2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o korku bende de var canım ama insan paylaşınca da çok rahatlıyor.
olacağı varsa ilerki aylarda bile oluyor canım Allah korusun.
ama nasipte kucağımıza almak varsa ,alırız Allah ın izniyle.

Bazi doktorlar cok dengesiz ya
Benim doktorum bisey demedi kilomla ilgili ama ben takinti haline getirdm saglik ocaginda tartildim hemsire sasirsi sen nasil 85 kilo olursun diye daha zayif gorunuyomusum :) diyet yapma falan dedi yapmam zaten bebis dogunca hallederiz esim bile bilmiyo kac kilo oldugumu tartilmadim dedim :) seninnde dedigin gibi kilolular daha az kilo aliyomus hamilelikte bakalim hayirlisi ben tuza dikkat ediyorum normal zamanda bile yedigimde sisiyorum davul gibi tuzsuz yemek en iyisi hakkimizda hayirlisi

nokta

o korku bende de var canım ama insan paylaşınca da çok rahatlıyor.
olacağı varsa ilerki aylarda bile oluyor canım Allah korusun.
ama nasipte kucağımıza almak varsa ,alırız Allah ın izniyle.

aminnn hepımız alalım ınsallah saglıkla sıhhatle bende persembeye kadar bekleyıp sonra patlatıcam bombayı

elbette saglıklı olsunlarda kız yada erkek farketmez :) tlfna program ındırıp ındırıp bakıyorum cın takwımıne fln bakıyorum hepsı erkek dıyo :) bende koyulasma bulantı fln henuz yok canım. koca karı tebrubesı der kı ılk sol tarafında agrın cok olursa kıx sagda olursa erkek derler :) ben buna dayanarak kız dıyorum ama hayırlısı olsun yaa :) bı goz oda olsun benım olsun derler ya bebegım olsun da hıc farketmez :)

tatlım bende gecenay kımyasal n gecırdıgım ıcın bızde kımseye soylemedık. kalp atısından sonra ufak yfak yakınlarımıza soylemeyı dusunuyoruz. benım we esımın aılesı we yakın 4 arkadasım bılıyo daha da bı Allahın kulu bılmıyo. ha bı de apartmandakı 2 komsum bılıyo

aminnn hepımız alalım ınsallah saglıkla sıhhatle bende persembeye kadar bekleyıp sonra patlatıcam bombayı

inşallah canım.
bizim seninle aynı günlerimiz.
benim de cumartesi günü 2200 beta hcg ye ragmen vajinal bile görünmemişti canım kese.
bugün Allah a şükür gördük,çok yeni dedi doktor .
4,4 mm. dedi
ama olumsuz birşey yok ,haftaya da bakalım o zamana kadar daha belirgin olur inşallah dedi.

Son düzenleme:

saol canım amin çok teşeekkürleer...

Senin bebegin bnm bebegimden bigun buyuk :) bizimde oyle doktor haftaya gel dedi banada kalp atislari icin cuma yada ctesi gidicm bnde

nokta

Seni takipte olacağım canım birde reglm 25 Mayıs ama geç döllenme oldu bede gelişim tarihini yazıyorm bir hafta geriden geliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en kısa sürede tüm dünyaya haykırmak nasib olsun canım hepimize:))

bende 48 le hamile kaldım bakalım 60 ı geçerim herhalde

canım ben her hamileliğimde yavaş yavaş ilerledim:))
gerçi son birkaç yıla kadar fazla değildi gören zayıfsın bile diyor hala ama bu yıl ben de anlıyorum artık fazla olduğunu.
ilk hamileliğime 44 le başladım 60 la doğum yaptım.sonrasında 54 kaldım.
ikinciye 56,57 gibiydi hamile kaldım,ilk aylar bulantıdan 54 e düştüm,70 le doğum yaptım.sonra 64 kaldım.
şimdi de 67 ile hamile kaldım artık Rabbim bilir ne olacak:)))

benim sanki ilk sağda hissettim gibi ama şimdiye kadar hep sol taraf hafif sızladı,şimdi yine sanki sağa geçti

Seni takipte olacağım canım birde reglm 25 Mayıs ama geç döllenme oldu bede gelişim tarihini yazıyorm bir hafta geriden geliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 29 mayis ultrason kagidinda yazilana gore hesapladim ben oda biraz bulanik cikmis ama umarim dogrudur doktor soylemisti ama ben heycndan unuttum :) bu hafta gidince tam ogrenirim

nokta

benim sanki ilk sağda hissettim gibi ama şimdiye kadar hep sol taraf hafif sızladı,şimdi yine sanki sağa geçti

canım ılk agrın onemlı yoksa ılerleyen zamanlarda elbet agrın yer degıstırıyo karnın buyuyunce de agrın esıtlenıyo.benım 1 ay boyunca fıx solum agrımıstı

Aynen oyle...
Zaten tedirginim ister istemez kendim cekiniyorum zaten... neyse...
Iki hafta sonra gidecegim doktorum yonlendirirse gitmek isterim zaten diyetisyenede.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Endise sardi beni regl bes gun gecince dr a gittim 4040 hcg ile kese gorunmedi sonraki hafta gittim sukur keseyi gorduk sonra kahvrrengi akinti ile gittim ilac vs verdi 7+4 e kontrol ve 8+2 ye kalp atisi icin cagirdi oldukca gec zamanlar.bugun 7+0 im kalbini duysam rahatlayacagim gerildim iyice

canım ılk agrın onemlı yoksa ılerleyen zamanlarda elbet agrın yer degıstırıyo karnın buyuyunce de agrın esıtlenıyo.benım 1 ay boyunca fıx solum agrımıstı

bir de diyorlar ki yumurtlama gününden önce hamile kalırsan kız olur,tam yumurtlama gününde hamile kalırsan erkek olur diye.
çünkü spermlerden erkek cinsiyeti taşıyanlar çok hızlı oluyormuş ama ömrü kısa oluyormuş ,yani yumurta hazırken ancak dölleyebiliyormuş,
eğer yumurta o anda hazır değilse beklemek zorunda kalırsa erkekler ölüyormuş kız cinsiyet taşıyanlar bekleyip döllüyormuş.
kız cinsiyet taşıyan spermler,daha yavaş ama daha uzun ömürlü oluyormuş.
erkek spermler hızlı yaşayıp genç ölüyorlar yani canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…