2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor bana gündüz çok baskın oluyor bulantı akşamda nutella kavanozu elimde :)))

Yaa ne guzel, ben tatli bisey agzima alamiyorum aninda boguruyorum. Sekerli hic bisey yiyemedim 1 haftadir. Ben gunde 1 tane boool limonlu (kendim skiyorum) soda iciyorum, bide boool limonlu salata cok iyi geliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim doktorum tutma dedi, bu zamanlarda susuz kalmamamiz gerekiyomus. Tutunma icin beslenme de cok onemli

Afiyet olsun :)
Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?

Kızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....

Honeymilk çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bende yaşamıştım o yüzden hislerini çok iyi anlıyorum. Bak giden bebeğimin ardından bi tane oğlum oldu şimdi ikinciyi bekliyorum. Moralini yüksek tutmaya çalış

Canim benim doktorum tutma dedi, bu zamanlarda susuz kalmamamiz gerekiyomus. Tutunma icin beslenme de cok onemli

Doğru söylüyorsun canım, ne yapalım ilerde telafi ederiz inşallah....

rabbim en kısa zamanda mükafatlandırsın inşallah seni

ben buraları okuyunca içim rahatladı 5 hafta 6 gündük cumartesi yok kalp atışı olmaydı yok şu yok bu diye sinir ettti bizi şu anda kendimi üzmüyorum ne olursa takdiri ilahi

Canım 7 haftadan önce zor duyuluyor; ben ilk gebeliğimde kalp atışını duyana kadar 3 kere gittim dr.a. İlkinde keseyi bile göremedi. Şimdi o yüzden dr a gitmiyorum. Direkt kalğ atışlarını dinlemeye gidicem :)

Canim benim cok uzuldum ama Allahtan hayrlisini istemekten baska care yok. Insallah en kisa surede yasarsin tekrar bu mutlulugu.

Canim benim cok uzuldum ama Allahtan hayrlisini istemekten baska care yok. Insallah en kisa surede yasarsin tekrar bu mutlulugu.

İnşallah canım.. efet rabbim hayırlısını nasip etsin... ondan güç diliyorum şuan...

Arkadaşlar ikinci çocuğuna hamile olan başka kişi var mı? Varsa ilk çocukları kaç yaşında?

ben varım ilk kızım 5 yaşında

canım hakkına haırlısı rabbim inşallah en kısa zamanda senin kucağını doldurur üzülme kendine çok iyi bak en kısa zamanda güzeel haberlerini ilet bizlere

Canım ben 2 gün öncesine kadar tutuyordum ama bulantılarım oluyor ve susuzluğa dayanamamaya başladım,o yüzden tutmuyorum.

Ben varim 34 aylik oglum var nasip olursa aralari 3,5 yas olacak

biri kızda kesin :))) ekşi ekşi yediğine göre ben kızımda bayılıyordum ekşiye hiç sevmem normalde oğlumda çook tatlı yemiştim sadece bir kere bir kavanoz turşu bitirdiğimi hatırlıyorum :))) değişiyor aslında vücut en çok neye ihtiyaç duyarsa onu aşeriyor kızzz meyvede çok yiyiyorum ama şu vişne suyunu abarytıyorum galiba ayy çok bastırıyo mideyi sanırım ondan hoşuma gidiyor :))

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla aratmadan tekrar nasip etsin inşaAllah.

Saol teşekkür ederim cnm... ne güsel rabbim onları sana bağışlasın.. biras zor bir gün olucak ama yarından sonra toparlarım sanırım.... inşallah bende senin gibi şanslı olurum...

ben varım canım 6 yaşında bir tane bal kızım var maşallah kuzuma sizin kaç yaşında???

Cikiyomu ya bu eksi tatli isi? Tabi once hayrlisi diyorum ama 1 kiz 1 erkek olsa super olur insallahhh. Benim canim da coook tursu istiyo ama yakiyo sonra yememeye calisiyorum 😊

Saol teşekkür ederim cnm... ne güsel rabbim onları sana bağışlasın.. biras zor bir gün olucak ama yarından sonra toparlarım sanırım.... inşallah bende senin gibi şanslı olurum...

İnşallah. Ben düşük yaptığımda hamile bile olduğumu bilmiodum; hem korkmuştum hemde çok üzülmüştüm. Ama inşallah bidaha hamile kalıp bebişini kucağına alınca herşeyi unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…