2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bilgilerini verirsen senide ekliyeyim listemize

Amin canımmm inşallahhh.. inşallah dediğin gibi olur.. rabbime dua etmeye dewam edicem. Ondan istemeye dewam edicem. O nezaman olucak derse bende o zamana kadar beklicem... doktor çarşaöba günü yine tahlil wermemi istedi.. yükselme ihtimali varmı ki dedim. Çok zor dedi heralde düşüşünü görmek istiyo😡

Canım bende bugün test yaptırdım cuma günü 26,83 çıkmıştı,bugün 160,07 çıktı canım çok şükür :) Artışı doktorum çok beğendi :)

Çok iyi canım, çok şükür ben de sevindim, inşallah sonuna kadar böyle güzel devam ederiz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar :) ben cok uyusuk oldum hep yatasim var. Basimi kaldiramiyorumm tembel yapti yavrucum beni :d annisler siz kac kiloyla hamile kaldiniz

nokta

korkma tatlım sen çarşamba git o seni tekrar çağırır merak etme... Eğer o doktor sana güven vermediyse değiştir doktorunu en başındayken

çarşamba o doktora gidicem sonrada bekleyip başka doktora yani o doktor kötü bir yorum yaparsa daha da gitmem zaten gittiğim hastahane çok iyi bir hastahane

Evet doktorum tavsiye etti.. Çevremde hamile olan arkadaşlarıma sordum onlar da kullanmış ama ben tereddüt yaşadım bu kadar ilaç doğru mu diye ?

Evet doktorum tavsiye etti.. Çevremde hamile olan arkadaşlarıma sordum onlar da kullanmış ama ben tereddüt yaşadım bu kadar ilaç doğru mu diye ?

allah allah bana doktor demir hapı ve folik asit verdi hiç böyle ilaçalr kullanmadım kullananda burda duydum sadece

hoş geldin cnm.ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan listemize katılabilirsin

hoşbuldukk.. özel mesaj gönderemiyormuşum ben :) ben bilgilerimi burdan yazıyim o zaman 26 yaşındayım Kayseride yaşıyorum ilk hamileliğim.. SAT 24 mayıs ama geç döllenme olmuş dediler SAT a göre gitmiyor ama tam olarak kaç haftalık inanın ben de bilmiyorum :) ayın 22 sinde doktora tekrar gidicem kalp atışları için umarım her şey yolunda giderr ve her şey netleşir .. herkesin bebişi hayırlı olsun :)

Merhaba kızlar, cumartesi keseyi görebilmek için doktora gideceğim vakit bir türlü geçmiyor. (

Folik asit kesin alın kızlar. Omirilik gelişimi için çok önemli. Ben ilk hamileliğimde gebe kalmadan 2 ay önce başlamitm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…