2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lyly cnm kanama hala devam ediyor kendimi telkin ediyorum mutluyum diye ama aktığını hissettikçe wc ye gittikçe kötü oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya ben de pek giremedim birkaç gündür seni yeni okudum,üzüldüm ama inşallah bir şey olmayacak canım.
Allah korursa hiç bir şey olmaz.
görümcemin kızının da kanaması olmuştu,uzun süre de hareket ettikçe devam etti.
hatta bana geleceklerdi,gelemedi asansöre kadar birkaç merdiven bile çıkamam demişti.
şimdi ikizleri 1,5 yaşında:)

Selam kizlar doktor bana haftaya kalp atislari icin gel dedi ama gun soylemedi. Ne zaman duyulur kalp atisi garanti olsun oyle gidim diyorum

Selam kizlar doktor bana haftaya kalp atislari icin gel dedi ama gun soylemedi. Ne zaman duyulur kalp atisi garanti olsun oyle gidim diyorum

canım çok değişiyor ama kese görüldükten 10 gün sonra çağırıyor genelde doktorlar.

Son düzenleme:
canım çok değişiyor ama kese görüldükten 10 gün sonra çağırıyor genelde doktorlar.

Hani erken giderim duyamayiz strese girerim kac haftalikken duyulur bugun 5+6 yim

ewet canım :) be sebze et sut yogurt cerez fln gunluk hayatımda da tuketıyodum.dr belkı bu yyuzden extra bısey demedı. ama dr um gayet tatlı bı hatun :)

Hani erken giderim duyamayiz strese girerim kac haftalikken duyulur bugun 5+6 yim

canım işte o senin bebeğin gelişimine bağlı,bazıları 4. haftada kese görüyor bazısı da 6. haftaya kadar bekliyor.
o yüzden 7. haftayla 9. hafta arası genelde duyuluyor .
senin 6+0 olduğundan itibaren 7. haftaya girmiş olacaksın.
ama mesela keseni geç gördüysen,kalp atışı da daha geç duyulabilir canım.
bak ben mesela 5+1 galiba bugün ama dün vajinal bile keseyi göremedi doktor,gerçi bekle normal diyor ama ben çok endişelendim.
inşallah salı tekrar çağırdı ,bakalım görünecek mi.
şimdi ben Allah ın izniyle salı kesemi görürsem tabi ki kalp atışını da en az 1 hafta 10 gün sonra duyarım heralde.

ewet tatlım bana da oluyo. normalde gıydıgım pantolonlar esortmanlar sımdı karnımı sıkıyo. yanı tam olarak sıkmakta degıl rahatsız edıyo. bol seyler gıyıyorum bu yuzden.

yawrum sımdılık bunları soyledı.gunde mutlaka 1 2 tane cevız ye dedı. 10 gun sonra kalp atısları ıcın gelırsın dedı. kalp atısını duyduktan snra da test yapıcakmıs.bıraz pahalı testler oldgnu soyledı ama ne testı oldgnu bılmıyorum. kan demır wıtamın flndır belkı.. bu testler neler bılıyo musun ?

canım ben de bekliyorum salıyı,dün keseyi görememek baya moralimi bozdu.
sen nasılsın ?

ıyıyım canım :) bız keseyı gorduk Allaha sukur 22 tem de kalp atısı ıcın gıdıcem. dr kalp atısını duyduktn snra test yapcaz dedı.ne testıdır kı bu bı fıkrın war mı ?
ben kalp atısını duyduktan snra mı saglık ocagına gıdıp ben hamıleyım dıcem ?

canım belki de bu bağışıklı testleridir.
toxoplazma,su çiçeği vs. bağışıklığın var mı diye.

Ozaman ben haftaya gideym :) insallah sende keseyi gorursun sali gunu canim stres bitmiyo hic keseyi gorucem mi kalp atisini duyucam mı sonra aman dusmesin cinsiyetiydi falani filani 9 ay boyle gecicek

nokta

Benim de sat 8 haziran,bugün 6+0 olduk canım bizi de salı günü çağırdı doktorumuz
Aramızda 1 gün var,o yüzden göremedin diye moralini bozma annesi...
Hemen hemen aynı gideriz belki gelişmelerde,sağlıkla...
Güzel haberlerle dönelim inşallah

Son düzenleme:

inşallah canım ya yarın başka bi dr a gene gideceğim

maşallah canım Allah tamamına erdirsin.
hcg kaçtı keseyi gördüğünde biliyormusun ?
ben ısrarla sordum 2200 değerle kesenin görünmemesi normal mi diye.
evet dedi bazen 3000 üstüne kadar görmediğimiz oluyor dedi.
rahim içi gebelikle uyumlu ve burada kese oluşacakmış gibi duran bir alan var ama tam görünmüyor dedi.
salı çağırdı,endişe edecek bir şey yok dedi ama
ben geldiğimden beri nette araştırıyorum.

Ben size bişey danışmak Istiyorum kızlar güncel konu bulamadım ben istanbulda yeniyim ve hangi hastanede takibimi yaptirmaliyim bilmiyorum bi tavsiye verin

Benim de sat 8 haziran,bugün 6+0 olduk canım bizi de salı günü çağırdı doktorumuz
Hemen hemen aynı gideriz belki gelişmelerde,sağlıkla...
Güzel haberlerle dönelim inşallah

inşallah canım senin ilk kontrol mu keseyi görmedin mi daha?
canım belki de bu geç görülme ihtimaline karşı aslında doktorlar ilk kontrol için biraz geç çağırıyor ama ben dayanamayıp hemen başka doktora gittim.
bizim tanıdık olan doktorum da bana bu hafta ortası için gel demişti ,yani onun demesine göre benim kontrol gününe daha var.
ama işte gel de anlat:)

Istanbulun neresinde oldugunu soylersen daha iyi olur canim

nokta

canım gebeliğin sorunlu olmadığı sürece istediğin yere yaptırabilirsin bence,çok ünlü yerlere gidip çok paralar ödemenin gereği yok.
çünkü yapılan şey sadeec takip.
bu benim düşüncem tabi.
ama herhangi bir sorunda da tabi en az 3 doktora danışmak gerek bence.

kızlar çok teşekkürler evet istanbulda bir sürü doktor bir sürü hastane bilemiyorum hangisi iyidir öyle özel sigorta fln tok bende ssk anlaşmalı orta yollu bir hastane arıyorum açıkçası 4 leventteyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…