Ozaman ben haftaya gideym :) insallah sende keseyi gorursun sali gunu canim stres bitmiyo hic keseyi gorucem mi kalp atisini duyucam mı sonra aman dusmesin cinsiyetiydi falani filani 9 ay boyle gecicek
nokta
Allah hepimize hayırlı haberlerle dönmeyi nasib etsin canım.
arkadaşlar siz hcg kaç iken kese gördünüz bilen ve beni bilgilendirecek olan var mı acaba?
ıyıyım canım :) bız keseyı gorduk Allaha sukur 22 tem de kalp atısı ıcın gıdıcem. dr kalp atısını duyduktn snra test yapcaz dedı.ne testıdır kı bu bı fıkrın war mı ?
ben kalp atısını duyduktan snra mı saglık ocagına gıdıp ben hamıleyım dıcem ?
Selam kizlar doktor bana haftaya kalp atislari icin gel dedi ama gun soylemedi. Ne zaman duyulur kalp atisi garanti olsun oyle gidim diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben 6000 lerdeyken gordum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama onun öncesinde gidip de göremediğin oldu mu hiç canım.
aslında keşke ben de doktorumu dinleyip hemen gitmeseydim de 6000 lere gelince belki direk karından görünürdü.
şimdi böyle görünmedi,ne zaman görünecek diye endişeleniyorum.
1600 lerdeyken gittim alttan bakti coook minikti, 5 gun sonra tekrar cagirdi. Korkma canim, gorunur insallahh. Seninki de cok miniktir doktorda nasilsa tekrar cagiracak diye cok incelememistir
inşallah canım,salı gidicem inşaallah o zaman 5000 lere ulaşmış olacak .Allah ın izniyle.
canım aslında kanama benim de telaş yapacağım bir şey olurdu açıkçası.cnm seni n hiç telaş yapacak durumun yok stres yapıp bebeğinide strese sokma bende geç gördüm keseyi hergün listeye bakardı m benden sonraki ler kese görmüş ben hala görememişim herkezin ki farklı oluyo bak ben şu an daha büyük stres yaşıyorum keşke bekleseydim de kanamam olmasaydı
Kızlar ii dilekleriniz icin saolun.saat bir buçuk gibi kürtaj oldum malesef artık degerin düşmesi beklenecek eger dusmezse dış gebelik tanısı konup ilac tedavisi. Ben mart annesi olamıyorum Allah sizin Çocuklarınızı size bagislasin ins.
cnm seni n hiç telaş yapacak durumun yok stres yapıp bebeğinide strese sokma bende geç gördüm keseyi hergün listeye bakardı m benden sonraki ler kese görmüş ben hala görememişim herkezin ki farklı oluyo bak ben şu an daha büyük stres yaşıyorum keşke bekleseydim de kanamam olmasaydı
Benim de sat 8 haziran,bugün 6+0 olduk canım bizi de salı günü çağırdı doktorumuz
Aramızda 1 gün var,o yüzden göremedin diye moralini bozma annesi...
Hemen hemen aynı gideriz belki gelişmelerde,sağlıkla...
Güzel haberlerle dönelim inşallah
ama onun öncesinde gidip de göremediğin oldu mu hiç canım.
aslında keşke ben de doktorumu dinleyip hemen gitmeseydim de 6000 lere gelince belki direk karından görünürdü.
şimdi böyle görünmedi,ne zaman görünecek diye endişeleniyorum.
ewet tatlım bana da oluyo. normalde gıydıgım pantolonlar esortmanlar sımdı karnımı sıkıyo. yanı tam olarak sıkmakta degıl rahatsız edıyo. bol seyler gıyıyorum bu yuzden.
yawrum sımdılık bunları soyledı.gunde mutlaka 1 2 tane cevız ye dedı. 10 gun sonra kalp atısları ıcın gelırsın dedı. kalp atısını duyduktan snra da test yapıcakmıs.bıraz pahalı testler oldgnu soyledı ama ne testı oldgnu bılmıyorum. kan demır wıtamın flndır belkı.. bu testler neler bılıyo musun ?
Benim de sat 8 haziran,bugün 6+0 olduk canım bizi de salı günü çağırdı doktorumuz
Aramızda 1 gün var,o yüzden göremedin diye moralini bozma annesi...
Hemen hemen aynı gideriz belki gelişmelerde,sağlıkla...
Güzel haberlerle dönelim inşallah
Tatlımm Benim sat 1haziran ben bugün 6+0 ım yanlış mı yazdın yoksa benmi kendimi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı😄 zaten bu hafta işlerinden hiç de anlamıyorum
Tatlım endişelenme benim 2900 le karından göründü ama cihazdan cihazada farkediyor
geçmiş olsun canım.
Allah bir daha yaşatmasın.
benim de bugün 6. haftanın ilk günü ,dün tam 5 haftalıkken vajinal hala görünmedi.
doktor hcg yaptırdı en az 2000 olması gerek dedi,
çünkü 3 gün önce 773 tü.
2200 çıktı Allah a şükür.
korkacak bişey yok dedi.
salı gel görünür dedi ama ben heryerde hcg 1500 sonrası kese görünür diye okuyorum.
doktora sordum,bu hcg ile kese görünmemesi normal mi dedim.
tabi dedi 3000 üstü görünen de var dedi,olumsuz düşünmek için hiç bir şey yok şu an elimizde dedi.
ama ben yine de korkuyorum.
salıya kadar nasıl durucam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?