2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alisverise basladigimiz gunler gelcek mi ki :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ins. Herşey gönlünce olsun arkadaşım aklına kötüyü hiç getirme iyi düşün iyi olsun inş.

özlemmmm cok sevındımmm cnım sımdı gordum bebegın hayırlı ugurlu olsun ılaclar ahıc takılma bıtanem benım normal olduda ne oldu dedıgın butun ılacları bende kullandım cnım onlar mınıkler ıcın cok onemlı celaxne ıgne ıhmal etme aman dıyım kuzum bende kullanıyorum doguma kadarda kullanıcam sana ozeldende yazdım cnım

çok teşekkür ederim cindiyetiniz ne hissetmeye başladın mı

gelmiş geçmiş olur inşallah canım hadi gözün aydın
anaammm Allah yardımcın olsun hayırlı olsun inşallah
ayyy şimdiden araştırıyorum

Geçmiş olsun cnm umarım herşey yolunda devam eder benim akrabamdada kanama olmuştu ilaç kullanıo şuan bizden 2 ay önde bi sorun çıkmadı yani rahat ol sende iyi düşün ii olsun

bugün yine kafam allak bullak benim ya... şeytan benimle uğraşıyor.. sıkıntım yok bulantım yok diye korkularım başladı yine.. boş gebelikse yaaa off ya daha bir hafta var doktora gitmeme zaman uzadıkça daha bi çekilmez oluyor başka bi doktora mı gitsem acaba ne düşünüyorsunuz kızlar ?

tatlım hıc canını sıkma benm adetın 3. 1165 tı. 1 hafta sonra gıttım kese ıcın. betama bakmadı dr. kese gorunur dımı dedım gorunmesı gerekıyo dedı. betam yuksek oldugu ıcın. 2000 ıle 6000 arası mıydı 2000 ıle 3000 arasımıydı neydı. ama sana soyle soylım. gec dollenme oldugu zaman adetten 20 gun sonra goruldugu oluyo.

benım abımın esı sakaryada ogrenmıstı hamıle oldgnu we daha snra geldı bende kaldı.kese gormek ıcın ısta nbulda dr gıttık adetten 8 gun gecmıstı.betası 600 flndı kese gorunmedı 10gun sonra tekrar cagırdı.yanı adetı hemen hemen 20 gun gecınce gorebıldı keseyı. dollenmeye gore kese bazen 10. gunde gorunmeye bılıyo. beta degerının artısı da wucuda gore gore degısıyo.

o yuzden hıc endıselenme tatlım

anladım canım. bana da kalıcı bı hastalıgın rahatsızlıgın fln war mı dıye sormustu yok demıstım. bunlar olabılır o zaman.

Ataşehir'de mi oturuyorsun yoksa :)Canını sıkma canım doktorun densizliği bence.

Ben kasigimda agri hissedince hemen uzaniyorum biraz sonra geciyo. Cok yormamak gerek heralde kendimizi. Tembellik yapmaliyiz galiba 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En güzeli canım bende kasığımda veya belimde ağrı hissedince hemen uzanıyorum,geçiyor kısa sürede.

banada yavaş yavaş kokmaya başladı bazı şeyler...hafif mide bulantılarım oluyor arada....

Bana musluktan akan su bile kokuyor biliyor musun :) Ağzımı çalkalayamıyorum :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İnşaAllah canım,Allah cc.nin izniyle o günlerde gelecek :) Ama önce keseleri görelim kalp atışlarını duyalım,cinsiyetleri öğrenelim :) Alışverişe daha çok var :)

Canım herkeste bu belirtiler olacak diye bir şey yok.Canını sıkıp boş yere bebişini üzme annesi.Bebişin çok uslu işte :)

Ne gibi olumsuz cnm.nasılsa ilk randevu deneyebilirsin ama o hastaneyi pek sevemedim ben .birde kişiden kişiye degişiyor dr benim iyi diye gördügümü sen sevmeyebilirsin mesela

Dogru soyluyorsun.
Ilgisiz falan diye okudum.
Ve gittim geldim cok sukur zaten.
Ben sirf 25 ine kadar beklemiyim en azindan kese var mi yok mu ne var ne yok diye ogrenmek istedim:)
Kesemiz var cok sukur:)
Ultrason kagidinda 28*4 mm yaziyor.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…