kese belli bir boya gelmeliymiş canım
12cm dedi gibi hatırlıyorum ama 12cm çok büyük
nette yazıyordur ya da bilen varsa yazar
canım bir de düşüğün hiç bir sebebi yokmuş.ben çok korkuyorum dr um da biliyor. resmen titriyorum
sadece pozitif olabilirsin ve yatabilirsin dedi
benim de senin de yapabileceğin bir şey yok,doğanın kanunu bu sağlıklıysa kalacak dedi güzel olan da bu değil mi?
düşmesin diye dua etsem,boş gebelikse ilerde kürtaj olmak zorunda kalacağım.
böyle durumlarda hayırlısı neyse o olsun diye dua etmek sanırım daha doğru
benim için dua edin kızlar
Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın
hiç de bilmediğim konular ve insan bilmediği şeylerden korkar.
hayırlısı neyse o olsun inşallah
her şeyin en doğrusunu Rabbim biliyor
aynı durumu yaşıyoruz kanamam yok ama 6 hafta 6 gün olamsı gerekirken cumartesi günü 5 hafta 6 gündü geç döllendiğini biliyorm ama doktor benim moralimi bozdu sizin kanamanız olduğu halde doktorlar pozitif bakmışlar size ne kadar sevindim adınıza dua edelim kızlar
Sen doktora gittinmi cnm
nokta
canım bir de düşüğün hiç bir sebebi yokmuş.
yani gebelik sağlıksızsa düşüyormuş,yoksa şunu yaparsan düşer ,yatarsan düşmez diye bir şey yokmuş canım.
artık çoğu hekim progesteronun da işe yaramadığını anlamış.
progesteron azlığından düşük olmuyormuş,gebelik sağlıklı olmadığı ve bozulmaya başladığı için progesteron düşüyormuş.
yani Allah bağışlayacaksa olacak canım,yoksa engelleme gibi bir lüksümüz yok malesef.
Allah hayırlısıyla ,sağlıklı olarak bağışlasın sana canım,acısını göstermesin.
canım sen kalbını ıkıleme agzından duayı eksık etme Rabbım sana bagıslasın kuzunu uzulme stres yapma zor emınım kı zor ama ıyı dusun ıyı olsun canım
inan çok doğru söylemiş peki ne olucak işimiz var gücümüz var günlerce nasıl yatıcaz hiç mi iş görmicez benim annem yakın geldi bugün temizliğimi yaptı ben çalışıyorum bugün bel ağrısı çekiyorum çok zor
canım bişi sorcam kürtaj kaçıncı zaman oluyor diyelim boş gebelik allah korusun bize kürtajmı yapılcak lütfen bunu merak ediyorum
Cok gecmis olsun canım doktorun dedigi gibi yat kalkma fazla uzulme stres yok bebegin seninle kalacak insallah
nokta
Ay ne desem insallah olsamibenim zaten istahim yok fazla midem bise almiyo ama hep yatiyorum cok uyuyorum ondan korkuyorum
nokta
kese 4. haftada göründü canım kesenin içinde bebek görünmedi 6 hafta 1 günüzKese gorunmedimi senin
nokta
canım Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz.
ama gebelik ilerlemediği zaman genelde erken haftalarda kendiliğinden düşüyor ama eğer rahim içinde gebelik ürünü kalırsa o zaman kürtaj oluyor.
yani kaçıncı haftada olursa olsun ,
eğer rahim tamamen boşalmışsa ,kürtaj yapmıyorlar canım.
bunu da doktor hem ultrason hem de hcg takibiyle anlıyor.
yok tatlım aklından kotu bısey gecırme yerlesme kanamasıdır belkı. sen yarın gıtsen keseyı gorebılırsın belkı de. her kahwerengı kanama dusuk anlamına gelmez canım rahat ol :)
canım bugün gittim ,az önce geldim.
vajinal baktı,Allah a şükürler olsun 4,4mm. kese gördü.
çok yeni gebelik dedi.
döllenmeden 3 hafta geçmiş,son adet tarihinden de 5 hafta geçmiş dedi
zaten hesabımızla da uyumlu dedi.
1 hafta sonra tekrar çağırdı.
moralim düzeldi canım benim de.
çünkü cumartesi günü 2200 hcg ye rağmen vajinal bile görünmemişti kese.
ve o da 13 mart olarak doğum tarihini verdi.
nasıl oldun canım?
kızlar ıcımde bı heyecan war :) keseyı gorunce rahatladım ınsallah kalp atuslarını da duyarım hayırlısıyla :)
İnşallah canım tecrübeli değilim,ama okuduğumuz kadarıyla,eğer kahverengi akıntın varsa bir doktora gitse miydin?MERHABA,
Bugün reglim 7 gün geçti. kan testi yaptırdım betahcg 3070 çıktı. 2 gün sonra bir daha gideceğim UMARIM 2 KATINA ÇIKMIŞ OLUR. çünkü kahverengi akıntım var 4 gündür.
bişey olmaz dimii. daha önce düşük yaptım.
Benim de randevum yarın öğleden sonra canım kese için,güzel haberlerle döneriz inşallahAy ne guzel ya yarina randevu aldim bende duyarim insallah
Canım zordur ama iyi düşünelim iyi şeyler olsun,dualarla ve Rabbimin izniyle sağ salim alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı,üzme kendini annesimrb kızlar
moralim çok bozuk
dün kahve akıntım geldi.dr umu aradm.kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
gece 1 de kırmızı! sbha kadar bir şey yok. yattığım için sanırım. sbh kalkınca yine kırmızı kahve karışık.of
sbh dr a gttm.randevu almıştm zaten.tir tir titriyorum.
10 gün oldu dr gideli.3 günlük gelişmiş kese.yani bugün yada yarın 7.haftada olması lazmken 6. haftaya giriyor.7gün geride.
kanama olacak durum yok dedi.kese duruyor.yara vs yok.yerleşme kanaması olabilri dedi.
kese içinde bişey göremedi. kese 12cm olana kadar boş gebelik demiyoruz belki geç döllenmedir vs dedi korkma sakın falan
ben soğuk terler döküyorum tabi
iyi düşün pozitif ol vs baya moral vermeye çalıştı. cumaya randevu verdi
iğne ve hap. progesteron
yatacaksın wc hariç kalkmıyorsun, sağlıklıysa kalacak yapacağımız bir şey yok sakin olacaksın dedi
bugün 6+0 olması lazımken 5+0. oooof of Allahım hayırlısını nasip etsin bir şey diyemiyorum
çok zor bir durum
Dualarımız hepimiz için canım,içini ferah tut.aynı durumu yaşıyoruz kanamam yok ama 6 hafta 6 gün olamsı gerekirken cumartesi günü 5 hafta 6 gündü geç döllendiğini biliyorm ama doktor benim moralimi bozdu sizin kanamanız olduğu halde doktorlar pozitif bakmışlar size ne kadar sevindim adınıza dua edelim kızlar
Aman canım gerekirse hiçbir şey yapma,dinlen.Her şey yolunda gidecek hayırlısıyla annesiKızlar az önce ilk kontrolümden döndüm. Keseyi gördük çok şükür :) ama rahim ağzında kanama ve bolca iltihaplanma var dedi. Rahim ağzındaki kanama bebeğe zarar vermezmiş ama iltihap için fitil verdi. Ayrıca her ihtimale karşı diye progestan yazdı. Son olarak koraspirin de yazdı, damarları genişletip bebeğe besin gitmesini kolaylaştıracakmış. Şimdilik dinlen, kendini çok yorma, bayramdan sonra bir daha gel dedi. Bakalım inşallah hepimizin her şey yolunda gider.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsunbenıde eklermısınız lısteye
Hayırlı olsun bubulka hoşgeldinMerhaba bende ikinci bebişime hamileyim. Şu an yaklaşık 6 haftalık (son adetime göre) inşAllah mart ayında kucağıma alacağım sağlığıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok üzüldüm canımKızlar bugun tekrar test yaptırdım düşmüş değerim 139.6.... artık bitiyor... bukadar kanamaya dayanamadı tutunamadı vazgeçti artık oda.. bu kadar sabredebildi.... benim daha yapabileceğim hiçbirşey kalmadı... sizin hikayelerinizi okuyup bende birdahaki denememi ve tedavimi beklicem... rabbim hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik geçirsin inşallah... bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
Ne güzelKızlar dr karından baktı diğer dr gibi oda kalp atımını gördü ama duyamadı ama şu an bi fetüs var kalbi atan dedi tecrübeme güvenerek dedi sen bi kaç gün sonra gel dedi hem şu kanamalı dönemi atlatırsın hemde bebek dahada büyür dedi vajinal bakmayalım bu durumda zorlamayalım dedi...kana düşük tehdidi tabi ki dedi...kullandığın ilaçlar yeterli dedi...böyle yani kızlar
Güzel düşünelim güzel olsun canım ikizdir onlar ikizkızlar merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sizinle paylaşmıştım.değerimde 392 çıkmıştı ama 2 gün sonra yani pazar günü bu değer 2064 e çıktı. doktor ikiz olabilir yada mol gebelik olabilir dedi çok endişelendim. bugün ultrasonla baktı bi tane kesemiz göründü bu cuma tekrar gidicem kesenin içinde kaç embriyomuz var ona bakıcaz. yanı tek yumurta ikizi olabilirmiş.kızlar benim için dua edin mol gebelik olmasın da ikiz üçüz farketmez.
eylülüm yatıorum dinleniorum wc yemek ve abdest namaz harici kalmıorum bgn kanama hiç olmadı şükür leke bile yoktuzor bi gebelik olacak şimdiden belli oldu
kese 4. haftada göründü canım kesenin içinde bebek görünmedi 6 hafta 1 günüz
oh cok sukur canim darisi kalp atislarina :)
nokta
Maşallah her gün geliyorum,her geldiğimde en az 17 sayfa :) Tabi onları okuyana kadar 3 sayfa daha ilerliyor :)
Hamişlerimizin güzel haberlerini duydukça çok mutlu oluyoruz,yolunda gitmeyen en ufak bir durum için de dualarımızı eksik etmiyoruz ve içimizi ferah tutuyoruz
Biz de bu hafta keselerimizi görürüz de rahatlarız inşallah,siz de hayırlısıyla kalp atışlarını duyun da sıra bize de gelsin,sağlıkla
İnşallah canım tecrübeli değilim,ama okuduğumuz kadarıyla,eğer kahverengi akıntın varsa bir doktora gitse miydin?
İçini de ferah tut,Allah'ın izniyle bi şey olmaz.
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin...
Benim de randevum yarın öğleden sonra canım kese için,güzel haberlerle döneriz inşallah
Canım zordur ama iyi düşünelim iyi şeyler olsun,dualarla ve Rabbimin izniyle sağ salim alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı,üzme kendini annesi
Dualarımız hepimiz için canım,içini ferah tut.
Çok duyduk keseye göre geriden olup sonra açığı kapatan ya da kapatmasa da gayet sağlıklı olan bebeklerimizi
Aman canım gerekirse hiçbir şey yapma,dinlen.Her şey yolunda gidecek hayırlısıyla annesi
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun
Hayırlı olsun bubulka hoşgeldin
Çok üzüldüm canımRabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana,dilerim hiç beklemezsin...
Ne güzelDikkat et kendine canım bak bebiş de sağlıklı,birkaç gün sonra bu sıkıntılar da bitmiş olur inşallah annesi,içini ferah tut
Güzel düşünelim güzel olsun canım ikizdir onlar ikiz
Olsun canım bol bol dinlen,bende yatıyorum ama kilo veriyorum çok şükür.Sadece yararlı besinleri yiyorum.Her gün sütüm,ayranım,cevizim,8 dilim tamn buğday ekmeğim,et ızgaram,sebze yemeğim,2 adet yumurtam,peynirim,zeytinim her şeyim var ve ben bunları yiyerek kilo verdimYalnızca tatlı ve şekerli yiyecek yemiyorum.Zaten canımda istemiyor ama haftada 1 gün tatlı iznimde var yani :)
nasıl şimdi benim 3 gün sonra tekrar kontrolüm var 5 hafta 3 günlük olacak. Kese görünür mü?
nasıl şimdi benim 3 gün sonra tekrar kontrolüm var 5 hafta 3 günlük olacak. Kese görünür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?