Kızlar ii dilekleriniz icin saolun.saat bir buçuk gibi kürtaj oldum malesef artık degerin düşmesi beklenecek eger dusmezse dış gebelik tanısı konup ilac tedavisi. Ben mart annesi olamıyorum Allah sizin Çocuklarınızı size bagislasin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım gözükür, çünkü pazar günü memlekete gideceğim o yüzden içim rahat olur görürsem keseyi ... inşallah senin artışında güzel bi şekilde artar yarın...umarım her şey hepimiz için çok güzel olur.................
çok sevindim özlem Allah tamamına erdirsin .yatmaktan ve duadan başka çaren yok.ben 13.haftada felaket kanama geçirdim şükür bişey olmadı.parçalar düşürdüm.iğnen iyi bende vuruldum hala haftada 1 vuruluyorum.Allah'a emanet ol.
geçmiş olsun canım.
Allah bir daha yaşatmasın.
benim de bugün 6. haftanın ilk günü ,dün tam 5 haftalıkken vajinal hala görünmedi.
doktor hcg yaptırdı en az 2000 olması gerek dedi,
çünkü 3 gün önce 773 tü.
2200 çıktı Allah a şükür.
korkacak bişey yok dedi.
salı gel görünür dedi ama ben heryerde hcg 1500 sonrası kese görünür diye okuyorum.
doktora sordum,bu hcg ile kese görünmemesi normal mi dedim.
tabi dedi 3000 üstü görünen de var dedi,olumsuz düşünmek için hiç bir şey yok şu an elimizde dedi.
ama ben yine de korkuyorum.
salıya kadar nasıl durucam bilemiyorum.
Aynen ben de öyleyimçarşamba randevum ve dr değiştirdim..önceki dr da bana bir hafta sonra bakalım canlı mi dedi..bu cümle gerçekten korkutuyor ınsani..ve zaman geçmek bilmiyor..Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..
senin kese göründü mü canım
Evet canım 5+5de göründü..ama içinde bebek görünmedi..hcg de 2500 filandi..şimdi 6+5de tekrar gideceğim..umarım erken değildir..
Ayy canlı mı demek ne demek öyle içim burkuldu.Umarım fazla fazla sağlıklıdır.
Ozlem gecmis olsun birkc gundr girmiyordm o yuzden yeni gordum insllh kotu bisey olmz dualrm seninle :)allah razı olsun cnm evet çok sağol dua et bana
inşallah canım senin ilk kontrol mu keseyi görmedin mi daha?
canım belki de bu geç görülme ihtimaline karşı aslında doktorlar ilk kontrol için biraz geç çağırıyor ama ben dayanamayıp hemen başka doktora gittim.
bizim tanıdık olan doktorum da bana bu hafta ortası için gel demişti ,yani onun demesine göre benim kontrol gününe daha var.
ama işte gel de anlat:)
Tatlımm Benim sat 1haziran ben bugün 6+0 ım yanlış mı yazdın yoksa benmi kendimi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı😄 zaten bu hafta işlerinden hiç de anlamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm 6+0 olduğuna eminmisin .benim dün 6+1 di ve sat 30 mayıs ve doğum tarihi 6 mart :26:
canım arkadaş 5+0 demek istemiştir.
ben de 6. haftama yeni girdim yani 5+ lardayım.
6. hafta deyince biraz kafa karışıklığı oluyor.
6. hafta demek 5+0 dan itibaren demek oluyor.
Evet o.hayat hastanesinde kimi cnm .benim rahim filmini çekmişti o bayan.
Aynen ben de öyleyimçarşamba randevum ve dr değiştirdim..önceki dr da bana bir hafta sonra bakalım canlı mi dedi..bu cümle gerçekten korkutuyor ınsani..ve zaman geçmek bilmiyor..Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?