Selam kızlar :) ben cok uyusuk oldum hep yatasim var. Basimi kaldiramiyorumm tembel yapti yavrucum beni :d annisler siz kac kiloyla hamile kaldiniz
nokta
kızlar ıcımde bı heyecan war :) keseyı gorunce rahatladım ınsallah kalp atuslarını da duyarım hayırlısıyla :)
duydum ben c.tesi günü cnm 6+1 de
bugünde duydumbugün 6+6 olrak ölçtü dr.
Kızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
Ay ne guzel ya yarina randevu aldim bende duyarim insallahduydum ben c.tesi günü cnm 6+1 de
bugünde duydumbugün 6+6 olrak ölçtü dr.
MERHABA,
Bugün reglim 7 gün geçti. kan testi yaptırdım betahcg 3070 çıktı. 2 gün sonra bir daha gideceğim UMARIM 2 KATINA ÇIKMIŞ OLUR. çünkü kahverengi akıntım var 4 gündür.
bişey olmaz dimii. daha önce düşük yaptım.
tam 55 le kaldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yanlış degil cnm dün 5+0 yazacagına sanırım 6+0 yazdın ondan böyle söyledik.evet 6.haftanı doldurmaya başlamışsın
Günaydın güzel anneler. Evet tatlım şimdi oldu yanlışlıkla 6+ yazınca benimde kafam karışmıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın cnm
Çok iyi canım, çok şükür ben de sevindim, inşallah sonuna kadar böyle güzel devam ederiz...
Selam kızlar :) ben cok uyusuk oldum hep yatasim var. Basimi kaldiramiyorumm tembel yapti yavrucum beni :d annisler siz kac kiloyla hamile kaldiniz
nokta
Oh masallah ne guzeltam 55 le kaldım
Aynen kafamı kaldıramıyorum,canım hep yatmak istiyor :) 83 kiloyla hamile kaldım.
nokta
mrb kızlar
moralim çok bozuk
dün kahve akıntım geldi.dr umu aradm.kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
gece 1 de kırmızı! sbha kadar bir şey yok. yattığım için sanırım. sbh kalkınca yine kırmızı kahve karışık.of
sbh dr a gttm.randevu almıştm zaten.tir tir titriyorum.
10 gün oldu dr gideli.3 günlük gelişmiş kese.yani bugün yada yarın 7.haftada olması lazmken 6. haftaya giriyor.7gün geride.
kanama olacak durum yok dedi.kese duruyor.yara vs yok.yerleşme kanaması olabilri dedi.
kese içinde bişey göremedi. kese 12cm olana kadar boş gebelik demiyoruz belki geç döllenmedir vs dedi korkma sakın falan
ben soğuk terler döküyorum tabi
iyi düşün pozitif ol vs baya moral vermeye çalıştı. cumaya randevu verdi
iğne ve hap. progesteron
yatacaksın wc hariç kalkmıyorsun, sağlıklıysa kalacak yapacağımız bir şey yok sakin olacaksın dedi
bugün 6+0 olması lazımken 5+0. oooof of Allahım hayırlısını nasip etsin bir şey diyemiyorum
çok zor bir durum
Oh masallah ne guzel
Of bende 85 kiloyla bu kdr kilo aldigimi bilmiydum 75 le evlendim ve evleneli 13 ay oldu insallah cok kilo almayz
nokta
mrb kızlar
moralim çok bozuk
dün kahve akıntım geldi.dr umu aradm.kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
gece 1 de kırmızı! Sbha kadar bir şey yok. Yattığım için sanırım. Sbh kalkınca yine kırmızı kahve karışık.of
sbh dr a gttm.randevu almıştm zaten.tir tir titriyorum.
10 gün oldu dr gideli.3 günlük gelişmiş kese.yani bugün yada yarın 7.haftada olması lazmken 6. Haftaya giriyor.7gün geride.
Kanama olacak durum yok dedi.kese duruyor.yara vs yok.yerleşme kanaması olabilri dedi.
Kese içinde bişey göremedi. Kese 12cm olana kadar boş gebelik demiyoruz belki geç döllenmedir vs dedi korkma sakın falan
ben soğuk terler döküyorum tabi
iyi düşün pozitif ol vs baya moral vermeye çalıştı. Cumaya randevu verdi
iğne ve hap. Progesteron
yatacaksın wc hariç kalkmıyorsun, sağlıklıysa kalacak yapacağımız bir şey yok sakin olacaksın dedi
bugün 6+0 olması lazımken 5+0. Oooof of allahım hayırlısını nasip etsin bir şey diyemiyorum
çok zor bir durum
Ins canım ama kilon fzla degilCanim benim boyum 1.73 kilom 65. Insallah cok kilo almam :)
Canım ben daha kiloluydum ama hamile kalmadan önce diyetisyene başlamıştım :) 87den 83e düştüm.Diyete hala devam ediyorum.İlk üç ay devam dedi diyetisyenim sonra kilo almaya başlayacaksın dedi ama bu aralar çok dikkat edemiyorum çünkü midem rahatsız oluyor verdiği herşeyi yiyemiyorum.60la evlenmiştim 2.5 senede 90a çıktım maalesef.Sebebide şekermiş yeni öğrendim onudaŞeker hastalığım varmış sınırda.
çok geçmiş olsun sabır versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?