2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım belki de bu bağışıklı testleridir.
toxoplazma,su çiçeği vs. bağışıklığın var mı diye.
sağlık ocağına istediği zaman gidebilirsin canım.
ben kan testimi sağlık ocağında yaptırmıştım,pozitif çıkınca hemen aile hekimim ebelere kart çıkarttı benim için.
ebe de 1 ay sonra gel dedi,arada herhangi bir olumsuzluk olursa da bizi haberdar et dedi o kadar canım.

Selam kizlar doktor bana haftaya kalp atislari icin gel dedi ama gun soylemedi. Ne zaman duyulur kalp atisi garanti olsun oyle gidim diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimki 7+2 de cagirdi kalp atisi icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben 6000 lerdeyken gordum

ama onun öncesinde gidip de göremediğin oldu mu hiç canım.
aslında keşke ben de doktorumu dinleyip hemen gitmeseydim de 6000 lere gelince belki direk karından görünürdü.
şimdi böyle görünmedi,ne zaman görünecek diye endişeleniyorum.

1600 lerdeyken gittim alttan bakti coook minikti, 5 gun sonra tekrar cagirdi. Korkma canim, gorunur insallahh. Seninki de cok miniktir doktorda nasilsa tekrar cagiracak diye cok incelememistir

inşallah canım,salı gidicem inşaallah o zaman 5000 lere ulaşmış olacak .Allah ın izniyle.

inşallah canım,salı gidicem inşaallah o zaman 5000 lere ulaşmış olacak .Allah ın izniyle.

cnm seni n hiç telaş yapacak durumun yok stres yapıp bebeğinide strese sokma bende geç gördüm keseyi hergün listeye bakardı m benden sonraki ler kese görmüş ben hala görememişim herkezin ki farklı oluyo bak ben şu an daha büyük stres yaşıyorum keşke bekleseydim de kanamam olmasaydı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aslında kanama benim de telaş yapacağım bir şey olurdu açıkçası.
ama senin haftan da az değil adet günün geçer geçmez kanaman olsaydı daha tehlikeliydi bence.
bu şekilde olup da sağlıklı olarak gebeliği ilerleyen çok kişi var.
benimde bir tanıdığım olmuştu böyel hatta hastanede bile yattı 2 defa ,ama geçen ay bebeği doğdu erken doğum da değildi,yani Allah nasib edecek oldu mu kanama fazla bile olsa birşey olmuyor canım.
ama haklısın gerçekten insanı korkutuyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı sana da bana da bütün hamilelere de nasib etsin.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım.. Allah tekrarını göstermesin...

Canim cok gecmis olsunnn.. Kanaman icin dr ne dedi peki.. İlac verdi mi?
Bugun bende acilden gittim kanamam var diye kesem yerinde duruo allaha sukur
ama dusuk riski dedi ilac verdi.. 10 gun sora kalp atislarina bakaim yasiyor mu dedi cok kotuyum
yaa cok.moralim bozuldu dusmemis diye sewinirken yasayip yasamama
riski var simdi ..

Tatlımm Benim sat 1haziran ben bugün 6+0 ım yanlış mı yazdın yoksa benmi kendimi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı😄 zaten bu hafta işlerinden hiç de anlamıyorum

Tatlım endişelenme benim 2900 le karından göründü ama cihazdan cihazada farkediyor

ne testi yapacakki cnm benim dr.da test istedi kan ve idrar .80 lira tutuyormuş.

rubella ve toksoplazma testleri biraz pahalı olabilir sadece

cnm 6+0 olduğuna eminmisin .benim dün 6+1 di ve sat 30 mayıs ve doğum tarihi 6 mart :26:

canım arkadaş 5+0 demek istemiştir.
ben de 6. haftama yeni girdim yani 5+ lardayım.
6. hafta deyince biraz kafa karışıklığı oluyor.
6. hafta demek 5+0 dan itibaren demek oluyor.

cnm özleminkide 3000 de görünmemişti.

benim 2000 li değerlerde görünmüştü ama çoğu kişi daha geç gördü sanki.

sana diyorum bak senin kız nazlı annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…