2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben varım canım 6 yaşında bir tane bal kızım var maşallah kuzuma sizin kaç yaşında???

Benimki küçük baya :) 19 aylık. Doğduğunda 2.5 yaşında bile olmıcak. Hem iyi ama bi yandan zor olur mu die korkmuo deilm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim tez zamanda yerini sağlıklı sıhhatli evlatla doldursun inş

bende çıktı kuzum ekşiyi görünce bile çenem kasılıyor ama kızda ooo :))) oğlandada booolll boolll tatlı şimdi ise tatlı çoğunlukta diyelim ama yeniyiz daha değişir zevkler dur hele bazı kişilrdede tam tersine çıkıyor :))

Benimki küçük baya :) 19 aylık. Doğduğunda 2.5 yaşında bile olmıcak. Hem iyi ama bi yandan zor olur mu die korkmuo deilm :)

yok canım sen en iyisini yapmışsın oynarlar beraber benimki çok huysuzdu çok korkuttu gözümüzü aradada olsa kıskançlıklar yaptı bi kaybım var onu diyorum canım biraz giysi vs bişeyler almıştım bu hastane girişi çıkışı vs onun bütün parçalarını saydı odasına gidip küstü siz ona daha çok şey almışsınız neymiş onun şapkası eldiveni varmış yani en iyisini etmişsin canım :)))

şuan ultrasondaki noktaya bakıyorum oda bana bakıyor... hayırlısı böyleymiş diorum ona... rabbim inşallah çok uğraştırmaz bizi... tabikide biticek ve unutucam.. allahım verdiyse bu acıyı bana sabrınıda werir... napim okadarmış ona kesilen süre...

ben keseyi çok erken gördüm 4 haftalıktı o yüzden bu paniğim inan moralim bozuldu forumda okuyunca rahatlıyorum

Ammin inşallah canım bakalım hayırlısı artık.. beklices... haaa deyince olur mu bilmiorum...

olur olur canım hiçte öle düşünme bak benim 5 aylıktı kaybedince bir daha çocuk istemiyorum diye defalarca ağladım ama dr en az 3 en fazla 6 ay korunamslısın dedi ben ne yaptım bir adet gördüm korunmadım olduda çok şükür seninde olur canım inşş tez zamandada olur

Rose neyin var bebeğim senin bize yazmamışsın burda gördüm kötü bir şey yoktur inşallah.

Amin cnm inşallah benim tüp bebek tedavisiyle oldu. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç her yönden bakalım arttık bilmiorum birmdaha ne zaman yaparıs...

Benim bebiş de aşırı ağlıo ve günde toplam 6 saat fln uyuodu. Baya fda sürdü düzelmesi. 1 yaşına kadar çektim ama oğlum düzeldiğinden beri iki yaşına basmadan yapmak istiodum :) Allah yokluğunu aratmasın

Amin cnm inşallah benim tüp bebek tedavisiyle oldu. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç her yönden bakalım arttık bilmiorum birmdaha ne zaman yaparıs...

üzülme desemde üzülürsün doğal olarak ama hep içinde olacak duygusu olsun rabbinden hep iste hiç vazgeçme olmayacak deme allahım ol diyecek ve olacak inşşş cani gönülden söylüyorum bunları allahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşşş

offf çok zor bilirim ama bak ne güzel istemişsin sen valla çok iyi etmişsin kardeş kardeş oynarlar bazı kişiler kıskançlık yapar diyolar düşünsene hangi birimiz yeri geldiğinde kardeşlerimizle yoluşmadık onlarda arada yoluşurlar 2 dk sürmez ayolll :)))

Anne baba tutumuna bağlıymış kardeş arası kıskançlık. Bana psikolog demişti. Bu dengeyi inş bulabilirz

Kızlar testimi yinelemiştim bugün.Cuma günü 26 çıkan değerim bugün 160 çıktı :) Doktorum artışı çok beğendi çok şükür.22 sine gel dedi ama ben 24ünde gitmeye karar verdim.O gün diyetisyen kontrolümde var ikisini beraber hallederim :)

Anne baba tutumuna bağlıymış kardeş arası kıskançlık. Bana psikolog demişti. Bu dengeyi inş bulabilirz

doğru canım anne babaya çok sorumluluk düşüyor bakalım biz ne halt edecez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…