mol gebelik değildir inşallah cnm mol gebelikte kese düzgün olmaz heralde
çarşamba gidicem ama burdakia rkadşlar çok bekliyor bende 8 e kadar beklicem hümüm cidden korkuyorum
Canım oğlumda gittiğim dr şimdi hiçbişi belli deil dedi; kalp atışından slnra anlaşılcak. Üstelik baya iyi bi hastaneydi. Ondan aceleye getirmiorm. Zaten 1 hafta sonra inş gidicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
üzülme desemde üzülürsün doğal olarak ama hep içinde olacak duygusu olsun rabbinden hep iste hiç vazgeçme olmayacak deme allahım ol diyecek ve olacak inşşş cani gönülden söylüyorum bunları allahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşşş
hayırlı olsun bilgilerini verirsen senide ekliyeyim listemize
cnm limonun fazlası zarar diye duymuştum netten baksana bir
Canim o zaman da kasigim agriyo 😊😊 cok cekemiyorum bacaklarimi
Canım bende bugün test yaptırdım cuma günü 26,83 çıkmıştı,bugün 160,07 çıktı canım çok şükür :) Artışı doktorum çok beğendi :)
cnm ne denilirki allah önce sabır sonrada sana hemencik bebiş versin inşallah
korkma tatlım sen çarşamba git o seni tekrar çağırır merak etme... Eğer o doktor sana güven vermediyse değiştir doktorunu en başındayken
maşallah cnm genç yaşta 3.çocuk
Aramıza hoş geldinn adet tarihimiz çok yakın birde anlamıyorum siz neden böyle ilaçlar alıyorsunuz doktorunuz mu tavsiye ediyor sizlere
Bende 6 3 kenn doktora gidicem 5 6 iken gittiğim de kese boş göründü bakalım bebeğim gelmiş mi
Evet doktorum tavsiye etti.. Çevremde hamile olan arkadaşlarıma sordum onlar da kullanmış ama ben tereddüt yaşadım bu kadar ilaç doğru mu diye ?
hoş geldin cnm.ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan listemize katılabilirsin
Arada oluyo bana da :) hem sinirleniyorum hemde hamilelikten oluyo doye kendimi teskin ediyorum sonra da guluyorum :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ağrın var mıdı cnm düşük de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?