ben varım ilk kızım 5 yaşında
canım hakkına haırlısı rabbim inşallah en kısa zamanda senin kucağını doldurur üzülme kendine çok iyi bak en kısa zamanda güzeel haberlerini ilet bizlere
ben varım canım 6 yaşında bir tane bal kızım var maşallah kuzuma sizin kaç yaşında???
Kızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla aratmadan tekrar nasip etsin inşaAllah.
Cikiyomu ya bu eksi tatli isi? Tabi once hayrlisi diyorum ama 1 kiz 1 erkek olsa super olur insallahhh. Benim canim da coook tursu istiyo ama yakiyo sonra yememeye calisiyorum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki küçük baya :) 19 aylık. Doğduğunda 2.5 yaşında bile olmıcak. Hem iyi ama bi yandan zor olur mu die korkmuo deilm :)
İnşallah. Ben düşük yaptığımda hamile bile olduğumu bilmiodum; hem korkmuştum hemde çok üzülmüştüm. Ama inşallah bidaha hamile kalıp bebişini kucağına alınca herşeyi unutursun
canım 7 haftadan önce zor duyuluyor; ben ilk gebeliğimde kalp atışını duyana kadar 3 kere gittim dr.a. Ilkinde keseyi bile göremedi. şimdi o yüzden dr a gitmiyorum. Direkt kalğ atışlarını dinlemeye gidicem :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rabbim tez zamanda yerini sağlıklı sıhhatli evlatla doldursun inş
Ammin inşallah canım bakalım hayırlısı artık.. beklices... haaa deyince olur mu bilmiorum...
olur olur canım hiçte öle düşünme bak benim 5 aylıktı kaybedince bir daha çocuk istemiyorum diye defalarca ağladım ama dr en az 3 en fazla 6 ay korunamslısın dedi ben ne yaptım bir adet gördüm korunmadım olduda çok şükür seninde olur canım inşş tez zamandada olur
yok canım sen en iyisini yapmışsın oynarlar beraber benimki çok huysuzdu çok korkuttu gözümüzü aradada olsa kıskançlıklar yaptı bi kaybım var onu diyorum canım biraz giysi vs bişeyler almıştım bu hastane girişi çıkışı vs onun bütün parçalarını saydı odasına gidip küstü siz ona daha çok şey almışsınız neymiş onun şapkası eldiveni varmış yani en iyisini etmişsin canım :)))
Amin cnm inşallah benim tüp bebek tedavisiyle oldu. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç her yönden bakalım arttık bilmiorum birmdaha ne zaman yaparıs...
Benim bebiş de aşırı ağlıo ve günde toplam 6 saat fln uyuodu. Baya fda sürdü düzelmesi. 1 yaşına kadar çektim ama oğlum düzeldiğinden beri iki yaşına basmadan yapmak istiodum :) Allah yokluğunu aratmasın
offf çok zor bilirim ama bak ne güzel istemişsin sen valla çok iyi etmişsin kardeş kardeş oynarlar bazı kişiler kıskançlık yapar diyolar düşünsene hangi birimiz yeri geldiğinde kardeşlerimizle yoluşmadık onlarda arada yoluşurlar 2 dk sürmez ayolll :)))
rose neyin var bebeğim senin bize yazmamışsın burda gördüm kötü bir şey yoktur inşallah.
canım reglem 25 mayısta oldu en son regle göre cumartesi günü 6 hafta 6 gündü gelişime göre 5 hafta 6 gündü ben şu anda 6 1 im o yüzden çlok şaşırdım öyle yoruma moralim acaip bozuldu
Anne baba tutumuna bağlıymış kardeş arası kıskançlık. Bana psikolog demişti. Bu dengeyi inş bulabilirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?