2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda yaramazlıklarını konuşalım ....Gerçekten aranızdan ayrılmak istemiyorum rabbim ayırmasın 😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zararlı değildir cnm ama ne gerek var vajinal usgye karından da görünüyor 3 gün daha bekler karından görürüm sevmiyorum ben diğerini

geçmiş olsun cnm sen iyi olda bebek yine olur inşallah dış gebelik değildir .

kanamam için kesin bir şey diyemiyo canım ama ne kese yanında çevresinde ne de rahimde kanama yok proluton iğne haftada 2 kere kullanıyorum gittik işte bgn ped kontrolü yaptı ebe kırmızı kanama 1 saat sonra kahverengi ye döndü dr taburcu etti. eve geldik kanama devam ediyordu dru aradım çok çok fazla olursa gel dedi ağrılı olursa dedi ..bide bnm tüp bebek 2. denemem de kaldım. bende öyle tam sevinemiyorum ki kanama drvam ettikçe nasıl sevinebiliriz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah cnm genç yaşta 3.çocuk

hangi dr. dedi bunu.madem riskli neden 10 gün bekletiyor cnm .dikkat et kendine dinlen bol bol

usg de bebeği kalp atışını görmedinizmi cnm

Son düzenleme:
maşallah canım ,bakalım ben çok telaş yaptım kendime.

Yapma tatlım sakın yapma gebelik doğal bir olaydır o yüzden rahat olmaya calış doktorun sana ne gün gel dediyse o zaman git endişelenme. Herkesin bünyesi bir değil kıyaslama yapmamaya çalış 😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkeslere geçmiş olsun. Ablacım bizim kesemiz görünmüştü ama dün doktora gittik kese içinde bebek göremedi bide 3 ultrason görüntüsün de dün ekledim yuvarlak tı aonra 2 görüntü de fasulye gibiydi napacaz bilemedik Çarşamba tekrar gidicez dün gelişime göre 5 hafta 6 gündü reglm göre 6 hafta 6 günmüş

Burayı okudum moralim bozuldu kızlar dua edelim

cnm özleminkide 3000 de görünmemişti.

benim 2000 li değerlerde görünmüştü ama çoğu kişi daha geç gördü sanki.

sana diyorum bak senin kız nazlı annesi

canım benim ya inşallah öyledir ,doktora göre de sorun yok yani bunun için hiç bir belirtin yok dedi,rahat old edi.
ayrıca kız yazdığın da dikkatimden kaçmadı canım.hoşuma gitti :),2 oğlum olduğu niçin.
Allah hayırlısını versin kız olursa sevinirim ama erkek de olsa ben bebek istiyorum yani yine de çok mutlu olurum:)
Allah nasib etsin canım hepimize gönlümüzdekini,sana da Rabbim sağlıklı erkek bebiş versin ,belki de ikizdir seninki.
arada kaçırdım belki de ama öyle bir beklenti vardı değil mi senin için.

canım inşallah sende de bir sorun yoktur.
insan hamile olduğuna bile sevinemiyor sanki değil mi.
Allah hepimize hayırlı sağlık haberleri nasib etsin canım,
belkide bir ay sonra bu günleri anıp gülcez ,ne kadar da telaşlanmıştık falan diycez inşallah canım.

Son düzenleme:

aminn amin canım.
bu iftar vakti Rabbim kabul etsin dualarımızı.

Allahim yardimcimiz olsun. İns sorunsuz gecer rabbim kucagimiza almayi saglika nasib etsin ins. Dua etmekten baska bisey gelmiyor
elimizden. Bu mubarek gunlerde rabbim uzmesin bizi ins.

hangi dr. dedi bunu.madem riskli neden 10 gün bekletiyor cnm .dikkat et kendine dinlen bol bol

usg de bebeği kalp atışını görmedinizmi cnm
Valla dr ismini bilmiom camim zubeyde hanim dogum hastanesine gittim acilde bir dr vardi
Ultrasonda baya baktilar ekran onlara donukti ben bisi gormedim ve duymadim
ultrason cikrisini verdi kesrn yerinde duruo deyince bir ohhh cektim goz yaslarimi silldim
ama ekrana uzun uzun baktilar ebe ve dr baya bi beklediler
Suan degerlendirmk icinerken dedi muhtemelen kalp atislari vardi
ama bisiler ters heralde anlamadim cok bisi demedi.. Offff cokk kotu bisi allah
kimseye gostermesin yasatmasin..

ablacım erken öğrendik bu panik Ondan hehal de allah bize yardım etsin mübarek günler yüzünüze gülsün

çok sevindim özlem Allah tamamına erdirsin .yatmaktan ve duadan başka çaren yok.ben 13.haftada felaket kanama geçirdim şükür bişey olmadı.parçalar düşürdüm.iğnen iyi bende vuruldum hala haftada 1 vuruluyorum.Allah'a emanet ol.

demi ya kucağımıza alana kadar rahat yok rabbim hepsini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…