2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimde geriden geliyo bugun tam 6 haftalik ama doktoe onmli degil gec dollenme olmus dedi bunun icin stres yapmana gerek yok

nokta

ben çok korkuyorum dr um da biliyor. resmen titriyorum

sadece pozitif olabilirsin ve yatabilirsin dedi

benim de senin de yapabileceğin bir şey yok,doğanın kanunu bu sağlıklıysa kalacak dedi güzel olan da bu değil mi?

düşmesin diye dua etsem,boş gebelikse ilerde kürtaj olmak zorunda kalacağım.

böyle durumlarda hayırlısı neyse o olsun diye dua etmek sanırım daha doğru

benim için dua edin kızlar

Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın

hiç de bilmediğim konular ve insan bilmediği şeylerden korkar.

hayırlısı neyse o olsun inşallah

her şeyin en doğrusunu Rabbim biliyor

Benimki ikiz ya dikkat etmem gerek iste. Bi arkadasim da ikiz dogurdu 12 kilo aldi, ama cok kilo alan da var. saglikli olsunlar da insallah bende az kilo alayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar az önce ilk kontrolümden döndüm. Keseyi gördük çok şükür :) ama rahim ağzında kanama ve bolca iltihaplanma var dedi. Rahim ağzındaki kanama bebeğe zarar vermezmiş ama iltihap için fitil verdi. Ayrıca her ihtimale karşı diye progestan yazdı. Son olarak koraspirin de yazdı, damarları genişletip bebeğe besin gitmesini kolaylaştıracakmış. Şimdilik dinlen, kendini çok yorma, bayramdan sonra bir daha gel dedi. Bakalım inşallah hepimizin her şey yolunda gider.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki ikiz ya dikkat etmem gerek iste. Bi arkadasim da ikiz dogurdu 12 kilo aldi, ama cok kilo alan da var. saglikli olsunlar da insallah bende az kilo alayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim amaan dogsunlarda onlarla ugrasirken veririz kilolari

nokta

inan çok doğru söylemiş peki ne olucak işimiz var gücümüz var günlerce nasıl yatıcaz hiç mi iş görmicez benim annem yakın geldi bugün temizliğimi yaptı ben çalışıyorum bugün bel ağrısı çekiyorum çok zor

canım bişi sorcam kürtaj kaçıncı zaman oluyor diyelim boş gebelik allah korusun bize kürtajmı yapılcak lütfen bunu merak ediyorum

canım Rabbim sana sağlıklı olarak bağışlasın evladını.
değildir canım ya ,moralini yüksek tut.
ben bugün dinledim tv de ;böyle henüz başa gelmeden ihtimaller için psikolojinizi yıpratmayın diyor.
Allah korusun başa geleceği varsa da bari bu sıkıntılı duruma kadar psikolojini düzgün tuttuğun için ,daha kolay atlatırsınız diyordu.
eğer ihtimallerle kendinizi yıpratırsanız,bir de korktuğunuz şey başınıza gelirse,en bitkin olduğunuz zamanda sizi yakalar,ve bununla baş edemezsiniz dedi canım.
çok hoşuma gitti.
çünkü ben de kaç gündür kese görünmedi diye resmen uykularım kaçmıştı,sakin ol demek kolay ama elde değil,biliyorum canım.
ama bu dinlediğim konuşma iyi gelmişti bana.

canım sen kalbını ıkıleme agzından duayı eksık etme Rabbım sana bagıslasın kuzunu uzulme stres yapma zor emınım kı zor ama ıyı dusun ıyı olsun canım

canim benimde geriden geliyo bugun tam 6 haftalik ama doktoe onmli degil gec dollenme olmus dedi bunun icin stres yapmana gerek yok

nokta

benimde 6 1 medical parkta ilk gittiğim doktor çok iyidi geç döllenmiş belliki açığı kapar demişti ama bu doktor şifadaki doktor kötü konuştu çarşamba gelin en olmadı alttan bakarız dedi belki bebeğimiz alttan gözükecekti keşke cumartesi baksalardı beklemek öyle zormuş ki anlatamam siz bilirsiniz anca

Bulantılar olursa kilo veririz

Kese gorunmedimi senin

nokta

canım Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz.
ama gebelik ilerlemediği zaman genelde erken haftalarda kendiliğinden düşüyor ama eğer rahim içinde gebelik ürünü kalırsa o zaman kürtaj oluyor.
yani kaçıncı haftada olursa olsun ,
eğer rahim tamamen boşalmışsa ,kürtaj yapmıyorlar canım.
bunu da doktor hem ultrason hem de hcg takibiyle anlıyor.

Sakın üzülme canını sıkma bu süreçte morale çok ihtiyacın war. Sakın kalkma yataktan yat mutlaka doktorun dediği gibi... hap bazen baş dönmesi yapabiliomuş ama yatıosun zaten canım... dua et bol bol... rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin....üzme kendini

aaa hep ıcımden dıyordumkı hamıle oldugumu ogrendıgımde keske mart annelerı ıcınde bır baslık olsada kımler neler yapıyo bebegı ıcın neler kullanıyo hamılelıklerı ne alemde hep bırlıkte konussak dıyodumkı suan gordum ve cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ınsallah hepımız sag saglım bebelerımızı kucagımıza alalım saglıkla sıhhatle

kese belli bir boya gelmeliymiş canım

12cm dedi gibi hatırlıyorum ama 12cm çok büyük

nette yazıyordur ya da bilen varsa yazar

Kızlar bugün reglim geçeli 7 gün oldu.

Beta hcg 3070 normal mi?

normal canım 6 gün geçtiğinde benim 2200 dü.
bu hcg aralığı o kadar değişiyor ki ,hiç stres yapma kendine ,önemli olan o normal aralıkta olması ve 2 günde bir 2 kat artması.
ama bakıyorsun bazen adeti 2 gün geçince 3000 lerde olan oluyor.

Sen doktora gittinmi cnm

nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…