2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ıcımde bı heyecan war :) keseyı gorunce rahatladım ınsallah kalp atuslarını da duyarım hayırlısıyla :)

MERHABA,

Bugün reglim 7 gün geçti. kan testi yaptırdım betahcg 3070 çıktı. 2 gün sonra bir daha gideceğim UMARIM 2 KATINA ÇIKMIŞ OLUR. çünkü kahverengi akıntım var 4 gündür.

bişey olmaz dimii. daha önce düşük yaptım.

çok geçmiş olsun sabır versin Rabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok tatlım aklından kotu bısey gecırme yerlesme kanamasıdır belkı. sen yarın gıtsen keseyı gorebılırsın belkı de. her kahwerengı kanama dusuk anlamına gelmez canım rahat ol :)

Günaydın güzel anneler. Evet tatlım şimdi oldu yanlışlıkla 6+ yazınca benimde kafam karışmıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım,haklısın aklımda hep 6. haftada olduğumuz,yanlış yazmışım

selam kizlar nasilsiniz? kizlar turkiyede renkli ultrasonda cinsiyet kacinci hafta belli oluyor ben turkiyedeyken 12. hafta olacak o zaman renkli ultrasonda gozukurmu? cinsiyetini turkiyedeyken ogrensim cok iyi olacak ona gore kiyafet alisverisi yapacam...

gözün aydın cnm

Sağol canım :)

Çok iyi canım, çok şükür ben de sevindim, inşallah sonuna kadar böyle güzel devam ederiz...

Amin canım inşaAllah :) 24ünde gideceğim bakalım değer 5binlere geliyor acaba kalp atışınıda duyarmıyımki?

Selam kızlar :) ben cok uyusuk oldum hep yatasim var. Basimi kaldiramiyorumm tembel yapti yavrucum beni :d annisler siz kac kiloyla hamile kaldiniz

nokta

Aynen kafamı kaldıramıyorum,canım hep yatmak istiyor :) 83 kiloyla hamile kaldım.

mrb kızlar

moralim çok bozuk

dün kahve akıntım geldi.dr umu aradm.kırmızı olmadığı sürece korkma dedi

gece 1 de kırmızı! sbha kadar bir şey yok. yattığım için sanırım. sbh kalkınca yine kırmızı kahve karışık.of

sbh dr a gttm.randevu almıştm zaten.tir tir titriyorum.

10 gün oldu dr gideli.3 günlük gelişmiş kese.yani bugün yada yarın 7.haftada olması lazmken 6. haftaya giriyor.7gün geride.

kanama olacak durum yok dedi.kese duruyor.yara vs yok.yerleşme kanaması olabilri dedi.

kese içinde bişey göremedi. kese 12cm olana kadar boş gebelik demiyoruz belki geç döllenmedir vs dedi korkma sakın falan

ben soğuk terler döküyorum tabi

iyi düşün pozitif ol vs baya moral vermeye çalıştı. cumaya randevu verdi

iğne ve hap. progesteron

yatacaksın wc hariç kalkmıyorsun, sağlıklıysa kalacak yapacağımız bir şey yok sakin olacaksın dedi

bugün 6+0 olması lazımken 5+0. oooof of Allahım hayırlısını nasip etsin bir şey diyemiyorum

çok zor bir durum

Cok gecmis olsun canım doktorun dedigi gibi yat kalkma fazla uzulme stres yok bebegin seninle kalacak insallah

nokta

Oh masallah ne guzel

Of bende 85 kiloyla bu kdr kilo aldigimi bilmiydum 75 le evlendim ve evleneli 13 ay oldu insallah cok kilo almayz

nokta

Canım ben daha kiloluydum ama hamile kalmadan önce diyetisyene başlamıştım :) 87den 83e düştüm.Diyete hala devam ediyorum.İlk üç ay devam dedi diyetisyenim sonra kilo almaya başlayacaksın dedi ama bu aralar çok dikkat edemiyorum çünkü midem rahatsız oluyor verdiği herşeyi yiyemiyorum.60la evlenmiştim 2.5 senede 90a çıktım maalesef.Sebebide şekermiş yeni öğrendim onuda Şeker hastalığım varmış sınırda.

aynı durumu yaşıyoruz kanamam yok ama 6 hafta 6 gün olamsı gerekirken cumartesi günü 5 hafta 6 gündü geç döllendiğini biliyorm ama doktor benim moralimi bozdu sizin kanamanız olduğu halde doktorlar pozitif bakmışlar size ne kadar sevindim adınıza dua edelim kızlar

Canim benim boyum 1.73 kilom 65. Insallah cok kilo almam :)

Ins canım ama kilon fzla degil

Bende hep zayiflcam diyodm ama bi baslayamiyodum simdide baslayamam zaten diyete falan 100 olurum heralde off kendime hic yakistiramiyorum 100 olmayi dogumdan sonra sıkı bi diyet beni bekler umarim fazla kilo almayiz

nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…