsem mi acabaaaaaa?

heyecan yaptımmmm

duydum canım darısı sana olsun inşş sata göre 5+6 yım ama usgde 6+6 yım bir hafta büyüğüz anlayacağın erken yumurtlamışsın dedi dr

cnm belirtilerin neydi

cnm belirtilerin neydi

Benim bi belirtim olmadi bariz. Biz bu sabah beta olcturmeye hastaneye geldik hersey gayet normaldi sadece iki gündür hafif lekelenmem vardı ama çok uzerinde durmadim . Beta sonucum 200 ken dört gun sonra yani bugun 435 cikti. Sonuc ii diil yani. Dr u aradik geldi alttan muayene etti ama tabi gorunmedi. Sadece rahimde bi şey gordu o da sagliksiz gebelik olabilir dedi ve yatis verdi. Rahmi temizleyelim degerin dusmezse dış gebelik tanisi koyup ilac tedavisi yapariz dedi. Su an hastanedeyim

Cenab-i hak muhakak sizin icin hayirli olani vermistir üzülmeyin.Bazen bizim ser bildiklerimizde hayrlar gizlidir, mutlaka bir vakti bir günü vardir .
O'na teslim olunca inanin hersey gönlünüze göre oluyor.Imtihaninizin sonucunu sabrinizla taclandirin sonucu göreceksiniz Allah c.c. izni ile insaallah.
Rabbim gönlünüze göre versin.

ya kızlar benim sağ kasığıma bişey batıp çıkıyo bazen her zaman değil ani hareket edince falan. bu normal mi belimede vuruyo ama kesinlikle ağrı değil:44:

Cnm kasık agrısını ben transferden beri yaşıyorum bazen daha çok bazen az.korkulcak bişey degil dedi dr.da

Cok gecmis olsun canim, Rabbim sifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlim allah sabirlar sifalar versin cok uzuldum..
Bende azonce acilden geliyorum kizlar kahverengi leklerinizi
hafife almayin benin bugun yogunlasinca korktum dr a gittim
acile ve korktugum basima geldi dusuk riskiyle karsi karsiyayim
bence en ufak endisenizde dr unuza gidin.. Belki ufak bisi ama olsun
enazindan neyin ne oldugunu net ogrenmis olursunuz..
Cunku ben bugun resmen bebegimi kaybettim sandim.. Gerci dr cok ic
acici konusmadi 10 gun sonra canlimi degilmi gel gorelim dedi simdi 10 gun gecicek mi???

Cok gecmis olsun canım kac haftalik bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…