ayyy ne guzel sen etrafına soylemıstım benımde arkadaslarım dısında aılem bılmıyo esım bıraz zaman gecsın daha sonra dıyo bır kımyasal gecırmıstım ondan bıraz gozu korkuyo ama ben persembe keseyı gorunce soylıcem cunku paylasmak cokkkk guzel:)))
Bazi doktorlar cok dengesiz yaBende kilolu hamile kalanlardanim. Halbuki her bayan gibi kg verip gebe kalmakti benim de niyetim:)
Ama mucizemiz hic beklemedigimiz bir anda geldi. Nasip. Cok sukur.
108 kg ile hamile kaldim. Su anda ayniyim. Verme cabalarim vardi. Ama hamile oldugumu hic ummadigim bir anda ogrendim.
Simdi oyle bir yaklasiliyor ki sanki kilolusun ya hamile olmak bile sana fuzuli senin oyle bir hakkin olamaz gibi...
Bugun doktor da o kadar olumsuz konustu ki...
Birtek benim galiba kilolu hamile kalan...
Ben bilmiyor muyum sanki halimi...
Bebegin gorunmedigini kilom yuzunden olduginu soyledi. Bunu okumistum zaten. Boyle olabiliyormus.
30 kg alip dogum yaparsin dedi bana...
Kosarak uzaklastim resmen. Neyse...
Halbuki en az alinacak kg ile tamamlayllim falan dese... birde ben okudum kilolu olanlar daha az kg alip hatta verip dogum yapiyorlarmis...
Benim tiroiit ve insulin direnci rahatsizliklarimda var. Onlarda tetikledi kilomu.
Ay cok uzattim ama biraz moralim bozuk ya. Yazdim rahatladim:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
o korku bende de var canım ama insan paylaşınca da çok rahatlıyor.
olacağı varsa ilerki aylarda bile oluyor canım Allah korusun.
ama nasipte kucağımıza almak varsa ,alırız Allah ın izniyle.
kız dur daha ne cinsiyeti:)))
benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı canım.
ikincide çok çok bulantım ve kusmam oldu,dediler ki belirtileri farklı bu kız olacak ,erkek oldu.
şimdi de göğüs uçlarımın rengi koyulaştı baya.
daha önce hiç bu kadar olmamıştı ve kız bebekte koyulaşıyormuş öyle demişti komşum ama Allah bilir canım .
Hayırlısı olsun canım hepimiz için.
benim iki oğlum olduğu halde erkek olursa da çok mutlu olurum canım,hani kız olacak diye istedim bu bebeği falan diyenlerden değilim,
tabi ki bir kızım olsa diye de gönlümden geçmiyor değil ama hiç farketmez canım.
sağlıklı olsunlar da Rabbimin izniyle.
Cok dogru
Cok sagol
Allah saglik versin hepimize
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
ayyy ne guzel sen etrafına soylemıstım benımde arkadaslarım dısında aılem bılmıyo esım bıraz zaman gecsın daha sonra dıyo bır kımyasal gecırmıstım ondan bıraz gozu korkuyo ama ben persembe keseyı gorunce soylıcem cunku paylasmak cokkkk guzel:)))
aminnn hepımız alalım ınsallah saglıkla sıhhatle bende persembeye kadar bekleyıp sonra patlatıcam bombayı
Maşallah her gün geliyorum,her geldiğimde en az 17 sayfa :) Tabi onları okuyana kadar 3 sayfa daha ilerliyor :)
Hamişlerimizin güzel haberlerini duydukça çok mutlu oluyoruz,yolunda gitmeyen en ufak bir durum için de dualarımızı eksik etmiyoruz ve içimizi ferah tutuyoruz
Biz de bu hafta keselerimizi görürüz de rahatlarız inşallah,siz de hayırlısıyla kalp atışlarını duyun da sıra bize de gelsin,sağlıkla
İnşallah canım tecrübeli değilim,ama okuduğumuz kadarıyla,eğer kahverengi akıntın varsa bir doktora gitse miydin?
İçini de ferah tut,Allah'ın izniyle bi şey olmaz.
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin...
Benim de randevum yarın öğleden sonra canım kese için,güzel haberlerle döneriz inşallah
Canım zordur ama iyi düşünelim iyi şeyler olsun,dualarla ve Rabbimin izniyle sağ salim alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı,üzme kendini annesi
Dualarımız hepimiz için canım,içini ferah tut.
Çok duyduk keseye göre geriden olup sonra açığı kapatan ya da kapatmasa da gayet sağlıklı olan bebeklerimizi
Aman canım gerekirse hiçbir şey yapma,dinlen.Her şey yolunda gidecek hayırlısıyla annesi
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun
Hayırlı olsun bubulka hoşgeldin
Çok üzüldüm canımRabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana,dilerim hiç beklemezsin...
Ne güzelDikkat et kendine canım bak bebiş de sağlıklı,birkaç gün sonra bu sıkıntılar da bitmiş olur inşallah annesi,içini ferah tut
Güzel düşünelim güzel olsun canım ikizdir onlar ikiz
Senin bebegin bnm bebegimden bigun buyuk :) bizimde oyle doktor haftaya gel dedi banada kalp atislari icin cuma yada ctesi gidicm bnde
nokta
o korku bende de var canım ama insan paylaşınca da çok rahatlıyor.
olacağı varsa ilerki aylarda bile oluyor canım Allah korusun.
ama nasipte kucağımıza almak varsa ,alırız Allah ın izniyle.
tam 55 le kaldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım bende gecenay kımyasal n gecırdıgım ıcın bızde kımseye soylemedık. kalp atısından sonra ufak yfak yakınlarımıza soylemeyı dusunuyoruz. benım we esımın aılesı we yakın 4 arkadasım bılıyo daha da bı Allahın kulu bılmıyo. ha bı de apartmandakı 2 komsum bılıyo
bende 48 le hamile kaldım bakalım 60 ı geçerim herhalde
elbette saglıklı olsunlarda kız yada erkek farketmez :) tlfna program ındırıp ındırıp bakıyorum cın takwımıne fln bakıyorum hepsı erkek dıyo :) bende koyulasma bulantı fln henuz yok canım. koca karı tebrubesı der kı ılk sol tarafında agrın cok olursa kıx sagda olursa erkek derler :) ben buna dayanarak kız dıyorum ama hayırlısı olsun yaa :) bı goz oda olsun benım olsun derler ya bebegım olsun da hıc farketmez :)
Seni takipte olacağım canım birde reglm 25 Mayıs ama geç döllenme oldu bede gelişim tarihini yazıyorm bir hafta geriden geliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim sanki ilk sağda hissettim gibi ama şimdiye kadar hep sol taraf hafif sızladı,şimdi yine sanki sağa geçti
Doktoruna sinir oldum,çok bilmiş şey.Bende kiloluyum beni diyetisyene kadındoğum doktorum yönlendirdi ve o kadar kibarca söylediki.Diyetisyene gitmek ister misin,biraz kilo verelim ki doğumumuzu rahat yapalım ne dersin dedi :) Senin doktorun resmen aşağılık kompleksine tutulmuşZaten sinir hormonlarımız tavan yapmış :) Saç baş yolabilir durumdayız :)
Bazi doktorlar cok dengesiz ya
Benim doktorum bisey demedi kilomla ilgili ama ben takinti haline getirdm saglik ocaginda tartildim hemsire sasirsi sen nasil 85 kilo olursun diye daha zayif gorunuyomusum :) diyet yapma falan dedi yapmam zaten bebis dogunca hallederiz esim bile bilmiyo kac kilo oldugumu tartilmadim dedim :) seninnde dedigin gibi kilolular daha az kilo aliyomus hamilelikte bakalim hayirlisi ben tuza dikkat ediyorum normal zamanda bile yedigimde sisiyorum davul gibi tuzsuz yemek en iyisi hakkimizda hayirlisi
nokta
canım ılk agrın onemlı yoksa ılerleyen zamanlarda elbet agrın yer degıstırıyo karnın buyuyunce de agrın esıtlenıyo.benım 1 ay boyunca fıx solum agrımıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?