- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Herkese merhaba ben aranızda yeniyim Allah izin verirse mart annesi adayıyım..
hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Benim SAT 24 mayıs ilk testimi 4 temmuzda yaptım o gün gittiğim doktor kan testi yapmadı önce ultrasonla baktı keseyi gördü 4 haftalık dedi kese de 4.5 mm filandı 11 temmuzda başka bi doktora gittim o da 6 haftalık dedi kese de 1.5 cm olmuştu kesenin boyu iyi boş deil dedi ama kalp atışım henüz yokumarım her şey yolundadır bana 2 hafta sonra tekrar doktora git duyarsın dedi.
kullandığım ilaçlar günde 1 tane progestan 100mg günde 1 tane decavit günde 3 tane folicplus... sizce bu ilaçlar normal mi bana çok geldi
ve aranıda Kayseride olan var mııı ???
Sorma canm yaöyle söyledi birden, uyku tutmuyor o günden beri..tek yapabildiğimiz dua etmek..umarım yolunda gider..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı bizim gibisiniz doktor bizim moralimizi öyle bir bozdu ki anlatamam hani işte kötü olan gitsin dedi ilk gebelikte olur ben şeklini beğenmedim. Boş duruyor en kötüsüne hazır olun dedi
Öyle sinir oldun ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı bizim gibisiniz doktor bizim moralimizi öyle bir bozdu ki anlatamam hani işte kötü olan gitsin dedi ilk gebelikte olur ben şeklini beğenmedim. Boş duruyor en kötüsüne hazır olun dedi
Öyle sinir oldun ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla dr ismini bilmiom camim zubeyde hanim dogum hastanesine gittim acilde bir dr vardi
Ultrasonda baya baktilar ekran onlara donukti ben bisi gormedim ve duymadim
ultrason cikrisini verdi kesrn yerinde duruo deyince bir ohhh cektim goz yaslarimi silldim
ama ekrana uzun uzun baktilar ebe ve dr baya bi beklediler
Suan degerlendirmk icinerken dedi muhtemelen kalp atislari vardi
ama bisiler ters heralde anlamadim cok bisi demedi.. Offff cokk kotu bisi allah
kimseye gostermesin yasatmasin..
Evet o.
Ya simdi iki tane cok olumsuz yorum okudum onun hakkinda.
Sen ne dersin?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kizlar kalp atisini ne zaman duycaz acaba doktora gtsem duyarmiyim
Canım son adetimin ilk gününü girdim (yani 8 haziran) o şekilde girdiğimde 14 mart çıktı,ben mi yanlış yaptım acaba
Ya da nasıl hesaplıyoruz? :44:
Bat da 6 temmuzdu...
Bugün 5+1 yani 6. hafta oluyormuş ya,dün de 5+0 yani 6. haftaymış.
Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar,bu konularda iyi olduğum söylenemez,ben de öğrenmiş olayım sayenizde
Sen kaç haftalıksin canm..dr da biraz erken mi konuşmuş sanki :S
Ne gibi olumsuz cnm.nasılsa ilk randevu deneyebilirsin ama o hastaneyi pek sevemedim ben .birde kişiden kişiye degişiyor dr benim iyi diye gördügümü sen sevmeyebilirsin mesela
kızlar birazdan kendi dr m dan başka bir dr a gideceğim bakalım o durumumuz hakkında ne diyecek dua edin hayırlı haberlerle geleyim
kızlar birazdan kendi dr m dan başka bir dr a gideceğim bakalım o durumumuz hakkında ne diyecek dua edin hayırlı haberlerle geleyim
Kızlar ii dilekleriniz icin saolun.saat bir buçuk gibi kürtaj oldum malesef artık degerin düşmesi beklenecek eger dusmezse dış gebelik tanısı konup ilac tedavisi. Ben mart annesi olamıyorum Allah sizin Çocuklarınızı size bagislasin ins..
canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. şu an önemli olan sensin kendine çok dikkat et olur mu.Benim bi belirtim olmadi bariz. Biz bu sabah beta olcturmeye hastaneye geldik hersey gayet normaldi sadece iki gündür hafif lekelenmem vardı ama çok uzerinde durmadim . Beta sonucum 200 ken dört gun sonra yani bugun 435 cikti. Sonuc ii diil yani. Dr u aradik geldi alttan muayene etti ama tabi gorunmedi. Sadece rahimde bi şey gordu o da sagliksiz gebelik olabilir dedi ve yatis verdi. Rahmi temizleyelim degerin dusmezse dış gebelik tanisi koyup ilac tedavisi yapariz dedi. Su an hastanedeyim
oyh iyi ari rahatladım wallaCnm kasık agrısını ben transferden beri yaşıyorum bazen daha çok bazen az.korkulcak bişey degil dedi dr.da
testleri hiç bilmiyorum hayatımewet tatlım bana da oluyo. normalde gıydıgım pantolonlar esortmanlar sımdı karnımı sıkıyo. yanı tam olarak sıkmakta degıl rahatsız edıyo. bol seyler gıyıyorum bu yuzden.
yawrum sımdılık bunları soyledı.gunde mutlaka 1 2 tane cevız ye dedı. 10 gun sonra kalp atısları ıcın gelırsın dedı. kalp atısını duyduktan snra da test yapıcakmıs.bıraz pahalı testler oldgnu soyledı ama ne testı oldgnu bılmıyorum. kan demır wıtamın flndır belkı.. bu testler neler bılıyo musun ?
Öyle sinir oldun ki
Gunaydin kizlarrrr
herkese günaydınnnn
selam kızlae günaydınnnn
canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. şu an önemli olan sensin kendine çok dikkat et olur mu.
oyh iyi ari rahatladım wallayerleşiyomu napıyo bu sıpalar anlamadım ki
testleri hiç bilmiyorum hayatımbu gidişle biz baya şişcez erkenden galiba
yuh gel kürtaj yapalım deseydi baribazı doktorlar niye böyle yapıyo bilmiyorum ki tamam böyle bi sorun olabilir ama sen bunu hastaya ne söylüyon bi dur dimi? belki düzelecek dolacak o kese
canım Rabbim yardımcın olsun... bekliyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?