2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım herkeste bu belirtiler olacak diye bir şey yok.Canını sıkıp boş yere bebişini üzme annesi.Bebişin çok uslu işte :)[/QUOTE]

inşallah yaaaa bi duysaydım kalp atışını

bende aynı senin gibiyim o kada rçok şey okudum ki karından görünmüyen bebek alttan görünebiliyormuşkeşke cumartesi alttan baksalardı bana diyorum şimdi kafam karışık çarşamba doktora gidicez ultrasona girmek iyi değil ama yapacak bişi yok

bende daha bi kez girdim canım ultrasona keseyi gördüğümde ufaktı aradan 10 gün geçti.. ya ağrım lekem hiç bişeyim yok yani ve bir hafta daha beklicem ...

tatlım sanırım sende benım gıbı arastırmacı gazetecısın :) ınternette cok fazla bebekle ılgılı seylerı arastırma. herkeste aynı belırtı olacak dıye bısey yok. tw de bebeklerle ılgılı olum kalım sakatlık hastalık haberlerını ızleme. ınsan bazen ne kadar az bılırse o kadar az streslı olur.

benım de bulantım yok agrım yok gayet normalım turp gıbıyım. bu bı seylerın ters gıttıgı anlamına gelmez kı. su an bulantın olsa yerınden kalkamasan ha bıre kussan bu seferde ay hala kusuyorum bıtmedı bu nıye bıtmedı kı dıceksın :)

bu yuzden rahat ol hamılelıgı rahat rahat oynaya zıplaya gecırırız ınsallah :) karnımız sısınce bol bl wc ye gıdıcez bu bıle yetıcek bıze emın ol

bende daha bi kez girdim canım ultrasona keseyi gördüğümde ufaktı aradan 10 gün geçti.. ya ağrım lekem hiç bişeyim yok yani ve bir hafta daha beklicem ...

alttan keseye baktırmak bebege zarar werebılıyomus. bebegın nerde oldugunu bılmıyosun sonucta dımı.. bak mesela benım hep solum agrıyodu solum da sertlık war. benım ufaklıgı orda sanıyodum ama meger tam gobek delıgım alt hızasında rahımdeymıs cok sasırdım bıdılıgım ters kose yaptı

ayy sen çok yaşa emiii :) canım benimm valla çok doğru söylüyorsun .. ilk kez hamile kaldım ya işte cahillikten benim ki fazla kurcalıyorum

Canım herkeste bu belirtiler olacak diye bir şey yok.Canını sıkıp boş yere bebişini üzme annesi.Bebişin çok uslu işte :)

inşallah yaaaa bi duysaydım kalp atışını[/QUOTE]

İnşaAllah canım hayırlısıyla oda olacak :) Birde beni düşün geç döllenme daha kese bile görmedim :)

ayy sen çok yaşa emiii :) canım benimm valla çok doğru söylüyorsun .. ilk kez hamile kaldım ya işte cahillikten benim ki fazla kurcalıyorum

yawrum benım de ılk hamılelıgım ama ınternette arastırmaktansa burda takılmayı yeglıyorum. hamılelık takwımımı okuyorum keyfım yerıne gelıyo.tlfnuma bebegım programının ındırdım hafta hafta seklını bebegımın ve benım gelısımımızı degısımımızı anlatıyo cok faydalı oluyo.

ben buraları okuyunca içim rahatladı 5 hafta 6 gündük cumartesi yok kalp atışı olmaydı yok şu yok bu diye sinir ettti bizi şu anda kendimi üzmüyorum ne olursa takdiri ilahi

canım benım yaa cok uzuldum Allahım sabır wersın derdıne dewa wersın. dilerim Allahımdan tekrar yasatmasın sana aynı acıyı

Kızlar bişey soracağım, hamile olup oruç tutan var mı, ben doktoruma sormayı unuttum. Oruç tutmamızda bi sakınca olur mu acaba, bebek gelişiminde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

satı kendi dosyasına yazmıştı cnm usg de ölçüm yapınca makine otomatik yazıyor zaten

evet canım haklısın bendede dosyaya yazdı bu hafta içi bir gün gidicem ama cuma olsun en azından bir hafta aralıkla daha iyi minik kuzum etkilenmesin oyyy kurban olurum ben ona :)))

herkese merhabalar bende geldim aranıza :)) Rabbim herkesin bebişine annesine sağlık ve kolay doğumlar versin.

Merhaba bende ikinci bebişime hamileyim. Şu an yaklaşık 6 haftalık (son adetime göre) inşAllah mart ayında kucağıma alacağım sağlığıyla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…