2 günde 2 kat artıyor cnm genelde .
sanırım iki güne bir...ben bikere yaptırdım oda değdiğim gibi baya bi gecikme olunca çıkmıştı...tekrar bakılmamıştı...haftaya görürsün inş canım...
tesekkurler arkadaslar =))
ben yapamıyorum tembellik maalesef ...kızım la ilgilenmem lazım yemek vs temizliğide görünür yerden yapıyorum koltukları eşyaları itmeden kocayada kıyamıyorum oruçken zor olur diye
şimdi kahvaltı zamanı
canımda bişey istemiyor
ya sabah ben işe gelirken bişeyler yedim...tek başıma kahvaltı yapamıyorum....süt iç bol bol...
günde 1 bardak içiyorum bazen o bile kokuyor gibi oluyorda düşünmemeye çalışıyorum.zaten kilo yerinde bebiş depodan beslensin ...
şimdilik dursun istersen bir kere daha git bakalım ne çıkacak usg de ona göre değiştiririz.
çok şaşırdım doktoru okudum netten biraz doğrucu davutmuş ataşehir şifaya gidiyorum bilmiyorum bakalım ne olucak korktuk biraz ama bizim tekrar gitmemiz için bile demiş olablr sonuçta özel hastahaneye para kazandırıyoruz
kafam karışık kötü kötü şeler düşündük vallla
baya erkencisin.sanada günaydın cnm.
bende erkenden uyanıyorum hamilelerin uyuması lazım değilmi
bende bu hafta devlete gidicem bakalım ordaki dr da bebişi bir hafta büyük mü bulcak özeldeki öyle buldu önde demişti yani erken yumurtlamışım ??? canım usg kendi mi ölçüyor bebeği sat tarihi baz alınıyor mu ??
düşünmeyin cnmiyi düşünün iyi olsun dimi
sabahın 7 sinde ne diye uyanıyorum bilmiyorum kisonra gün içinde tekrar uyuyorum
Evet arkadaşım şimdi son adet tarihimizin ilk gününden hesaplıyoruz di mi?
8 haziran sat.
Bugün 5+1 yani 6. hafta oluyormuş ya,dün de 5+0 yani 6. haftaymış.
Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar,bu konularda iyi olduğum söylenemez,ben de öğrenmiş olayım sayenizde
gün için de uyusam oda yok sanırım sıcaktan kış yada sonbahar olsa daha rahat uyurdum sanırım
Kızlar dr karından baktı diğer dr gibi oda kalp atımını gördü ama duyamadı ama şu an bi fetüs var kalbi atan dedi tecrübeme güvenerek dedi sen bi kaç gün sonra gel dedi hem şu kanamalı dönemi atlatırsın hemde bebek dahada büyür dedi vajinal bakmayalım bu durumda zorlamayalım dedi...kana düşük tehdidi tabi ki dedi...kullandığın ilaçlar yeterli dedi...böyle yani kızlar
allahın izniyle atlatacaksın cnm bol bol teşbih çek dua et.ben inanıyorum iyi olacağına....raporlumusun iştemisin sen dr rapor verseydi
cnm raporluyum zaten tesbih çekiorum zaten inşallah güzel olur sonu
canım dulaarımız seninle bu durumda ne ilacı kullanıuyorsun
gittiğim doktor 2 aylık bir bebek ve düşükler için birşey yapılamıyor felan demişti bana hani kanamam olmadığı için dedi galiba
ilaçlar bebeğ,in gleişimini hızlandıran tutunmasını sağlayan ilaçlar mı
kızlar merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sizinle paylaşmıştım.değerimde 392 çıkmıştı ama 2 gün sonra yani pazar günü bu değer 2064 e çıktı. doktor ikiz olabilir yada mol gebelik olabilir dedi çok endişelendim. bugün ultrasonla baktı bi tane kesemiz göründü bu cuma tekrar gidicem kesenin içinde kaç embriyomuz var ona bakıcaz. yanı tek yumurta ikizi olabilirmiş.kızlar benim için dua edin mol gebelik olmasın da ikiz üçüz farketmez.
Kızlar dr karından baktı diğer dr gibi oda kalp atımını gördü ama duyamadı ama şu an bi fetüs var kalbi atan dedi tecrübeme güvenerek dedi sen bi kaç gün sonra gel dedi hem şu kanamalı dönemi atlatırsın hemde bebek dahada büyür dedi vajinal bakmayalım bu durumda zorlamayalım dedi...kana düşük tehdidi tabi ki dedi...kullandığın ilaçlar yeterli dedi...böyle yani kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?