2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun.Duygularini ve yasadiklarini cok iyi anliyorum.Ayni seyleri gecen sene ekim anneleri topiginde yasadim.Dis gebelikten suphelendi doktor kan degerime gore ama henuz kese olusmamisti tam olarak bilinemedi.Kendiliginden dustu.Rabbim tez zamanda aratmadan hayirlisiyla saglikli bir sekilde gobusunu doldursun insaAllah.

Amin canim insaAllah.Rabbim gonlumuzdekini versin insaAllah hayirlisiysa.

allah razı olsun cnm evet çok sağol dua et bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ben de öyleyim çarşamba randevum ve dr değiştirdim..önceki dr da bana bir hafta sonra bakalım canlı mi dedi..bu cümle gerçekten korkutuyor ınsani..ve zaman geçmek bilmiyor..Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar geçmiş olsun hepinize şimdi okudum yazılanları.allahım yavrularımızı korusun.

senin kese göründü mü canım

Herkese merhaba ben aranızda yeniyim Allah izin verirse mart annesi adayıyım..

hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Benim SAT 24 mayıs ilk testimi 4 temmuzda yaptım o gün gittiğim doktor kan testi yapmadı önce ultrasonla baktı keseyi gördü 4 haftalık dedi kese de 4.5 mm filandı 11 temmuzda başka bi doktora gittim o da 6 haftalık dedi kese de 1.5 cm olmuştu kesenin boyu iyi boş deil dedi ama kalp atışım henüz yok umarım her şey yolundadır bana 2 hafta sonra tekrar doktora git duyarsın dedi.

kullandığım ilaçlar günde 1 tane progestan 100mg günde 1 tane decavit günde 3 tane folicplus... sizce bu ilaçlar normal mi bana çok geldi

ve aranıda Kayseride olan var mııı ???

Yok canım doktorumuz bu salı gelin kesemizi görelim demişti,biz de sabırsızlıkla salı gününü bekliyoruz
Dediğin gibi gel de bize anlat,mart anneleri olarak hepimiz mi pinpirikliyiz,evhamlıyız ne

Son düzenleme:

Canım son adetimin ilk gününü girdim yani 8 haziran olacak şekilde girdiğimde 14 mart çıktı,ben mi yanlış yaptım acaba
Ya da ben daha mı gerideyim neyim ben anlamadım şimdi :)

cnm 6+0 olduğuna eminmisin .benim dün 6+1 di ve sat 30 mayıs ve doğum tarihi 6 mart :26:

Canım son adetimin ilk gününü girdim (yani 8 haziran) o şekilde girdiğimde 14 mart çıktı,ben mi yanlış yaptım acaba
Ya da nasıl hesaplıyoruz? :44:
Bat da 6 temmuzdu...
Bugün 5+1 yani 6. hafta oluyormuş ya,dün de 5+0 yani 6. haftaymış.
Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar,bu konularda iyi olduğum söylenemez,ben de öğrenmiş olayım sayenizde

Son düzenleme:
canım arkadaş 5+0 demek istemiştir.
ben de 6. haftama yeni girdim yani 5+ lardayım.
6. hafta deyince biraz kafa karışıklığı oluyor.
6. hafta demek 5+0 dan itibaren demek oluyor.

Evet arkadaşım şimdi son adet tarihimizin ilk gününden hesaplıyoruz di mi?
8 haziran sat.
Bugün 5+1 yani 6. hafta oluyormuş ya,dün de 5+0 yani 6. haftaymış.
Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar,bu konularda iyi olduğum söylenemez,ben de öğrenmiş olayım sayenizde

Bizde Çarşamba doktora gidicez aynı cümleye bende şahit oldum üstelik Çarşamba 6 hafta 3 günlük olcak bilmiyorm çok erken öğrendik o yüzden bu panik halimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…