2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aramıza hoş geldinn adet tarihimiz çok yakın birde anlamıyorum siz neden böyle ilaçlar alıyorsunuz doktorunuz mu tavsiye ediyor sizlere

Bende 6 3 kenn doktora gidicem 5 6 iken gittiğim de kese boş göründü bakalım bebeğim gelmiş mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorma canm ya öyle söyledi birden, uyku tutmuyor o günden beri..tek yapabildiğimiz dua etmek..umarım yolunda gider..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı bizim gibisiniz doktor bizim moralimizi öyle bir bozdu ki anlatamam hani işte kötü olan gitsin dedi ilk gebelikte olur ben şeklini beğenmedim. Boş duruyor en kötüsüne hazır olun dedi

Öyle sinir oldun ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ilk hamileligimde 6 haftalikken öğrendim.o yüzden hiç bu kaygılari yaşamadım..erken öğrendik bu sefer o yüzden de oluyor..ama dediğin gibi doktorun söyleme şekli de geriyor insanı..Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah canım..

Sen kaç haftalıksin canm..dr da biraz erken mi konuşmuş sanki :S

Evet o.
Ya simdi iki tane cok olumsuz yorum okudum onun hakkinda.
Sen ne dersin?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ne gibi olumsuz cnm.nasılsa ilk randevu deneyebilirsin ama o hastaneyi pek sevemedim ben .birde kişiden kişiye degişiyor dr benim iyi diye gördügümü sen sevmeyebilirsin mesela

Yanlış degil cnm dün 5+0 yazacagına sanırım 6+0 yazdın ondan böyle söyledik.evet 6.haftanı doldurmaya başlamışsın

Sen kaç haftalıksin canm..dr da biraz erken mi konuşmuş sanki :S

canım reglem 25 mayısta oldu en son regle göre cumartesi günü 6 hafta 6 gündü gelişime göre 5 hafta 6 gündü ben şu anda 6 1 im o yüzden çlok şaşırdım öyle yoruma moralim acaip bozuldu

kızlar birazdan kendi dr m dan başka bir dr a gideceğim bakalım o durumumuz hakkında ne diyecek dua edin hayırlı haberlerle geleyim

kızlar birazdan kendi dr m dan başka bir dr a gideceğim bakalım o durumumuz hakkında ne diyecek dua edin hayırlı haberlerle geleyim

hayırlı haberlerle gel cnm dualarımız seninle

canım lütfen hayırlı haberler ile gel bir bir azalıyoruz hadi güzel haberlerle gelin çok kritik günlerdeyiz

canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. şu an önemli olan sensin kendine çok dikkat et olur mu.
Cnm kasık agrısını ben transferden beri yaşıyorum bazen daha çok bazen az.korkulcak bişey degil dedi dr.da
oyh iyi ari rahatladım walla yerleşiyomu napıyo bu sıpalar anlamadım ki
testleri hiç bilmiyorum hayatım bu gidişle biz baya şişcez erkenden galiba
Aynı bizim gibisiniz doktor bizim moralimizi öyle bir bozdu ki anlatamam hani işte kötü olan gitsin dedi ilk gebelikte olur ben şeklini beğenmedim. Boş duruyor en kötüsüne hazır olun dedi

Öyle sinir oldun ki

yuh gel kürtaj yapalım deseydi bari bazı doktorlar niye böyle yapıyo bilmiyorum ki tamam böyle bi sorun olabilir ama sen bunu hastaya ne söylüyon bi dur dimi? belki düzelecek dolacak o kese

canım Rabbim yardımcın olsun... bekliyoruz seni

çok şaşırdım doktoru okudum netten biraz doğrucu davutmuş ataşehir şifaya gidiyorum bilmiyorum bakalım ne olucak korktuk biraz ama bizim tekrar gitmemiz için bile demiş olablr sonuçta özel hastahaneye para kazandırıyoruz

kafam karışık kötü kötü şeler düşündük vallla

günaydın taze anneler...sıkıntısı olan tüm annelerimiz biran evvel iyi haberler duyarlar inşallah...

bizde bugün tüpçü dr.umuza gideceğiz belki son görüşmemiz olur kendisiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…