çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor bana gündüz çok baskın oluyor bulantı akşamda nutella kavanozu elimde :)))
Kızlar bişey soracağım, hamile olup oruç tutan var mı, ben doktoruma sormayı unuttum. Oruç tutmamızda bi sakınca olur mu acaba, bebek gelişiminde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim doktorum tutma dedi, bu zamanlarda susuz kalmamamiz gerekiyomus. Tutunma icin beslenme de cok onemli
Kızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
ben buraları okuyunca içim rahatladı 5 hafta 6 gündük cumartesi yok kalp atışı olmaydı yok şu yok bu diye sinir ettti bizi şu anda kendimi üzmüyorum ne olursa takdiri ilahi
Kızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
rabbim en kısa zamanda mükafatlandırsın inşallah seni
Canim benim cok uzuldum ama Allahtan hayrlisini istemekten baska care yok. Insallah en kisa surede yasarsin tekrar bu mutlulugu.
ben varım ilk kızım 5 yaşındaAfiyet olsun :)
Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?
Kızlar bişey soracağım, hamile olup oruç tutan var mı, ben doktoruma sormayı unuttum. Oruç tutmamızda bi sakınca olur mu acaba, bebek gelişiminde
Afiyet olsun :)
Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?
Yaa ne guzel, ben tatli bisey agzima alamiyorum aninda boguruyorum. Sekerli hic bisey yiyemedim 1 haftadir. Ben gunde 1 tane boool limonlu (kendim skiyorum) soda iciyorum, bide boool limonlu salata cok iyi geliyo
Honeymilk çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bende yaşamıştım o yüzden hislerini çok iyi anlıyorum. Bak giden bebeğimin ardından bi tane oğlum oldu şimdi ikinciyi bekliyorum. Moralini yüksek tutmaya çalış
Afiyet olsun :)
biri kızda kesin :))) ekşi ekşi yediğine göre ben kızımda bayılıyordum ekşiye hiç sevmem normalde oğlumda çook tatlı yemiştim sadece bir kere bir kavanoz turşu bitirdiğimi hatırlıyorum :))) değişiyor aslında vücut en çok neye ihtiyaç duyarsa onu aşeriyor kızzz meyvede çok yiyiyorum ama şu vişne suyunu abarytıyorum galiba ayy çok bastırıyo mideyi sanırım ondan hoşuma gidiyor :))
Saol teşekkür ederim cnm... ne güsel rabbim onları sana bağışlasın.. biras zor bir gün olucak ama yarından sonra toparlarım sanırım.... inşallah bende senin gibi şanslı olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?