2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne kadar geç o kadar iyi. Oğlumda ilk 4 haftalıkken gittim kese bile yoktu. Bi hafta sonra gel dedi gittim kese var ama dış gebelik de olabilir boş gebelik de kalp atışına kadar anlaşılmaz 2 hafta sonra yine gel dedi. Boşuna da korktum. Kan testi bile istemiolar 7. Haftaya kadar. Şimdi o yuzden bekliorm 7. Haftayı. Folik asitimi alıorm bi de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o değil benim haftamda olup kese göremeyen arkadaşalr var düşün doktorlar moral bozuyor resmen

Tabi canım..Daha bir iki hafta yolu var..HEr hamilelik aynı olmaz..herkesin değişir..her detay bilgiyi vermek zorunda değilller ki..sonucta biz tıpçı değiliz onun gıbi detay bilmiyoruz ve onun bir cumlesınden bır sürü anlam cıkarıyoruz..

ayyy varya aynı şeler aynı sözler bana da dendi kaderim senin gibi olur inşallah erken öğrenince beklmek zormuş

ayyy varya aynı şeler aynı sözler bana da dendi kaderim senin gibi olur inşallah erken öğrenince beklmek zormuş

O yüzden ak mı kara mı die 2 hafta daha beklicem :)) garanti olsun 7.5 haftalıkken gidicem hiçbi soru işareti kalmasın

O yüzden ak mı kara mı die 2 hafta daha beklicem :)) garanti olsun 7.5 haftalıkken gidicem hiçbi soru işareti kalmasın

Canım beni sakın yanlış anlama ama bence doktora gitmelisin. bende gecen aylarda bi dış gebelik geçirdim doktora çok erken gittiğim için ve teşhisi çok çabuk konulduğu için tüplerime zarar gelmeden ve çok minik operasyonla aldılar. Senin böyle olacak diye demiyorum ama yinede doktor kontrolunde olmak bence en iyisi.

Dilerim bende 2. kez mart annesi olma duygusunu yeniden tadabilirim. 14 temmuz 2012 de oğluma kavuşacağımı öğrenmiştim.11 martta şükürlerle kucağıma aldım.Tüp bebek annesiyim.Ve kardeş için 1 yaşında yeniden denemek zorundaydık, dün transferim yapıldı.Meriç İnanç taki gibi gidişat.İç açıcı değil ama yinede ümitliyiz.Dilerim bende 2. kez anne olacağım cümlesini yazmak nasip olur.

Hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Sağlıcakla, hiç kayıpsız kucağınıza almak nasip olsun hepinize.

Canım oğlumda gittiğim dr şimdi hiçbişi belli deil dedi; kalp atışından slnra anlaşılcak. Üstelik baya iyi bi hastaneydi. Ondan aceleye getirmiorm. Zaten 1 hafta sonra inş gidicem

mol gebelik değildir inşallah cnm mol gebelikte kese düzgün olmaz heralde

cnm ben gördüm kalp atışını ama bende de öyle bulantı vs yok biraz iştahsızlık okadar

hayırlı olsun cnm keseyide görmüşsün

Canım bende bugün test yaptırdım cuma günü 26,83 çıkmıştı,bugün 160,07 çıktı canım çok şükür :) Artışı doktorum çok beğendi :)

cnm limonun fazlası zarar diye duymuştum netten baksana bir

cnm ne denilirki allah önce sabır sonrada sana hemencik bebiş versin inşallah

gözün aydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…