bugün yine kafam allak bullak benim ya... şeytan benimle uğraşıyor.. sıkıntım yok bulantım yok diye korkularım başladı yine.. boş gebelikse yaaaoff ya daha bir hafta var doktora gitmeme zaman uzadıkça daha bi çekilmez oluyor başka bi doktora mı gitsem acaba ne düşünüyorsunuz kızlar ?
bende aynı senin gibiyim o kada rçok şey okudum ki karından görünmüyen bebek alttan görünebiliyormuşkeşke cumartesi alttan baksalardı bana diyorum şimdi kafam karışık çarşamba doktora gidicez ultrasona girmek iyi değil ama yapacak bişi yok
bugün yine kafam allak bullak benim ya... şeytan benimle uğraşıyor.. sıkıntım yok bulantım yok diye korkularım başladı yine.. boş gebelikse yaaaoff ya daha bir hafta var doktora gitmeme zaman uzadıkça daha bi çekilmez oluyor başka bi doktora mı gitsem acaba ne düşünüyorsunuz kızlar ?
bende daha bi kez girdim canım ultrasona keseyi gördüğümde ufaktı aradan 10 gün geçti.. ya ağrım lekem hiç bişeyim yok yani ve bir hafta daha beklicem ...
tatlım sanırım sende benım gıbı arastırmacı gazetecısın :) ınternette cok fazla bebekle ılgılı seylerı arastırma. herkeste aynı belırtı olacak dıye bısey yok. tw de bebeklerle ılgılı olum kalım sakatlık hastalık haberlerını ızleme. ınsan bazen ne kadar az bılırse o kadar az streslı olur.
benım de bulantım yok agrım yok gayet normalım turp gıbıyım. bu bı seylerın ters gıttıgı anlamına gelmez kı. su an bulantın olsa yerınden kalkamasan ha bıre kussan bu seferde ay hala kusuyorum bıtmedı bu nıye bıtmedı kı dıceksın :)
bu yuzden rahat olhamılelıgı rahat rahat oynaya zıplaya gecırırız ınsallah :) karnımız sısınce bol bl wc ye gıdıcez bu bıle yetıcek bıze emın ol
Canım herkeste bu belirtiler olacak diye bir şey yok.Canını sıkıp boş yere bebişini üzme annesi.Bebişin çok uslu işte :)
ayy sen çok yaşa emiii :) canım benimm valla çok doğru söylüyorsun .. ilk kez hamile kaldım ya işte cahillikten benim ki fazla kurcalıyorum
çok teşekkür ederim cindiyetiniz ne hissetmeye başladın mı
inşallah yaaaa bi duysaydım kalp atışını
bende daha bi kez girdim canım ultrasona keseyi gördüğümde ufaktı aradan 10 gün geçti.. ya ağrım lekem hiç bişeyim yok yani ve bir hafta daha beklicem ...
Amin cnm inşallah. Bu ikinci kere başıma geliyo onda da bir hafta keyfini çıkarmıştım hamileligin bu da böyle oldu. Inşallah kisa zamanda toparlanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
satı kendi dosyasına yazmıştı cnm usg de ölçüm yapınca makine otomatik yazıyor zaten
çok teşekkür ederim cindiyetiniz ne hissetmeye başladın mı
Kızlar bulantıya karşı ne gibi bir önlem alıyorsunuz? Ben beter durumdayım. Tüm gün yatıyorum.
canımyan yatıp bacaklarını katla we bcaka arana yastık koymayı dene. o sekılde belın rahat edecektır :)
Sen duydunmu kalp atisiniEn erken 6 en geç 8 9 haftada duyuluyor cnm bebegin gelişimine baglı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?