gormen mumkun cnm ben 5+4 te gordum keseyı. ama daha gec goren ve normal hamılelıgı olan arkadaslarımızda var. oyuzde goremezsende takma kafana haftaya tekrar gıdersın doktora
canım hayırlı olsun hamılelıgın. topik sahıbımız blackberryden önce ben uyarayım senı , yıyecek detayları yazılması yasaklandı. bazı arkadaslarımız aşerıyor ve kotu durumlar ortaya cıkabılıyor dıye. sende dikkat et tatlım. bırde 6. haftamdamda benımde masallahım vardı. saydıkların ı harıka bı sekılde mıdeye ındırıyordum ama bulantılar baslayınca sadece peynır ekmek kraker yıyebılıyorsun.
Oh cok sukur canim darisi kalp atislarina :)
nokta
canım hayırlı olsun hamılelıgın. topik sahıbımız blackberryden önce ben uyarayım senı , yıyecek detayları yazılması yasaklandı. bazı arkadaslarımız aşerıyor ve kotu durumlar ortaya cıkabılıyor dıye. sende dikkat et tatlım. bırde 6. haftamdamda benımde masallahım vardı. saydıkların ı harıka bı sekılde mıdeye ındırıyordum ama bulantılar baslayınca sadece peynır ekmek kraker yıyebılıyorsun.
Maşallah her gün geliyorum,her geldiğimde en az 17 sayfa :) Tabi onları okuyana kadar 3 sayfa daha ilerliyor :)
Hamişlerimizin güzel haberlerini duydukça çok mutlu oluyoruz,yolunda gitmeyen en ufak bir durum için de dualarımızı eksik etmiyoruz ve içimizi ferah tutuyoruz
Biz de bu hafta keselerimizi görürüz de rahatlarız inşallah,siz de hayırlısıyla kalp atışlarını duyun da sıra bize de gelsin,sağlıkla
İnşallah canım tecrübeli değilim,ama okuduğumuz kadarıyla,eğer kahverengi akıntın varsa bir doktora gitse miydin?
İçini de ferah tut,Allah'ın izniyle bi şey olmaz.
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin...
Benim de randevum yarın öğleden sonra canım kese için,güzel haberlerle döneriz inşallah
Canım zordur ama iyi düşünelim iyi şeyler olsun,dualarla ve Rabbimin izniyle sağ salim alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı,üzme kendini annesi
Dualarımız hepimiz için canım,içini ferah tut.
Çok duyduk keseye göre geriden olup sonra açığı kapatan ya da kapatmasa da gayet sağlıklı olan bebeklerimizi
Aman canım gerekirse hiçbir şey yapma,dinlen.Her şey yolunda gidecek hayırlısıyla annesi
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun
Hayırlı olsun bubulka hoşgeldin
Çok üzüldüm canımRabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana,dilerim hiç beklemezsin...
Ne güzelDikkat et kendine canım bak bebiş de sağlıklı,birkaç gün sonra bu sıkıntılar da bitmiş olur inşallah annesi,içini ferah tut
Güzel düşünelim güzel olsun canım ikizdir onlar ikiz
PEKİ 5 +0 DA BETAHCG KAÇTI BENİM BUGÜN 3070 çıktı
canım keseyı gordunmu senle ben aynı gunlerde ogrenmıstık hamıslıgımızı ben bugun doktora gıttım kesem daha yenı olusuyomus rahım ıcınde gordu ama ıkı gune belırgınlesır persembe tekrar gel tam net gorelım dedı sen ne yaptın canım
Allah cc. yardımcın olsun canım,inşaAllah geçecek bunlar ve rahat bir hamilelik geçireceksin.
tatlım ben cmt gunu keseyı gordum :) 1.14 cm :) 5+3 hamıleydım o gun :) dr gayet guzel dedı 10 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı. ondan snra da test yapıcakmıs. cok rahatladım :) bı de kalp atıslarını duyabılseydım hayırlısıyla :)
amin cnm hepimize bu günlerde yardım etsin inşallah....
tatlım ben cmt gunu keseyı gordum :) 1.14 cm :) 5+3 hamıleydım o gun :) dr gayet guzel dedı 10 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı. ondan snra da test yapıcakmıs. cok rahatladım :) bı de kalp atıslarını duyabılseydım hayırlısıyla :)
Bende kilolu hamile kalanlardanim. Halbuki her bayan gibi kg verip gebe kalmakti benim de niyetim:)
Ama mucizemiz hic beklemedigimiz bir anda geldi. Nasip. Cok sukur.
108 kg ile hamile kaldim. Su anda ayniyim. Verme cabalarim vardi. Ama hamile oldugumu hic ummadigim bir anda ogrendim.
Simdi oyle bir yaklasiliyor ki sanki kilolusun ya hamile olmak bile sana fuzuli senin oyle bir hakkin olamaz gibi...
Bugun doktor da o kadar olumsuz konustu ki...
Birtek benim galiba kilolu hamile kalan...
Ben bilmiyor muyum sanki halimi...
Bebegin gorunmedigini kilom yuzunden olduginu soyledi. Bunu okumistum zaten. Boyle olabiliyormus.
30 kg alip dogum yaparsin dedi bana...
Kosarak uzaklastim resmen. Neyse...
Halbuki en az alinacak kg ile tamamlayllim falan dese... birde ben okudum kilolu olanlar daha az kg alip hatta verip dogum yapiyorlarmis...
Benim tiroiit ve insulin direnci rahatsizliklarimda var. Onlarda tetikledi kilomu.
Ay cok uzattim ama biraz moralim bozuk ya. Yazdim rahatladim:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Rabbim nasib etsin canım,hepsi sırayla sağlıkla görünsün.
bebişini elinden tutup yürüdüğün günleri de gör inşallah canım.
aminncanım ınsallah ben demekkı senden bıraz gerıdeyım benımkını gordu ama tam belırgınlesmemıs dedı persembeyı beklıyorum sonrada kalp atısına artık:)
tatlım o yuzden hıc sıkma canını senınkı gec dollenme olmus demek kı :) sonucta tutmus mu tutmus gerısıne takılma :) onumuzde daha 8.5 ay war :)
canım olur mu öyle şey,herkesin bebek sahibi olma hakkı vardır.
kilolu da olsan yaşın büyük de olsa ,hatta sağlığın çok yerinde olmasa da Rabbim verdi mi veriyor.
(canım bunları senin için ,genel olarak yazıyorum.)
ben küçük oğluma hamileyken,bir komşum vardı kadın 3. ye hamile kalmıştı,biraz da böyle dişleri baya çürüktü.
ona dediler benim yanımda ,öyle tuhaf oldum ki.
''hadi başkası neyse de senin çocuk neyine '' dediler.
çok yersiz çok saçma sözler bunlar.
ha kilolu olarak hamile kalmak en fazla senin için zor olabilir,kimsenin haddi değil yargılamak.
ayrıca benim kapı komşum oldukça kilolu,2. ye hamile kaldığında ben bile içimden dedim ki acaba nasıl olacak bu iş,kaç kilo alacak.
inan ki hamileliği sonuna kadar nerdeyse belli olmadı üzerinden çok az kilo aldı.
ve hemen verdi doğumdan sonra.
Allah hepimize sağlıkla ,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin canım.
yarın ne olacağımız hiç belli değil.
ben de 67 kilo ile başladım,3. hamileliğim bakalım ne olucam hayatımda 80 kilo olmadım ama belki de Allah ın izniyle ,nasib olursa doğuma kadar 80 i tamamlıycam.
aslında az kilo değil ama ne yapalım boşver:))
Allah ne verirse onu görücez canım.
aayyy ınsallah yaa :) cınsıyetını ogrenmeye calısıyorum da benım dısımda herkes we hersey erkek dıyo :)
aayyy ınsallah yaa :) cınsıyetını ogrenmeye calısıyorum da benım dısımda herkes we hersey erkek dıyo :)
Bende kilolu hamile kalanlardanim. Halbuki her bayan gibi kg verip gebe kalmakti benim de niyetim:)
Ama mucizemiz hic beklemedigimiz bir anda geldi. Nasip. Cok sukur.
108 kg ile hamile kaldim. Su anda ayniyim. Verme cabalarim vardi. Ama hamile oldugumu hic ummadigim bir anda ogrendim.
Simdi oyle bir yaklasiliyor ki sanki kilolusun ya hamile olmak bile sana fuzuli senin oyle bir hakkin olamaz gibi...
Bugun doktor da o kadar olumsuz konustu ki...
Birtek benim galiba kilolu hamile kalan...
Ben bilmiyor muyum sanki halimi...
Bebegin gorunmedigini kilom yuzunden olduginu soyledi. Bunu okumistum zaten. Boyle olabiliyormus.
30 kg alip dogum yaparsin dedi bana...
Kosarak uzaklastim resmen. Neyse...
Halbuki en az alinacak kg ile tamamlayllim falan dese... birde ben okudum kilolu olanlar daha az kg alip hatta verip dogum yapiyorlarmis...
Benim tiroiit ve insulin direnci rahatsizliklarimda var. Onlarda tetikledi kilomu.
Ay cok uzattim ama biraz moralim bozuk ya. Yazdim rahatladim:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?