Ins. Herşey gönlünce olsun arkadaşım aklına kötüyü hiç getirme iyi düşün iyi olsun inş.kızlar merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sizinle paylaşmıştım.değerimde 392 çıkmıştı ama 2 gün sonra yani pazar günü bu değer 2064 e çıktı. doktor ikiz olabilir yada mol gebelik olabilir dedi çok endişelendim. bugün ultrasonla baktı bi tane kesemiz göründü bu cuma tekrar gidicem kesenin içinde kaç embriyomuz var ona bakıcaz. yanı tek yumurta ikizi olabilirmiş.kızlar benim için dua edin mol gebelik olmasın da ikiz üçüz farketmez.
düşük önleyici iğne proluton bide bnmki tüp bebek olduğu için bissürü ilaç var progesteron içerikli crino jel folidace rahimi kalınlaştırmak i.in crimara bant ve estrofem hap..bide kan sulandırıcı clexane
Düşük önleyici iğne proluton bide bnmki tüp bebek olduğu için bissürü ilaç var progesteron içerikli crino jel folidace rahimi kalınlaştırmak i.in crimara bant ve estrofem hap..bide kan sulandırıcı clexane
Alisverise basladigimiz gunler gelcek mi ki :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ayyyy rabbim insallah gonlune gire versin bebek zaten bi mucize ama su tek yumurta ikizleri yok muu daha bi mucizeee insallah oyledirrr :)
özlemmmm cok sevındımmm cnım sımdı gordum bebegın hayırlı ugurlu olsun ılaclar ahıc takılma bıtanem benım normal olduda ne oldu dedıgın butun ılacları bende kullandım cnım onlar mınıkler ıcın cok onemlı celaxne ıgne ıhmal etme aman dıyım kuzum bende kullanıyorum doguma kadarda kullanıcam sana ozeldende yazdım cnım
Ins. Herşey gönlünce olsun arkadaşım aklına kötüyü hiç getirme iyi düşün iyi olsun inş.
gelmiş geçmiş olur inşallah canım hadi gözün aydınKızlar dr karından baktı diğer dr gibi oda kalp atımını gördü ama duyamadı ama şu an bi fetüs var kalbi atan dedi tecrübeme güvenerek dedi sen bi kaç gün sonra gel dedi hem şu kanamalı dönemi atlatırsın hemde bebek dahada büyür dedi vajinal bakmayalım bu durumda zorlamayalım dedi...kana düşük tehdidi tabi ki dedi...kullandığın ilaçlar yeterli dedi...böyle yani kızlar
anaammm Allah yardımcın olsun hayırlı olsun inşallahkızlar merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sizinle paylaşmıştım.değerimde 392 çıkmıştı ama 2 gün sonra yani pazar günü bu değer 2064 e çıktı. doktor ikiz olabilir yada mol gebelik olabilir dedi çok endişelendim. bugün ultrasonla baktı bi tane kesemiz göründü bu cuma tekrar gidicem kesenin içinde kaç embriyomuz var ona bakıcaz. yanı tek yumurta ikizi olabilirmiş.kızlar benim için dua edin mol gebelik olmasın da ikiz üçüz farketmez.
ayyy şimdiden araştırıyorumAlisverise basladigimiz gunler gelcek mi ki :)
Kızlar dr karından baktı diğer dr gibi oda kalp atımını gördü ama duyamadı ama şu an bi fetüs var kalbi atan dedi tecrübeme güvenerek dedi sen bi kaç gün sonra gel dedi hem şu kanamalı dönemi atlatırsın hemde bebek dahada büyür dedi vajinal bakmayalım bu durumda zorlamayalım dedi...kana düşük tehdidi tabi ki dedi...kullandığın ilaçlar yeterli dedi...böyle yani kızlar
Kızlar bulantıya karşı ne gibi bir önlem alıyorsunuz? Ben beter durumdayım. Tüm gün yatıyorum.
Gerçektenmii benim hiç midem bulanmıyor ağzımda deişik bi tat var ama maşallh hiç bulantm başlamadı belki bi iki hafta sora bulanırsabahları tuzlu kraker ye kuzum
maşallah canım Allah tamamına erdirsin.
hcg kaçtı keseyi gördüğünde biliyormusun ?
ben ısrarla sordum 2200 değerle kesenin görünmemesi normal mi diye.
evet dedi bazen 3000 üstüne kadar görmediğimiz oluyor dedi.
rahim içi gebelikle uyumlu ve burada kese oluşacakmış gibi duran bir alan var ama tam görünmüyor dedi.
salı çağırdı,endişe edecek bir şey yok dedi ama
ben geldiğimden beri nette araştırıyorum.
canım belki de bu bağışıklı testleridir.
toxoplazma,su çiçeği vs. bağışıklığın var mı diye.
sağlık ocağına istediği zaman gidebilirsin canım.
ben kan testimi sağlık ocağında yaptırmıştım,pozitif çıkınca hemen aile hekimim ebelere kart çıkarttı benim için.
ebe de 1 ay sonra gel dedi,arada herhangi bir olumsuzluk olursa da bizi haberdar et dedi o kadar canım.
çok şaşırdım doktoru okudum netten biraz doğrucu davutmuş ataşehir şifaya gidiyorum bilmiyorum bakalım ne olucak korktuk biraz ama bizim tekrar gitmemiz için bile demiş olablr sonuçta özel hastahaneye para kazandırıyoruz
kafam karışık kötü kötü şeler düşündük vallla
Ben kasigimda agri hissedince hemen uzaniyorum biraz sonra geciyo. Cok yormamak gerek heralde kendimizi. Tembellik yapmaliyiz galiba 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banada yavaş yavaş kokmaya başladı bazı şeyler...hafif mide bulantılarım oluyor arada....
Alisverise basladigimiz gunler gelcek mi ki :)
bugün yine kafam allak bullak benim ya... şeytan benimle uğraşıyor.. sıkıntım yok bulantım yok diye korkularım başladı yine.. boş gebelikse yaaaoff ya daha bir hafta var doktora gitmeme zaman uzadıkça daha bi çekilmez oluyor başka bi doktora mı gitsem acaba ne düşünüyorsunuz kızlar ?
ne testi yapacakki cnm benim dr.da test istedi kan ve idrar .80 lira tutuyormuş.
rubella ve toksoplazma testleri biraz pahalı olabilir sadece
Kizlar ben de uyku kalmadi ya bu seferdebide belim cok agriyoo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne gibi olumsuz cnm.nasılsa ilk randevu deneyebilirsin ama o hastaneyi pek sevemedim ben .birde kişiden kişiye degişiyor dr benim iyi diye gördügümü sen sevmeyebilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?