2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kese belli bir boya gelmeliymiş canım

12cm dedi gibi hatırlıyorum ama 12cm çok büyük

nette yazıyordur ya da bilen varsa yazar

canım boş gebelık yasamanında belırtılerı var ınsallah yasamayız ben bugun doktordan gelıyorum persembe keseyı gormeye gıdıcem doktor sunları soyledı agrın sancın ve kanaman yoksa normal gebelık devam edıyor dedı yuzde doksan normal gebelık yasıyosun dedı ama emın olmak ıcın persembe kese gormeye cagırdı sımdı rahımde olusmalar baslamıs kucuk bırkese goruyorum ama emın olalım persembe gunu gelde dedı umarım ıcını rahatlatır bu yazım kotu seyler dusunup kendını korkutma ALLAH korusun

canım bir de düşüğün hiç bir sebebi yokmuş.
yani gebelik sağlıksızsa düşüyormuş,yoksa şunu yaparsan düşer ,yatarsan düşmez diye bir şey yokmuş canım.
artık çoğu hekim progesteronun da işe yaramadığını anlamış.
progesteron azlığından düşük olmuyormuş,gebelik sağlıklı olmadığı ve bozulmaya başladığı için progesteron düşüyormuş.
yani Allah bağışlayacaksa olacak canım,yoksa engelleme gibi bir lüksümüz yok malesef.
Allah hayırlısıyla ,sağlıklı olarak bağışlasın sana canım,acısını göstermesin.

Son düzenleme:

sen hiiiiç üzülme canım kanaman yok

önemli olan kanama

seninki bence geç döllenmeden

Sen doktora gittinmi cnm

nokta

canım bugün gittim ,az önce geldim.
vajinal baktı,Allah a şükürler olsun 4,4mm. kese gördü.
çok yeni gebelik dedi.
döllenmeden 3 hafta geçmiş,son adet tarihinden de 5 hafta geçmiş dedi
zaten hesabımızla da uyumlu dedi.
1 hafta sonra tekrar çağırdı.
moralim düzeldi canım benim de.
çünkü cumartesi günü 2200 hcg ye rağmen vajinal bile görünmemişti kese.
ve o da 13 mart olarak doğum tarihini verdi.

Son düzenleme:

canım sen kalbını ıkıleme agzından duayı eksık etme Rabbım sana bagıslasın kuzunu uzulme stres yapma zor emınım kı zor ama ıyı dusun ıyı olsun canım

Cok gecmis olsun canım doktorun dedigi gibi yat kalkma fazla uzulme stres yok bebegin seninle kalacak insallah

nokta

çok saolun kızlar

benim için dua edin

Allah yardımcımız olsun

hayırlısı her şeyin

Ay ne desem insallah olsami benim zaten istahim yok fazla midem bise almiyo ama hep yatiyorum cok uyuyorum ondan korkuyorum

nokta

Olsun canım bol bol dinlen,bende yatıyorum ama kilo veriyorum çok şükür.Sadece yararlı besinleri yiyorum.Her gün sütüm,ayranım,cevizim,8 dilim tamn buğday ekmeğim,et ızgaram,sebze yemeğim,2 adet yumurtam,peynirim,zeytinim her şeyim var ve ben bunları yiyerek kilo verdim Yalnızca tatlı ve şekerli yiyecek yemiyorum.Zaten canımda istemiyor ama haftada 1 gün tatlı iznimde var yani :)

kanamam yok hiçbirşeyim yok sadece bebeğimi görmekistiyorum ablacım cumartesinden beri moralimiz bozuk ama daha çok küçük ve çok erken ubnlarla teselli ediyoruz sürekli dua ediyoruz mübarek günler

yok tatlım aklından kotu bısey gecırme yerlesme kanamasıdır belkı. sen yarın gıtsen keseyı gorebılırsın belkı de. her kahwerengı kanama dusuk anlamına gelmez canım rahat ol :)

canım keseyı gordunmu senle ben aynı gunlerde ogrenmıstık hamıslıgımızı ben bugun doktora gıttım kesem daha yenı olusuyomus rahım ıcınde gordu ama ıkı gune belırgınlesır persembe tekrar gel tam net gorelım dedı sen ne yaptın canım

Oh cok sukur canim darisi kalp atislarina :)

nokta

Maşallah her gün geliyorum,her geldiğimde en az 17 sayfa :) Tabi onları okuyana kadar 3 sayfa daha ilerliyor :)
Hamişlerimizin güzel haberlerini duydukça çok mutlu oluyoruz,yolunda gitmeyen en ufak bir durum için de dualarımızı eksik etmiyoruz ve içimizi ferah tutuyoruz

kızlar ıcımde bı heyecan war :) keseyı gorunce rahatladım ınsallah kalp atuslarını da duyarım hayırlısıyla :)

Biz de bu hafta keselerimizi görürüz de rahatlarız inşallah,siz de hayırlısıyla kalp atışlarını duyun da sıra bize de gelsin,sağlıkla
İnşallah canım tecrübeli değilim,ama okuduğumuz kadarıyla,eğer kahverengi akıntın varsa bir doktora gitse miydin?
İçini de ferah tut,Allah'ın izniyle bi şey olmaz.
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin...

Ay ne guzel ya yarina randevu aldim bende duyarim insallah
Benim de randevum yarın öğleden sonra canım kese için,güzel haberlerle döneriz inşallah
Canım zordur ama iyi düşünelim iyi şeyler olsun,dualarla ve Rabbimin izniyle sağ salim alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı,üzme kendini annesi
Dualarımız hepimiz için canım,içini ferah tut.
Çok duyduk keseye göre geriden olup sonra açığı kapatan ya da kapatmasa da gayet sağlıklı olan bebeklerimizi

Aman canım gerekirse hiçbir şey yapma,dinlen.Her şey yolunda gidecek hayırlısıyla annesi
benıde eklermısınız lısteye
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun
Hayırlı olsun bubulka hoşgeldin
Çok üzüldüm canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana,dilerim hiç beklemezsin...
Ne güzel Dikkat et kendine canım bak bebiş de sağlıklı,birkaç gün sonra bu sıkıntılar da bitmiş olur inşallah annesi,içini ferah tut
Güzel düşünelim güzel olsun canım ikizdir onlar ikiz

amiiiin hepimiz ıcın hayırlı ugurlu olsun ınsallah hosbulduk

canım hayırlı olsun hamılelıgın. topik sahıbımız blackberryden önce ben uyarayım senı , yıyecek detayları yazılması yasaklandı. bazı arkadaslarımız aşerıyor ve kotu durumlar ortaya cıkabılıyor dıye. sende dikkat et tatlım. bırde 6. haftamdamda benımde masallahım vardı. saydıkların ı harıka bı sekılde mıdeye ındırıyordum ama bulantılar baslayınca sadece peynır ekmek kraker yıyebılıyorsun.

ne guzelyaaa soyle sayfaları bırer ıkıser atlayarak bakarak gectımde hepımızde aynı mınıcık bır sekıl ve bu gun gectıkce sekıllenecek buyuyecek ınsallah:))) ALLAHım bu duyguyu bıze yasattıgı ıcın bınlerce sukurler olsun aminnnn....

nasıl şimdi benim 3 gün sonra tekrar kontrolüm var 5 hafta 3 günlük olacak. Kese görünür mü?

Gorunebilir ama gorunmeyebilir de canim kisiden kisiye degisiyo giderken cok su ic idrara sıkışık olursan daha rahat gorunue

nokta

nasıl şimdi benim 3 gün sonra tekrar kontrolüm var 5 hafta 3 günlük olacak. Kese görünür mü?

gormen mumkun cnm ben 5+4 te gordum keseyı. ama daha gec goren ve normal hamılelıgı olan arkadaslarımızda var. oyuzde goremezsende takma kafana haftaya tekrar gıdersın doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…