2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.
Allah bir daha yaşatmasın.
benim de bugün 6. haftanın ilk günü ,dün tam 5 haftalıkken vajinal hala görünmedi.
doktor hcg yaptırdı en az 2000 olması gerek dedi,
çünkü 3 gün önce 773 tü.
2200 çıktı Allah a şükür.
korkacak bişey yok dedi.
salı gel görünür dedi ama ben heryerde hcg 1500 sonrası kese görünür diye okuyorum.
doktora sordum,bu hcg ile kese görünmemesi normal mi dedim.
tabi dedi 3000 üstü görünen de var dedi,olumsuz düşünmek için hiç bir şey yok şu an elimizde dedi.
ama ben yine de korkuyorum.
salıya kadar nasıl durucam bilemiyorum.

Ben 25 ini bekleyemeyecegim.
Yarin nigar hanima gidiyorum:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Allah gönlüne göre versin canım.
inşallah istediğin sonucu alırsın.

Allah razi olsun.
Boyle bilemeden icimde ne var ne yok:) daha da endisem artacagina gideyim bari rahatlayim dedim.
Umarim hersey hayirli olur.

Allah razi olsun.
Boyle bilemeden icimde ne var ne yok:) daha da endisem artacagina gideyim bari rahatlayim dedim.
Umarim hersey hayirli olur.

ben de aynı durumdayım.
hcg çok düzenli artıyor ama kese görülemedi,doktor olabilir dedi ama insan böyle sanki hamile miyim değil miyim bilemiyor gibi.
dış gebelik ihtimali falan yazıyor nette ama doktorum bunu düşündürecek hiç bir şey yok elimizde,salıya görünür dedi.

mrb arkadaşlar bende 2015 martta ikinci kez anne olucam allah nasip ederse.burada hem sizin heyecaninizi mutlulugunuzu paylaşmak hemde kendi mutluluguma ortak etmek isterim herkese sağlıklı bebisler nasip olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım.Allah kısa zamanda bebeğinin sağlık haberini almayı nasib etsin.
beklenen doğum martın kaçı canım?

Hayrlı olsunnn :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayırlı olsun canım.Allah kısa zamanda bebeğinin sağlık haberini almayı nasib etsin.

lyly cnm kanama hala devam ediyor kendimi telkin ediyorum mutluyum diye ama aktığını hissettikçe wc ye gittikçe kötü oluyorum

arkadaşlar vajinal ultrasonun bir zararı yok biliyorum önceki hamileliğimde de bakılmıştı ,sorun olmadı Allah a şükür ama
şu aletin ucuna sürülen jel acaba zararlı değil mi ,
sonuçta hamileyken böyle ilaç gibi şeylerden uzak durmaya çalışıyoruz.

yarın doktora gidicem inşallah henüz. kaç haftalik bilmiyorum ama kendi hesabima göre Martin ortasına denk geliyor inşallah birlikte beklicez burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…