Kizlar ben de uyku kalmadi ya bu seferdebide belim cok agriyoo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın taze anneler...sıkıntısı olan tüm annelerimiz biran evvel iyi haberler duyarlar inşallah...
bizde bugün tüpçü dr.umuza gideceğiz belki son görüşmemiz olur kendisiyle...
Günaydınnn herkesee, sıkıntıs ıolan tum annelere Rabbımden sıfa dılıyorum .Allah ım yar ve yardımcınız olsun canlar..
sıze bır sorum olacak keselerınızı kacıncı haftada gordunuz , karnınızdan ultrason ile ?
amin inşşş...
fatma ipek senle aynı sanırım günlerimiz...takvimi sat'a göremi yaptın..doktorun verdiği tarihe göremi
Günaydınnn herkesee, sıkıntıs ıolan tum annelere Rabbımden sıfa dılıyorum .Allah ım yar ve yardımcınız olsun canlar..
sıze bır sorum olacak keselerınızı kacıncı haftada gordunuz , karnınızdan ultrason ile ?
bendede haftasonu aşırı bi bel ağrısı oldu..ara ara kasıklarıma vurdu.....
doktorun hesapladığı sat ile ultrason aynı çıkıyor cnm 6 mart bu sitede hesaplayınca yalnız 7 mart çıkıyor .başka sitelerde de hesapladım onlarda 6 çıkıyor
kızlar birazdan kendi dr m dan başka bir dr a gideceğim bakalım o durumumuz hakkında ne diyecek dua edin hayırlı haberlerle geleyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah gecer, hamilelikte bel agrisi zor olur derler cunku
doktorun hesapladığı sat ile ultrason aynı çıkıyor cnm 6 mart bu sitede hesaplayınca yalnız 7 mart çıkıyor .başka sitelerde de hesapladım onlarda 6 çıkıyor
günaydın...
ben yaklaşık on gün geçikmeden sonra gitmiştim görmüştüm...kan tahlilim 7600 küsürdü doktor ortalama 5 haftalık demişti....ama son adete göre geridemidir nedir anlamadım....kalp atışı için gittiğimde iice öğrenecem...
ok anladım ...bende diğer sitelerde bi değerlendirme yapayım bakalım
acayip zorladı vallaa beni ...baya korktum...netten baktım reg olamadığımız için onun baskısı oluyormuş sanırım bide rahim vs. yavaş yavaş büyünce normla olarak ağrı yapıyormuş
aa ne guzel ben suan 4+3 üm dr haftya cagırdı keseyı gormek ıcın , ın kalp atıslarıda duyarım ogun ya4+5 de minik bir kesecik gördük 6+1 dede pıt pıtları karından usg ile
Fatmacigim gunaydiiinn :) benimki sata gore 12 mart dogum tarihi ama dr 9 mart dedi. Bende ona gore hesaplayayim artik dimi?
sanırım iki güne bir...ben bikere yaptırdım oda değdiğim gibi baya bi gecikme olunca çıkmıştı...tekrar bakılmamıştı...haftaya görürsün inş canım...deger hergun mu ıkı katı artıyordu ıkı gunde bır mı nasıldı ? benım suan adet gecelı 4. gun bugun , haftaya gıdecegım tekrar dr ozaman bakarız dedı gozukur ıns ozaman
anladım benim 29 mayıs...idğre sitelere baktım şimdi 4-5 6- şeklinde değişiyor..bakalım doktor ne dicek ona göre tekrar düzenlerimbenim sat 30 mayıs dı ona göre düşün cnm
Ben kasigimda agri hissedince hemen uzaniyorum biraz sonra geciyo. Cok yormamak gerek heralde kendimizi. Tembellik yapmaliyiz galiba 😊😊
deger hergun mu ıkı katı artıyordu ıkı gunde bır mı nasıldı ? benım suan adet gecelı 4. gun bugun , haftaya gıdecegım tekrar dr ozaman bakarız dedı gozukur ıns ozaman
Ben kasigimda agri hissedince hemen uzaniyorum biraz sonra geciyo. Cok yormamak gerek heralde kendimizi. Tembellik yapmaliyiz galiba 😊😊
şimdilik dursun istersen bir kere daha git bakalım ne çıkacak usg de ona göre değiştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?