lyly cnm kanama hala devam ediyor kendimi telkin ediyorum mutluyum diye ama aktığını hissettikçe wc ye gittikçe kötü oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar doktor bana haftaya kalp atislari icin gel dedi ama gun soylemedi. Ne zaman duyulur kalp atisi garanti olsun oyle gidim diyorum
canım çok değişiyor ama kese görüldükten 10 gün sonra çağırıyor genelde doktorlar.
ne tatlı bir drçok şanslısın
ben zorluyorum kendimi su için
sebze ağırlıklı besleniyorum normalde.yemem içmem iyidir laf aramızda
hayatımda bir iki ufak değişiklik yaptım
bakliyatları,fındık bademi falan soktum hayatıma ve sütttt
ilk zamanlar gayet motive yiyorsun ama sonra sevdiğin şeyler bile bayıyor
ilk zamanlar 12 bardk su içiyordum ne yapıp ne edip.karnım davullll gibi geriliyordu çok rahatsız oluyordum.
o kadar şişince panik de yapıyorsun ne oluyor acaba içimde diye.
şimdi normalde ne kadar içiyorsam o kadar içiyorum.belki +bir iki bardak. karnım şişmiyor gayet rahatım
dr un dediğine geliyoruz yani.
çok zorlamayacağım ben de
yine de yemek yemek güzeldir
Hani erken giderim duyamayiz strese girerim kac haftalikken duyulur bugun 5+6 yim
ewet canım :) be sebze et sut yogurt cerez fln gunluk hayatımda da tuketıyodum.dr belkı bu yyuzden extra bısey demedı. ama dr um gayet tatlı bı hatun :)
canım hiç bişey istemiyo içmem gereken ilaçlar var o yüzden mecbur yemem lazımyoksa akşama kadar aç bıraksan yine dururum bu da iyi değil mecbur zorlancam yani tril tril etek giyiyom wall herşey karnımı sıkıyo yaa sanada oluyo mu?
başka ne dedi kıs anlat anlat
canım ben de bekliyorum salıyı,dün keseyi görememek baya moralimi bozdu.
sen nasılsın ?
ewet tatlım bana da oluyo. normalde gıydıgım pantolonlar esortmanlar sımdı karnımı sıkıyo. yanı tam olarak sıkmakta degıl rahatsız edıyo. bol seyler gıyıyorum bu yuzden.
yawrum sımdılık bunları soyledı.gunde mutlaka 1 2 tane cevız ye dedı. 10 gun sonra kalp atısları ıcın gelırsın dedı. kalp atısını duyduktan snra da test yapıcakmıs.bıraz pahalı testler oldgnu soyledı ama ne testı oldgnu bılmıyorum. kan demır wıtamın flndır belkı.. bu testler neler bılıyo musun ?
canım işte o senin bebeğin gelişimine bağlı,bazıları 4. haftada kese görüyor bazısı da 6. haftaya kadar bekliyor.
o yüzden 7. haftayla 9. hafta arası genelde duyuluyor .
senin 6+0 olduğundan itibaren 7. haftaya girmiş olacaksın.
ama mesela keseni geç gördüysen,kalp atışı da daha geç duyulabilir canım.
bak ben mesela 5+1 galiba bugün ama dün vajinal bile keseyi göremedi doktor,gerçi bekle normal diyor ama ben çok endişelendim.
inşallah salı tekrar çağırdı ,bakalım görünecek mi.
şimdi ben Allah ın izniyle salı kesemi görürsem tabi ki kalp atışını da en az 1 hafta 10 gün sonra duyarım heralde.
canım işte o senin bebeğin gelişimine bağlı,bazıları 4. haftada kese görüyor bazısı da 6. haftaya kadar bekliyor.
o yüzden 7. haftayla 9. hafta arası genelde duyuluyor .
senin 6+0 olduğundan itibaren 7. haftaya girmiş olacaksın.
ama mesela keseni geç gördüysen,kalp atışı da daha geç duyulabilir canım.
bak ben mesela 5+1 galiba bugün ama dün vajinal bile keseyi göremedi doktor,gerçi bekle normal diyor ama ben çok endişelendim.
inşallah salı tekrar çağırdı ,bakalım görünecek mi.
şimdi ben Allah ın izniyle salı kesemi görürsem tabi ki kalp atışını da en az 1 hafta 10 gün sonra duyarım heralde.
canım ya ben de pek giremedim birkaç gündür seni yeni okudum,üzüldüm ama inşallah bir şey olmayacak canım.
Allah korursa hiç bir şey olmaz.
görümcemin kızının da kanaması olmuştu,uzun süre de hareket ettikçe devam etti.
hatta bana geleceklerdi,gelemedi asansöre kadar birkaç merdiven bile çıkamam demişti.
şimdi ikizleri 1,5 yaşında:)
ıyıyım canım :) bız keseyı gorduk Allaha sukur 22 tem de kalp atısı ıcın gıdıcem. dr kalp atısını duyduktn snra test yapcaz dedı.ne testıdır kı bu bı fıkrın war mı ?
ben kalp atısını duyduktan snra mı saglık ocagına gıdıp ben hamıleyım dıcem ?
Benim de sat 8 haziran,bugün 6+0 olduk canım bizi de salı günü çağırdı doktorumuz
Hemen hemen aynı gideriz belki gelişmelerde,sağlıkla...
Güzel haberlerle dönelim inşallah
Ben size bişey danışmak Istiyorum kızlar güncel konu bulamadım ben istanbulda yeniyim ve hangi hastanede takibimi yaptirmaliyim bilmiyorum bi tavsiye verin
Ben size bişey danışmak Istiyorum kızlar güncel konu bulamadım ben istanbulda yeniyim ve hangi hastanede takibimi yaptirmaliyim bilmiyorum bi tavsiye verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?