2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cok ozur dılerım ben yanlıs tıpiğe gırmısım :) subat annelerındeyım aslında ama neden buraya dusutum anlamadım :)
bızım topıkteyıyeek ısımlerını yasakladık oyuzden uyardım arkadası. :) hepınıze hayırlı hamışlıkler :)

Son düzenleme:

Uyarı için teşekkürler henüz aşermelerimiz başlamadığı için rahatça yazmıştım ama sizlerde okuyorsunuz :) Şu anda zaten saydıklarımı düzenli yiyemiyorum :) Çorbayla karın doyuruyorum :) Teşekkür ederim,seninde bebeğin hayırlıolsun canım :)
Şimdi okudum yanlış uyarıymış :) Bende diyorum bizim topik sahibimiz blackberry değil :) Ne aşermesi ne can çekmesi daha bizim miniklerin kalpleri bile yeni yeni atıyor dedim :)

Son düzenleme:

inşallah cnm bitmiş olsun bu telaşlarım

PEKİ 5 +0 DA BETAHCG KAÇTI BENİM BUGÜN 3070 çıktı

canım benim de cumartesi sanırım 5+0 dı.
2200 çıktı hcg değerim ama ultrasona göre galiba daha bugün 5+0
bu hesaplardan kafamız karıştı iyice canım
6 haziran sat benim belki ordan anlayabilirsin.
12 temmuzda da hcg 2200 dü.
ama sakın karşılaştırma çünkü herkesin değişik olabiliyor,yani normal referans aralığı çok geniş.
hepsi de normal.

Son düzenleme:

tatlım ben cmt gunu keseyı gordum :) 1.14 cm :) 5+3 hamıleydım o gun :) dr gayet guzel dedı 10 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı. ondan snra da test yapıcakmıs. cok rahatladım :) bı de kalp atıslarını duyabılseydım hayırlısıyla :)

Bende kilolu hamile kalanlardanim. Halbuki her bayan gibi kg verip gebe kalmakti benim de niyetim:)
Ama mucizemiz hic beklemedigimiz bir anda geldi. Nasip. Cok sukur.
108 kg ile hamile kaldim. Su anda ayniyim. Verme cabalarim vardi. Ama hamile oldugumu hic ummadigim bir anda ogrendim.
Simdi oyle bir yaklasiliyor ki sanki kilolusun ya hamile olmak bile sana fuzuli senin oyle bir hakkin olamaz gibi...
Bugun doktor da o kadar olumsuz konustu ki...
Birtek benim galiba kilolu hamile kalan...
Ben bilmiyor muyum sanki halimi...
Bebegin gorunmedigini kilom yuzunden olduginu soyledi. Bunu okumistum zaten. Boyle olabiliyormus.
30 kg alip dogum yaparsin dedi bana...
Kosarak uzaklastim resmen. Neyse...
Halbuki en az alinacak kg ile tamamlayllim falan dese... birde ben okudum kilolu olanlar daha az kg alip hatta verip dogum yapiyorlarmis...
Benim tiroiit ve insulin direnci rahatsizliklarimda var. Onlarda tetikledi kilomu.
Ay cok uzattim ama biraz moralim bozuk ya. Yazdim rahatladim:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Rabbim nasib etsin canım,hepsi sırayla sağlıkla görünsün.
bebişini elinden tutup yürüdüğün günleri de gör inşallah canım.

aminncanım ınsallah ben demekkı senden bıraz gerıdeyım benımkını gordu ama tam belırgınlesmemıs dedı persembeyı beklıyorum sonrada kalp atısına artık:)

canım olur mu öyle şey,herkesin bebek sahibi olma hakkı vardır.
kilolu da olsan yaşın büyük de olsa ,hatta sağlığın çok yerinde olmasa da Rabbim verdi mi veriyor.
(canım bunları senin için ,genel olarak yazıyorum.)
ben küçük oğluma hamileyken,bir komşum vardı kadın 3. ye hamile kalmıştı,biraz da böyle dişleri baya çürüktü.
ona dediler benim yanımda ,öyle tuhaf oldum ki.
''hadi başkası neyse de senin çocuk neyine '' dediler.
çok yersiz çok saçma sözler bunlar.
ha kilolu olarak hamile kalmak en fazla senin için zor olabilir,kimsenin haddi değil yargılamak.
ayrıca benim kapı komşum oldukça kilolu,2. ye hamile kaldığında ben bile içimden dedim ki acaba nasıl olacak bu iş,kaç kilo alacak.
inan ki hamileliği sonuna kadar nerdeyse belli olmadı üzerinden çok az kilo aldı.
ve hemen verdi doğumdan sonra.
Allah hepimize sağlıkla ,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin canım.
yarın ne olacağımız hiç belli değil.
ben de 67 kilo ile başladım,3. hamileliğim bakalım ne olucam hayatımda 80 kilo olmadım ama belki de Allah ın izniyle ,nasib olursa doğuma kadar 80 i tamamlıycam.
aslında az kilo değil ama ne yapalım boşver:))
Allah ne verirse onu görücez canım.

Son düzenleme:
aminncanım ınsallah ben demekkı senden bıraz gerıdeyım benımkını gordu ama tam belırgınlesmemıs dedı persembeyı beklıyorum sonrada kalp atısına artık:)

tatlım o yuzden hıc sıkma canını senınkı gec dollenme olmus demek kı :) sonucta tutmus mu tutmus gerısıne takılma :) onumuzde daha 8.5 ay war :)

Cok dogru
Cok sagol
Allah saglik versin hepimize

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

aayyy ınsallah yaa :) cınsıyetını ogrenmeye calısıyorum da benım dısımda herkes we hersey erkek dıyo :)

kız dur daha ne cinsiyeti:)))
benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı canım.
ikincide çok çok bulantım ve kusmam oldu,dediler ki belirtileri farklı bu kız olacak ,erkek oldu.
şimdi de göğüs uçlarımın rengi koyulaştı baya.
daha önce hiç bu kadar olmamıştı ve kız bebekte koyulaşıyormuş öyle demişti komşum ama Allah bilir canım .
Hayırlısı olsun canım hepimiz için.
benim iki oğlum olduğu halde erkek olursa da çok mutlu olurum canım,hani kız olacak diye istedim bu bebeği falan diyenlerden değilim,
tabi ki bir kızım olsa diye de gönlümden geçmiyor değil ama hiç farketmez canım.
sağlıklı olsunlar da Rabbimin izniyle.

Son düzenleme:
aayyy ınsallah yaa :) cınsıyetını ogrenmeye calısıyorum da benım dısımda herkes we hersey erkek dıyo :)

ayyy ne guzel sen etrafına soylemıstım benımde arkadaslarım dısında aılem bılmıyo esım bıraz zaman gecsın daha sonra dıyo bır kımyasal gecırmıstım ondan bıraz gozu korkuyo ama ben persembe keseyı gorunce soylıcem cunku paylasmak cokkkk guzel:)))

Doktoruna sinir oldum,çok bilmiş şey.Bende kiloluyum beni diyetisyene kadındoğum doktorum yönlendirdi ve o kadar kibarca söylediki.Diyetisyene gitmek ister misin,biraz kilo verelim ki doğumumuzu rahat yapalım ne dersin dedi :) Senin doktorun resmen aşağılık kompleksine tutulmuş Zaten sinir hormonlarımız tavan yapmış :) Saç baş yolabilir durumdayız :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…