- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
bu kadar cabuk moral bozmasalar keske..daha belli olmaz senınkı de canım..her sey yolunda gider inşallah.
Kızlar testimi yinelemiştim bugün.Cuma günü 26 çıkan değerim bugün 160 çıktı :) Doktorum artışı çok beğendi çok şükür.22 sine gel dedi ama ben 24ünde gitmeye karar verdim.O gün diyetisyen kontrolümde var ikisini beraber hallederim :)
o değil benim haftamda olup kese göremeyen arkadaşalr var düşün doktorlar moral bozuyor resmen
kızlar ne kadar geç o kadar iyi. Oğlumda ilk 4 haftalıkken gittim kese bile yoktu. Bi hafta sonra gel dedi gittim kese var ama dış gebelik de olabilir boş gebelik de kalp atışına kadar anlaşılmaz 2 hafta sonra yine gel dedi. Boşuna da korktum. Kan testi bile istemiolar 7. Haftaya kadar. şimdi o yuzden bekliorm 7. Haftayı. Folik asitimi alıorm bi de :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy varya aynı şeler aynı sözler bana da dendi kaderim senin gibi olur inşallah erken öğrenince beklmek zormuş
O yüzden ak mı kara mı die 2 hafta daha beklicem :)) garanti olsun 7.5 haftalıkken gidicem hiçbi soru işareti kalmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o değil benim haftamda olup kese göremeyen arkadaşalr var düşün doktorlar moral bozuyor resmen
Canım beni sakın yanlış anlama ama bence doktora gitmelisin. bende gecen aylarda bi dış gebelik geçirdim doktora çok erken gittiğim için ve teşhisi çok çabuk konulduğu için tüplerime zarar gelmeden ve çok minik operasyonla aldılar. Senin böyle olacak diye demiyorum ama yinede doktor kontrolunde olmak bence en iyisi.
kızlar merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sizinle paylaşmıştım.değerimde 392 çıkmıştı ama 2 gün sonra yani pazar günü bu değer 2064 e çıktı. doktor ikiz olabilir yada mol gebelik olabilir dedi çok endişelendim. bugün ultrasonla baktı bi tane kesemiz göründü bu cuma tekrar gidicem kesenin içinde kaç embriyomuz var ona bakıcaz. yanı tek yumurta ikizi olabilirmiş.kızlar benim için dua edin mol gebelik olmasın da ikiz üçüz farketmez.
Alisverise basladigimiz gunler gelcek mi ki :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bugün yine kafam allak bullak benim ya... şeytan benimle uğraşıyor.. sıkıntım yok bulantım yok diye korkularım başladı yine.. boş gebelikse yaaaoff ya daha bir hafta var doktora gitmeme zaman uzadıkça daha bi çekilmez oluyor başka bi doktora mı gitsem acaba ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Dogru soyluyorsun.
Ilgisiz falan diye okudum.
Ve gittim geldim cok sukur zaten.
Ben sirf 25 ine kadar beklemiyim en azindan kese var mi yok mu ne var ne yok diye ogrenmek istedim:)
Kesemiz var cok sukur:)
Ultrason kagidinda 28*4 mm yaziyor.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
inşallah canım hayırlısıyla keselrimizi ve pıtpıtları da duyarız inşallah... bugün dayanamdım kan testine gittim acilde, 152 çıktı, cuma günü de 57 ydi canım. bu hafta cumartesi tekrar çağırmıştı doktorum, inşallah kesemiz görünür...
Sen duydunmu kalp atisini
Yaa ne guzel, ben tatli bisey agzima alamiyorum aninda boguruyorum. Sekerli hic bisey yiyemedim 1 haftadir. Ben gunde 1 tane boool limonlu (kendim skiyorum) soda iciyorum, bide boool limonlu salata cok iyi geliyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
o doktorları benYeter ya insanları be bu böyle korkutuyorlar
yarın mı gideceksin kontrole canım
Kızlar testimi yinelemiştim bugün.Cuma günü 26 çıkan değerim bugün 160 çıktı :) Doktorum artışı çok beğendi çok şükür.22 sine gel dedi ama ben 24ünde gitmeye karar verdim.O gün diyetisyen kontrolümde var ikisini beraber hallederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?